reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin pewnie już cieszysz się urokami Egiptu :)

Sunshine pokoik cudny i gwiazda ubrana w moich ulubionych kolorkach :)

Andzia co Adi nie chciał występować? :D

My wczoraj mieliśmy super dzień pierw kawa/ czekolada w starbaksie od kiedy jestem w pl nie pozwalam sobie na taki rarytas :)
potem zoo i akwarium Antkowi bardzo się podobało, ze pewnie niedługo ponownie pójdziemy, a na wieczór kino :)
Dziś od rana powrót do rzeczywistości i sprzątanie :D postanowiłam poprzebierać Antka zabawki, bo już z części powyrastał.

No to tyle na teraz, bo właśnie Antek wpadł na głośnik i ma mega guza- szczęście w nieszczęściu, bo przy samym oku....

reklama
My wlasnie wrocilysmy od P przyjaciolki:) Od rana szalaly dwa szoguny. Mega milosc miedzy nimi. Awantury ale i wspolna zabawa. Poza tym one sie w specyficzny sposob awanturują,leja itp.Po 5min.niezgody znowu sie kochają jak dwie siostrzyczki:) No i ja zaliczylam kawe i ploteczki:p

Aga super takie wypady. Zycze ci ich jak najwiecej! Tez musze przebrac mlodej zabawki i ksiązeczki.

Aylin bawcie sie dobrze!

Kasienka w czwartek zaczne 30tc:)

Sunshine na tel.nie widze fot wiec dopiero jutro na kompie zerkne!

Andzia ach nie kazdy lubi publiczne wystąpienia i tyle:)

WItam,

jakie tu dziś pustki :tak:

Wiktor dalej bez zmian , katar i kaszel , tempki nie ma :tak: piecyk nie działa , pan nie przyszedł będzie jutro popołudniu :wściekła/y: a ja rano mam wizyte u gina , no i jak tu doprowadzić się do ładu podwozie ( nie lubię korzystać z łazienki u teściów :zawstydzona/y: ) :no:

andzia - wode w garach do mycia naczyń podgrzewam , bo zmywarki brak :tak:

sunshine - śliczny pokoik :tak:

aga - super ,że wypadzik się udał :tak:

kasikz - gratuluje wyboru imienia :-)

aylin - już za póżnio , ale życzę udanego urlopu :-D

spokojnego wieczoru i proszę o &&&&& za jutro bo mam mega stresa :zawstydzona/y::-(

Kuźwa odebrałam wyniki przeciwciał:/ Jestem załamana. Wyszedł mi konflikt krwi. Nie znam się na tym...tabelki, tona dziwnych skrótów. Jutro zadzwonię do gina, ale koleżanka przez to leżała w szpitalu co chwile...zawsze kuźwa coś!

Aylin udanego wypoczynku

Kasiek a na tak poznym etapie ciazy to ma jakies znaczenie ? to za niedlugo bedzie drugie bobo :D czas minie szybciutko

Kifsi zdrowka dla Wikusia... no i zeby jak najszybcciej naprawili Ci piecyk &&&& za wizyte

Andzia czemu sie nie nadaje ?

Aga tez mam mysl pozbierac zabawki ... ale poki co ogarniam ciuchy :p alez Ci zazdroszcze tych wyjsc

Sunshine sliczny pokoik ... mebelki takie stylowe

Alijenka mi zawsze mowili ze wlasnie Nikodem to Nikos Dyzma a w tej roli Cezary Pazura :p

slyszalyscie o "dobrym krzesle" ktore jest specjalnie zapreojektowane dla dzieci zeby nie mialo wad postawy ?
http://www.entelo.pl/pl/profilaktyka-zdrowia/idea-dobrego-krzesla

Ostatnia edycja:
sunshine pokój cudo!

kasienka niestety ma:/ Będę mieć teraz co dwa tygodnie sprawdzane przepływy krwi w mózgu dziecka czy nie ma niedokrwistości czy jakoś tak. Tyle tylko dowiedziałam się od sąsiada, byłego lekarza w szpitalu w którym będę rodzić. Jutro z tymi tabelkami muszę zadzwonić do swojego gina na dalsze pokierowanie.

Witam :)

no normalnie nie mam na nic czasu ostatnio, w niedziele Kuba kończy 5 lat i robimy mu imprezkę, jak zwykle przeżywam :) w sobotę wieczorem przylatują moi rodzice z siostra :-) także gości trochę bedzie.

Kasiek oj ja sie nie znam ale mam nadzieje, ze ten konflikt to nic powaznego i nie będziesz musiała leżeć w szpitalu.

Aylin bawcie sie dobrze :tak:

Aga zazdroszczę takiego wypadu :) muszę sama coś wymyślec w któryś weekend :)

Susnhine ale śliczny pokój :tak: bardzo mi sie podobaa. Ja wczoraj trochę zmieniłam tez u Wojtka bo kupiliśmy półki i jakoś przestronnie sie zrobiło.

kasiek Tobi żelazko, kifsi Tobie piecyk a mi kosiarka i prostownica. Mało tego myślałam, ze lodówka i odkurzacz tez ale na szczescie to był tylko bezpiecznik.

Polaa na szczescie idzie zima wiec kosiare mozna odstawic:p To udanych przyszykowan do imprezy!

Ja juz mam harmonogram. Dzis centrum krwiodastwa w celu ustalenia miana i rodzaju przeciwcial (mam jakies mega zadkie grupy). Mowilam ze jestem z kosmosu:p Badanie to robią tylko tu a bede musiala kursowac co dwa tygodnie zeby to miano kontrolowac. Jutro moj gin wsio sprawdzi. Za tydzien konsultacja u ordynatora ze szpitala bo jest specjalistą w konfiktach serologicznych a za dwa tygodnie zrobią mi przeplywy krwi w mozgu bobasa. Tak wiec czegos wiecej dowiem sie jutro wieczorem.

Kasia kciuki za Wasze wizyty :-)

Pola rodzice razem przylatuja? udanej imprezy :-)

Ja na sobote robie tort ba roczek naszej Marceli, a pamietacie dopiero nasz wczesniaczek sie urodzil :-)

No i ponownie prosze o kciuki, wlasnie dzwonila do mnie mama Nikosia ktorego mialam pilnowac ostatnio, ze dostala prace i niby wszystko dogadane i jak cos to od piatku mnie potrzebuje. Niby super, ale jeszcze boje sie cieszyc.

Zmykam dzis do Antka kumpel przyjezdza :-)

reklama
Hej laseczki!!

Czytam, czytam i jakoś wbić się nie umie. U nas jakoś leci,weekend mieliśmy bardzo imprezowy a w poniedziałek świętowałam swoje urodzinki więc teraz muszę nadrobić zaległości ale w spaniu. Was już nadrobiłam Hehe :-) Jutro mojego m.bratowa ma CC no i się martwię. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Sunshine super pokoik :-)

Kasiekz &&& żeby wszystko było dobrze. Kurde już 30tc no czas leci :-)

Aga &&& za pracę! Oby wypaliło :-) Kurcze, też bym gdzieś wyskoczyła bez młodego. Ale on trochę, przez te wyjazdy mojego m. zrobił się mamusiowy, więc nie wiem czy by gdziekolwiek mnie puścił.

Pola udanej imprezki :-)

Kifsi dużo zdrówka dla Synka :-) no i szybkiej naprawy piecyka.

Do góry