reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek no to fajnie, ze tak ze znajomymi spędzacie czas.

andzia no troche sie urobilam ale mama mi tez pomogła a po imprezie ze sprzątaniem uwinelismy sie bardzo szybko, nie ma jak pomoc.dzieki za zyczenia dla Kuby.

A to moj pięciolatek i jego wymarzony tort

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
witam :tak:

meldujemy ,że u nas ok :tak:

Wik wraca do zdrowia, z fasolkiem po wizycie też ok :tak:

pola - spóźnione sto lat dla przystojniaka :-)

kasiekz - super , że wsio ok

andzia - nie smutaj się z powodu pracy tylko szukaj innej :tak: może to zmęczenie materiału :tak: prace trzeba zmieniać jak już człowieka nie cieszy a powoduje jedynie złe nastroje :tak:

Kifsi juz nie taka fasolka:) Super ze wsio OK.

Bylismy w aquaparku. Ja tylko na lezaku z krzyzowkami bo w ciazy nie uznaje takich miejsc no ale musialam wejsc bo mloda chciala pochwalic sie mamusi jak plywa. Swietnie jej idzie, normalnie cos na rodzaj zabki przeplywa na szerokosc basenu

Aylin witaj!!! Czekamy na relacje:) Pogoda dopisala? Oczywiscie w rekawkach (napisalam, nie wiem czemu ucielo posta?). Ona nie kaskaderka jak Tysia i boi sie skakac do wody bez czy nurkowac. Ale jest postep bo juz plywa. Fajowo to wygląda cos jak zabko-rowerek;p

o ja jestem pierwsza :tak:

aylin witamy z powrotem :-)

kasiekz - no już nie taka fasolka , ale jakoś tak jeszcze do mnie nie dociera ,że tam już spory dzieć siedzi , bo brzuch raczej mały ( obrośnięty tłuszczykiem) , może jak poczuje kopniaczki to dotrze :-D Pola mała żabka - słodko to musiało wyglądać :-)

Kasiek hehe co ty chcesz z relacji :)
Było ciepło (30stopni) brodzikowo i spacerowo. Egipt do wycieczek nie nastrraja a tym bardziej z nunu. Bo autokarem daleko nie pojedziesz a wszelkie safari quadem z nią odpadaja :)
Ale generalnie wypoczełam i nabrałam pewności ze wakacje, nawet z dzieciem, w stylu płaszczenia tyłka przez 2 tyg nie sa dla mnie. Codziennie basen, plaza, plac zabaw i mini disco to za mało rozrywki :)
Co do hotelu - podejście super. Na wstepie pokój typu superior zamienili nam na rodzinny. na parterze na wprost brodzika wiec młoda szalała. Ale za rok/trzy tam juz bym nie poleciała. Za 5-6 tak. Jest aquapark ale taki właścnie dla 7=12 latków. A dla 3-6 dziura. Bo brodziki i zjeżdalnie w nich juz za małe a tamte za duze. Hotel Jaz Mirabel Park. Wieczorem tylko mini disco dla dzieciaczków. w ciagu dnia od 10 działał klubik ale moja średnio zainteresowan była. Więc nie chodzilismy.

reklama
aylin to dawaj z nami we wrześniu za rok do Turcji do tej Eftali:) Dla bobasów jak nasze mega raj. No i zwiedzać można wsio, bo np. mój M na du.pie nie usiedzi. Najważniejsze że mieliście upał i młoda wyszalała się a ty odpoczęłaś!

kifsy 17tc to już lada chwila poczujesz;)

Musieliśmy P podnieść siodełko i kierownicę w rowerku biegowym, bo jak krasnal wyglądała. Wszystko za nisko, nogi całe zgięte. Po nim widzę jak rośnie, bo jakoś wydawało mi się że stoi w miejscu;)

Do góry