reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej kobiałki

Dziś miałam dzień na wysokich obrotach, wstałyśmy prawie o 9 a o 10,30 miała przyjechać babcia Niuśki więc wszystko biegiem robiłam, a ona przyjechała o 10 całe szczęście że prawie udało mi się posprzątać bo już podłóg nie zdążyłam zmyć.
No jestem po mikrodermabrazji diamentowej, kwasach i maseczkach aaaaaaa i kurdę napaliłam się na makijaż permanentny chodzi o brwi i kreski na górnej powiece, dostałam świetną propozycję na zapłatę za to nioo i 50 % zniżki ale mam dylemat bo muszę zrobić nowe okulary, moje oprawki już są tak zjechane że szoooook i teraz nie wiem co wybrać :-:)-:)-(
Babcia dała radę z młodą obie zadowolone :-):-):-)

Sylka fajnie Wam z tym odpieluchowaniem bo my w czarnej dupie jesteśmy :-:)-:)-:)-(, były ostatnio dni że wołała na nocnik, a teraz woła że już robi siku w pieluchę :baffled::baffled::baffled::baffled:

katrina dobrze że to akumulator a nie co innego :-):-), a z doświadczenia wiem że lepiej jest zakupić nowy niż doładowywać, bo się okaże że on w ogóle w trakcie jazdy nie będzie się doładowywał i gdzieś pojedziesz i zaś nie odpalisz auta

Kasieńka hahahhaa pozycje super, wiem jak moja mała zaczynała spać w takim zwykłym łóżeczku to też ciągle jej coś wystawało jak nie jedna noga to druga to głowa albo ręka ale nigdy nie zwisała w pół :-D

kasiek to zafarbuj odrosty :-):-):-)

polaa moja to ani razu nie zawołała że chce kupę może z 2 razy jej się zdarzyło że zrobiła ją na kibelek albo nocnik ale to mój czy tatusia szybki refleks, a później jak ją chciałam sadzać jak zaczynała robić to blokowała się więc zaprzestałam tego aby się na stałe nie zablokowała,
i współczuję choróbska

Aylin Ty to się tylko szkolisz :-p i nigdy bym nie wpadła na to że można chłodzić colą :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja kolan i nadgarstków ;-)

Aylin napisz coś więcej np jak zbijac

alijenka super dzień mmiałaś. Ja tez mam kosmetyczkę za pół ceny a nawet taniej, ale jakoś ciągle brak mi czasu.

Jakoś i mnie dopadła deprecha.

andzia ja ostatnio byłam z małą u kosmetyczki i mała obserwowała co mi robi, dziś jak jechałam to mówiła że jadę do pani kosmetyczki i będę miała zieloną buzię :-):-):-)

To się melduję i ja :) Antek ma zapalenie tchawicy :( wczoraj byłam o krok od wezwania pogotowia tak go dusiło- mówię Wam masakra, a najgorsze, ze nic nie działało. Noc przespaliśmy przy otwartym oknie. To jest straszne jak z dziecka wyrywa, ze wymiotuje aż, a matka nie może mu pomóc.

Sylka fajnie, ze siostrę masz :) pamiętam jak zawsze cieszyłam się jak moja mnie odwiedzała.

Katrin i jak zakupy się udały?

Alijenka oj robisz się tu nam na bóstwo :D

Aylin wyszkolona mama z Ciebie :) no i super, ze wakacje zbliżają się wielkimi krokami.

Andzia jesień, choroby więc o deprechę nie trudno, a no i brak kasy....jak ja Ciebie rozumie.

Pola brawo dla Wojtka :)

Kasienka to masz wędrowniczka :D mój do kiedy miał smoka spał prawie całą noc w jednym miejscu, teraz wędruje.

Aga - tak, udaly sie. Bylismy o 8-mej, wiec jeszcze byl wybor rozmiarow. Kupilam Ali kurtke, buty I czapke. Tak, ze zima nam nie straszna.

Alijenka - auto jeszcze calkiem rzeskie, ale nie wiem ile ma obecna "bateryjka" I zamierzam kupic nowa, ale musze poczekac na kase.

Aylin Ty to się tylko szkolisz :-p i nigdy bym nie wpadła na to że można chłodzić colą :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hhehe mój gupi telefin. zadna cola

A ja to odczytałam czoła i nadgarstków :D

Napiszę więcej jak położę dziecko

i dobrze odczytałas :)

A ja kolan i nadgarstków ;-)

Aylin napisz coś więcej np jak zbijac

alijenka super dzień mmiałaś. Ja tez mam kosmetyczkę za pół ceny a nawet taniej, ale jakoś ciągle brak mi czasu.

Jakoś i mnie dopadła deprecha.

hihi na kolana to ja bym nie wpadła.

gorączki do 38,5 w ogóle sie nie zbija a potem najlepiej chłodzic letnią wodą (lub recznik namoczony w letniej wodzie) i robić oklady pod pachami i w pachwinach. Najskuteczniejszy sposób. na głowe mozna sobie całkowicie odpuscić

reklama
Wiecie że o tej porze mam jabłecznik w piekarniku...czekam aż dojdzie:D

Aylin będziesz mega wyszkolona;) I dobrze, nie ma to jak mądre rady! Wow, dwa razy wakacje!!!

Alijenka wow wow szalejesz! Moja mama ma od miesiąca makijaż permanentny brwi i dolne kreski. Płaciła bardzo tanio u mnie na wiosce. Wg mnie super efekt. Brwi niemal nie miała swoich, a teraz ma z głowy malowanie. To samo z kreskami dołem;) Sama pójdę zrobić jak wiadomo...ogarnę się:D Co do odrostów, to zawsze zapominam kupić farby:p

Aga masakra. Nigdy w życiu nie widziałam nikogo z zapaleniem tchawicy, a tym bardziej jakie to musi być straszne dla dziecka. Jak piszesz te duszności:/// Kciukasy za szybki powrót do zdrowia!

My dziś zaliczyłyśmy wizytę u P 3,5letniej kuzynki. Moja dziecko wsunęło tam całą porcję pierogów! A w domu po drzemce pomidorową (ale mówię P, że to marchewkowa, bo inaczej nie tknęłaby:p), więc w nagrodę wieczorem pojechaliśmy na zakupy i dostała frytki z mcdonalda:D

Coś tam jeszcze którejś miałam...ale zapach szarlotki nie pozwala mi się skoncentrować:p

Do góry