reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Babcia mojego T. pod respiratorem leży, stan jest stabilny, operacje przeszła pomyślnie.

Kasiek, a bo Szwagierka po cesarce jeszcze nie doszła do siebie. Boli ją rana. No, ale na szczęście goi się dobrze. Ale tak mnie wkurza, najpierw batalie stoczyliśmy o pokarm, ja jej piersi masowałam, żeby cokolwiek poleciało i się udało, a ona mi wczoraj gada że na mm przechodzi. Nie wiem dlaczego skoro Madzia je co trzy godz. czasem się zdarzy, że co dwie, ale to i tak dobrze, mój wisiał przez trzy miechy co 1 godz na cycku i jakoś przeżyłam. Dzisiaj muszą radzić sobie sami, mój m. wrócił i chce z nim trochę czasu spędzić. Po za tym łep mi pęka w szwach w nocy przespałam tylko 2,5 godz także dzisiaj muszę zadbać o nas :-)

reklama
Witam,

na szczęście nie było dużo nadrabiania ;-)

Aylin super rzeczy, co do kupowania to ja tez uzależniona :( no kocham kupować ubrania chłopakom i co mam na to poradzić??

Aga szkoda wielka szkoda, ze z praca tak wyszło. Trzeba byc dobrej mysli i wierzyć ze lada chwila cos sie trafi i na dłużej!! Zycze Ci tego.

Mooni Zdrowka dla babci. Dobrze, ze stan stabilny.

Asik Zdrowka dla Oliwki :tak:

u nas po staremu, we wtorek rodzice polecieli od nas. Kuba był zadowolony ze byli na jego urodzinach. Moze i na Wojtka tez sie wybiorą :-D

Polaa super ze impreza udana i chlopcy zadowoleni:)

Mooni dobrze ze operacja udala sie! A co do szwagierki to oczywiste! Jej dziecko wiec niech sie ogarnie i do roboty;p

Asik dywan mama kupila i jeszcze nie odebrałam:) Jak wezmę to cykne fotke. Ciemny szary 170x240 jak chciałam i krotki włos bo pies urzęduje na nim:)

Spadam kończyć sałatkę bo znajomi wpadają.

Edzio:
Goście w końcu wybyli, młoda zaraz padnie tak wymęczona (bo z przyjaciółką wariowała). Ja w sumie też padam...

Widziałyście śniegowce crocs? Aaaa P koleżanka ma! One nic nie ważą, no nie czuć ich na nodze. Dała w promocji 160zł, ale na całą zimę i nie będzie kupowała jej innych zimowych. No zakochałam się. Chciałam młodej kupić w Decathonie, ale widziałyście tegoroczne śniegowce dla dzieci - jak gumiaki:/
Crocsy śniegowce lekkie jak piórko, a wchodzą na nogę jak po maśle;) To tylko kilka fotek, mają inne kolory i wzory;D
c1.jpgc2.jpgc3.jpgc4.jpgc5.jpgc6.jpg

Załączniki

• c1.jpg
    c1.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 61
  • c2.jpg
    c2.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 61
  • c3.jpg
    c3.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 60
  • c4.jpg
    c4.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 63
  • c5.jpg
    c5.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 58
  • c6.jpg
    c6.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Witam

Wczoraj byłam nieprzytomna i głowa mi pękała :/ no cóż parę drinków za dużo...

Mooni dobrze, że operacja się udała!

Polaa fajnie, że impreza udana. No i nic dziwnego, że chłopcy zadowoleni z wizyty dziadków :)

Kasiekz super te śniegowce

Hej dziewczyny!

Zrelaksowałam się na maksa. Wczoraj byliśmy w zoo we Wrocławiu. Oceanarium młody był wniebowzięty :-) szczególnie przy żółwiach i pingwinkach :-) Super sprawa :-) Później pojechaliśmy do mojej mamy, wyśmiałam się tam za wszystkie czasy :-) później do teściowej gdzie się na wkur za wszystkie czasy... nie nawidzę być lekceważona wrr. Młody padnął już po 20, więc z moim m. mieliśmy wieczór dla siebie :-)

Kasiek szwagierka ogarnęła teściową i teraz teściowa lata za Łukaszem, ale na szczęście Madzia sama się opiekuje :-) Fajne te butki :-)

Cześć lasencje

Mooni - super ze po operacji dobrze

Witam,

na szczęście nie było dużo nadrabiania ;-)

Aylin super rzeczy, co do kupowania to ja tez uzależniona :( no kocham kupować ubrania chłopakom i co mam na to poradzić??

:-D

udac sie na leczenie :) ze mna i jeszcze kilkoma innymi :p przynajmniej wesoło będzie hihi

Ja własnie next-a oglądam. Bo getry chce kupic dla mojej starszej - ale poczekam chyba jeszcze i dla młodszej kupie jak juz ja za tydzien potwierdzą

Widziałyście śniegowce crocs? Aaaa P koleżanka ma! One nic nie ważą, no nie czuć ich na nodze. Dała w promocji 160zł, ale na całą zimę i nie będzie kupowała jej innych zimowych. No zakochałam się. Chciałam młodej kupić w Decathonie, ale widziałyście tegoroczne śniegowce dla dzieci - jak gumiaki:/
Crocsy śniegowce lekkie jak piórko, a wchodzą na nogę jak po maśle;) To tylko kilka fotek, mają inne kolory i wzory;D
Zobacz załącznik 654025Zobacz załącznik 654026Zobacz załącznik 654027Zobacz załącznik 654028Zobacz załącznik 654029Zobacz załącznik 654030

ja mam takie byle jakie sniegowce z 5-10-15. Wiec nie potrzebuje. Ale chce kupić młodej buciki zimowe do auta/na spacery bez scniegu.

Ostatnia edycja:
aylin ja waśnie planowałam te za 49zł z decathlona a do tego jakieś zimowe jak piszesz. Ale w tym roku mają tragiczne. A te z 5-10-15 to miękkie i niedrogie? Bo też wolę tanie śniegowce:p Ponoć zima ma być łagodna:)

aga alijenka spotykamy się w tym tygodniu? Wyznaczmy jakiś dzień OK?

dzień dobry zakupoholiczki :-D

mooni - &&& za szybki porót do zdrowia babci :tak:

ja kupiłam śniegowce w zeszłym roku i co śniegu prawie wcale nie było a z butów wyrósł :-) też szukam obecnie jak aylin butów na spacery bez śniegu :tak:

aylin ja waśnie planowałam te za 49zł z decathlona a do tego jakieś zimowe jak piszesz. Ale w tym roku mają tragiczne. A te z 5-10-15 to miękkie i niedrogie? Bo też wolę tanie śniegowce:p Ponoć zima ma być łagodna:)

Kasiek ja za 24.99 kupiłam. Leciuteńkie. Takie typowe sniegowce. Stwierdziałam ze na sanki w sam raz bedą. Ciekawa tylko jestem czy chodz raz je ubierze. Bo jak na razie to tak jak Kifsi mówi 0 zimy ma nie być

reklama

Poza jutrem pasuje mi raczej każdy dzień :) chętnie się z domu wyrwę :)

Super te śniegowce, ale czy śnieg będzie ? :)
My w tym roku takie mamy:
015-11.jpg

Załączniki

• 015-11.jpg
    015-11.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 45
Do góry