reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Aylin zajefajny wg nas. Pod koniec wrzesnia byli w nim nasi znajomi z dzieckiem i tez happy. Codziennie minidisco, co drugi dzien tez przedstawienia dla dzieci, menu dla dzieci (w takim samochodzie niskim i same mogą nabierac co chcą), klub malucha swietny (robili wielkiego zolwia na plazy z piachu, malowali farbami na przescieradle, mogli po nim chodzic pomalowanymi stopami itp.). Eftalia Village jest dla rodzin z dziecmi. Wszedzie automaty z gorącą wodą do mleka i wanny w pokojach i te wszechobecne brodziki, mini zjezdzalnie dla takich malychow, pelno wodnych atrakcji (statki do wchodzenia, palmy tryskajace wodą, mostki, plyciutka rwąca rzeka itp.). Morze z piachem. No wg nas dla Polki raj No i wszedzie pojedziesz autem zwiedzac bo super drogi.
Ostatnia edycja:
agaundpestka
kasiekz
Ale PUSTKI! Dziś było cudnie ciepło (ale nie tak Andzia jak u ciebie). Młoda happy, bo w crocach biegała
Aga fajowe! Jak ktoś bardzo lubi Maszkę to świetny prezent Moja zakochana we wróżce Holly z Małego Królestwa i śwince Peppa.
Przy okazji poszukuje nowego zamku z serii Małe Królestwo Bena i Holly. Jakby ktoś coś widział, słyszał będę wdzięczna, bo cały net obszukałam i wszędzie niedostępny:/
Aga fajowe! Jak ktoś bardzo lubi Maszkę to świetny prezent Moja zakochana we wróżce Holly z Małego Królestwa i śwince Peppa.
Przy okazji poszukuje nowego zamku z serii Małe Królestwo Bena i Holly. Jakby ktoś coś widział, słyszał będę wdzięczna, bo cały net obszukałam i wszędzie niedostępny:/
Załączniki
-
IMG_0218.jpg41 KB · Wyświetleń: 34
-
IMG_0296.jpg40,9 KB · Wyświetleń: 31
-
IMG_0323.jpg27,4 KB · Wyświetleń: 35
-
IMG_0384.jpg23,2 KB · Wyświetleń: 37
-
IMG_9318.jpg31,5 KB · Wyświetleń: 30
-
IMG_9323.jpg38,3 KB · Wyświetleń: 32
-
IMG_9357.jpg70,3 KB · Wyświetleń: 29
-
IMG_9363.jpg27,9 KB · Wyświetleń: 33
-
IMG_9476.jpg45 KB · Wyświetleń: 37
-
IMG_9479.jpg54,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
kifsi
ja wróciłam , a one pouciekały no :-)
fajnie macie z tymi wyjazdami w ciepłe kraje , mój ł jak mu powiedziałam,że może byśmy pojechali na kolejne wakacje np. do grecji to stanowczo powiedział nie bo przecież drugi dzidziol będzie mały jeszcze :-( ehhh nasłuchał się od znajomych samych niefajnych historii :-( no ale mam jeszcze troche czasu to może jednak uda mi się go przekonać :-)
miłego dnia
fajnie macie z tymi wyjazdami w ciepłe kraje , mój ł jak mu powiedziałam,że może byśmy pojechali na kolejne wakacje np. do grecji to stanowczo powiedział nie bo przecież drugi dzidziol będzie mały jeszcze :-( ehhh nasłuchał się od znajomych samych niefajnych historii :-( no ale mam jeszcze troche czasu to może jednak uda mi się go przekonać :-)
miłego dnia
nie weszło więcej spódniczka ta z kropeczkami na dole
komplecik z pieskiembluzeczka z wisienkamibluza z minniezielona bluzeczka
Kifsi - im dzidziol mniejszy tym lepiej sie podróżuje. Odkąd mam dziecia wcale mniej nie jeżdze, charakter wyjazdów troche sie zmienił bo nie pojadę z nią backpacekrsko do indii w tym momencie - ale za 3 lata - kto wie
komplecik z pieskiembluzeczka z wisienkamibluza z minniezielona bluzeczka
Kifsi - im dzidziol mniejszy tym lepiej sie podróżuje. Odkąd mam dziecia wcale mniej nie jeżdze, charakter wyjazdów troche sie zmienił bo nie pojadę z nią backpacekrsko do indii w tym momencie - ale za 3 lata - kto wie
Załączniki
-
IMG_9495.jpg49,5 KB · Wyświetleń: 40
-
IMG_9606.jpg28,5 KB · Wyświetleń: 37
-
IMG_9732.jpg22,9 KB · Wyświetleń: 36
-
IMG_9737.jpg36,5 KB · Wyświetleń: 38
-
IMG_9801.jpg50,2 KB · Wyświetleń: 38
-
IMG_9869.jpg22 KB · Wyświetleń: 41
-
IMG_9873.jpg51,2 KB · Wyświetleń: 34
-
IMG_9902.jpg28,8 KB · Wyświetleń: 33
-
IMG_9916.jpg20,9 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
agaundpestka
Aylin cudne zakupy
Kifsi mi też zostaje zazdrościć wakacji .
Ja pomyła okna, wyprałam i powiesiłam babci firany :/ chyba jestem nudna i powtarzam się, ale znowu bez pracy.
Kifsi mi też zostaje zazdrościć wakacji .
Ja pomyła okna, wyprałam i powiesiłam babci firany :/ chyba jestem nudna i powtarzam się, ale znowu bez pracy.