reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej

U nas znów chorobowo.. Olka dostała takiego kaszlu, że aż się bidulka dusiła. Wczoraj lekarz i kolejne siedzenie w domu.

Młody na razie się jakoś trzyma. Łobuzuje na całego, nicpoń jeden!

Aylin jak zwykle świetne zakupki

Kifsi mi też pozostaje tylko zazdrościć tych wszystkich wyjazdów. Tylko, że u nas przeszkodą nie są dzieci a kasa.

reklama
Aylin aaaa, wow boskie! Ja P kompletnie zaniedbuje bo kupuje tylko dla mlodego:/ Ona ma poki co a mlody pustki. Ja mam termin na dokladnie za 2mies. a brzuch jak z P do porodu! W grudniu bede sie toczyc, wiec musze teraz. Poza tym potem wydatki swiąteczne.Ale cuda kupilas, wsio sliczne jak moj gust:p

Aga no nie gadaj! Co za kretynka:/

Asik zdrowka dla O i zeby D nic nie zlapal!

Kifsi moj zas pojechalby na drugi koniec swiata z maluskim bobasem. I musze ja go stopowac:p

Asik zdrówka.

Kasiek, a może coś jeszcze potrzebujesz? Mam jeszcze trochę po Antku :) a co do mamy młodego to już nie jej wina, w środę i czwartek została z małym w domu, bo on chory 39tem, a ona jelitówkę i dziś wróciła do pracy i została zwolniona.

Aga aha to inna sprawa:/Przykre. Ka kupuje na razie tylko 56/62 bo na wyrost boje sie (jeszcze nie urodzilam a ja przesądna:/). Tak wiec poszukuje na ten rozmiar spiochow rozpinanych w kroku i bodziakow z dlugim calych rozpinanych oraz kaftaniki-jakby co?:p

Dziewczyny padam na twarz ogarniam troje dzieciaków, mojego Szymka, 1,5 roczniego Łukaszka i tygodniową Madzie. Madzia jest przesłodka tylko je i śpi za to Tych dwóch leją się na umór, i wierzcie mi mają tyle siły że nie jestem w stanie ich rozdzielić. Ale już jest coraz lepiej.

Dzisiaj babcie od mojego T. wzięli do szpitala! Jest tragicznie, pękła jej aorta na 8cm, początkowo babka nie chciała się zgodzić na operacje ale po namowach się zgodziła i już leży na bloku operacyjnym i ok godz 7 ma być zakończona operacja. Czyli nocke mam z głowy. Trzymajcie kciuki! Nie umie się ogarnąć :-/ Jeszcze wczoraj była u nas :-/

Przepraszam, że o sobie tylko.

mooni daj znać jak babcia? A dlaczego tygodniową Madzie też masz pod opieką?

aylin dzięki za lina, przejrzałam, ale nic nie znalazłam. Ja tylko poluję na małe rozmiary do 62. Nie lubię kompletów typu bluza/sweter i spodnie u takiego maluszka bo dla mnie źle się ubierały:) Ale wczoraj dostałam 3 pary śpiochów więc jeszcze tylko bodziaki kupię bo w c&a super cena na całe rozpinane, pajace 3 i koniec;) No własnie twoja kocha kwasotę, pamiętam jak ogróki kiszone wciągała:D Moja jak poczuje zupę ogórkową to mówi że śmierdzi:D Ale cebion menda mała może pić z gwinta, że tylko butelki wymieniam, a tego nie tknie! Może kiedyś się przekona.

Mam dywan:D Cudny, wymarzony...kocham swoją mamę:p Poza tym dziś i jutro goście więc się znowu nie ogarnę ze sprzątaniem.

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Mooni jak babcia??? trzymam kciuki

Aga szkoda, że tak wyszło..

Kasiek pochwal się dywanem. A mój szogun jak do tej pory jadł prawie wszystko to od kilku dni w ogóle nie rusza zup. Nie zmuszam i mam nadzieję, że szybko przejdzie

Do dzieciaków dziś babcia przychodzi bo my idziemy do sąsiadów na urodziny. Plan był taki, że łobuziaki pójdą z nami ale, że Oliwka chora to żeby nie było jej przykro zostają oboje w domu.

Do góry