reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

My wróciliśmy o 24.00 od znajomych, a P od przyjaciółki. Tyle szalały i pierwszy raz zero kłótni. Cały czas siedziały w pokoju i bawiły się więc mogliśmy w spokoju imprezować (ja tylko przy Leszku Free;/).

Aga a dlaczego nie lubisz domu, coś się stało?

Polaa powodzonka:)

Andzia wow jak pogoda u was! Na pewno mieszkamy w jednym kraju?! U nas było z 12-15C i bez słonka:/ A dziś bleeee.

Asik ja się nie znam na szczepieniach to się nie wypowiem. Osobiście wszelkim dodatkowym jestem anty. Może spróbuj tej kuracji kwasem askorbinowym co my i Aylin pijemy? Witamina C lewoskrętna kwas L-askorbinowy tanio i działa! | Akademia Witalności

reklama
Kasiek ale imprezujcie:p u nas dziś już pochmurne i tylko 15 St.
Możesz wrzucić link skąd kupujesz ta Wit. ?
Wiem że już pisałaś ale...
Jak podajesz ja pPoli i jaka dawkę. Od jakiej zaczęłas?

Andzia to pytanie do Aylin jak wroci:) Ja i M codziennie pijemy a P nie chce. Woli cebion ktory daje jej zalezy ile mi sie wkropi 20-25na noc. Robilam jej z pol malej lyzeczki. Moze kiedys sie przekona;p Linka z allegro wstawie jak wroce do domu:)

Po sprawdzeniu przeplywow. Wszystko prawidlowo:) Ufff

Ostatnia edycja:
Owszem! Od środy jestem do dyspozycji;)

Odnośnie tego konfliktu to miałam robione dokładne badania grupy krwi i wyszło, że ma ją 6% ludzi w PL a w połączeniu z jakimś moim fenotypem krwi wychodzi na to, że należy do regionu Kaukaskiego:D Ciekawe kim byli moi pra pra pra przodkowie:p

Ostatnia edycja:
Witam :-)

no i po imprezie, wszystko sie udało :tak: dzieci zadowolone a to najważniejsze.
Teraz mam ciszę w domu, Kuba w szkole, a reszta na zakupach :) coś czuje, ze dzisiaj spędza cały dzień na zakupach :)

ale Wam zazdroszczę spotkania Dziewczny ;-)

reklama
Kasiek dzięki. Super ze wszystko ok, nie mogło być inaczej.

Polaa odpoczywaj, na pewno włożyłas dużo sił w przygotowania. I najlepszego dla Kubusia.

My dzisiaj w domu. Fryzjer zaliczony. Kupiliśmy w końcu dywan dla chłopaków, a do salonu pewnie w przyszłym mcu , bo drogie :-(
a tak poza tym to leń mnie dopadł

Do góry