reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej dziewczyny

No jutro jadę się troszkę upiększyć, fryzura mi się nie podoba to idę coś z gębulą zrobić :-D:-D:-D, przyjeżdża K matka i mam wychodne :-):-):-).
Dziś kolejną dynię zrobiłyśmy z małą ale jeszcze nie zdążyłam zrobić zdjęcia
A ja mam spokój na wszystkich świętych bo dziś zadzwoniła mojej mamy siostra że nie przyjeżdża bo chora, więc sobota na luzie a w niedzielę jedziemy na darmowy obiad do rodziców K :-)

Aga fajną niespodziankę Ci siostrzenica zrobiła :-)

kasiek moja zaś zakochana w takim czymś US F s Kracie Popin Cookin Candy Toy Drawing Gummy Land Oekaki Gumi Land Japan | eBay znalazła na YouTube i non top to ogląda ale niestety nie widzę aby u nas w PL to było

asik w koło mnie dosłownie wszyscy chorzy łącznie z sąsiadami tylko ja tfu tfu się jeszcze trzymam ciekawe ile jeszcze

Sunsine pokaż Peppę Zombi :-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny,

Standardowo zasnęłam z Szymkiem i obudziłam się niedawno. Nadrobiłam Was trochę i z tego co pamiętam:

Aga super siostrzenica zrobiła Ci niespodziankę.

Pola fajnie, ze wyjazd udany. Fakt Paryż jest piękny. I fajna ta Twoja fryzurka. Moja Paula zachwycona byłaby Twoim kolorem włosów:)

Kasiek faktycznie może być od zęba, ale gdyby nie przeszło po wyrżnięciu sie całego to wizyta u lekarza nie zaszkodzi.

Andzia zdrówka dla chorowitka.

Asik dla Twoich dzieciaczków tez zdrowka, aby nic więcej się nie rozwinęło.

Alijenka dynię super. Dzisiaj moja Paulina wycinali. Potem zapaliła w niej świeczkę, ale Sz. Trochę się bał :) I relaksiku u kosmetyczki:)

Sunshine pochwal się Peppą i pokoikiem:)

I więcej nie pamiętam:(

U nas jest moja siostra i strasznie się cieszę. Czasu ogólnie nie wiele w ciągu dnia bo ciągle gdzieś jeździmy :) Ale jest super i dzieciaki też zadowolone. Tylko tak głupio że zasnęłam z Szymonem. Ale grzeszył nie chciał długo zasnąć i efekt taki że chyba mnie pierwszą uśpił;)
A i muszę się pochwalić, ze praktycznie wyszliśmy z pampków. Poszło naprawdę super. Aż sama się zdziwiłam. Teraz tylko najgorsze jest to, że jak gdzieś jesteśmy to młody nie chce się załatwiać bez dodatkowej tej nakładki dla dzieci. Muszę jakoś go przekonać, ze można tez i bez tej nakładki. Dziewczyny chlopaczków a czy wasze maluchy siusiają na stojąco?

Bryyy
Sylka - super, za juz pieluchy macie z glowy. Z nakladka to etap przejsciowy. Moja najstarsza tak miala z nocnikiem. Bardzo szybko zaczela z niego korzystac, ale wszedzie musielismy go brac ze soba - nawet na plaze, jak bylismy nad morzem. A pozniej juz sie dala przekonac, ze mozna sie zalatwic nie tylko do tego jednego nocnika.

U nas bezbolesnie odstawilismy smoczka I to praktycznie z dnia na dzien, ale niestety bez pieluchy jeszcze sie nie da. Trudno widocznie to jeszcze nie jest nasz czas.

Milego dnia!
Co prawda u nas jest tydzien wolnego w szkole, ale chce dzis kupic Ali kurtke I buty w Lidlu, wiec trzeba bylo wczesniej wstac.
Aaa I jeszcze nie mila niespodzianka mnie wczoraj spotkala - auto mi nie odpalilo, wiec dzis akumulator sie laduje, zebysmy mieli czym do sklepu dojechac. Dobrze, ze wczoraj sprawdzilam, bo bym sie dzis zdziwila.

Ostatnia edycja:
Sylka u nas sika na stojaco ...

Katrina gratuluje rozstania ze smoczkiem

Alijenka w lepetynke nie chcesz ? fryz masz ok :)

Sunshine zdrowka!

Kasiek fajny prezent :)

Aga alez fajna sprawa z tym wychodnym ... zeby mi tak ktos zrobil

Asik​ wtedy z nikim nie bylam :p potem bralam tabsy :p na wszelki wypadek

mlodego polozylam na noc na tym piekielnym lozku ... raz zastalam go pol na materacu kolo lozka i pol na lozku ... dugi raz pod kaloryferem (musial spasc z lozka na materac a pozniej jeszcze z materaca zlazl na dywan) chyba sie grzal :p a pozniej juz byl tylko w roznych pozycjach ale na lozku :p
ciekawe takie spanie :D

Ostatnia edycja:
Witam się z rana. My dziś do P koleżanki wyfruwamy. Informuję, że wczoraj w Kappahl kupiłam młodej 4 bluzki z długim rękawem z cudnej bawełenki za 39,99zł;) Na 18.00 byłyśmy jeszcze w kościele, bo wypominki (kojarzycie?). Wchodzimy, młoda zobaczyła babcie i na cały kościół: 'Wiesz, będę miała braciszka' :D.

P odpampersowała się sama, więc laski zostawcie to dzieciom - same poczują że to niekomfortowe;) Dodatkowo od ponad miesiąca nie używamy pampków na noc. I jeszcze żadnej wpadki nie było. Ostatnio cały tydzień przespała bez wstawania na siku:) A jak wstanie to w minutę się załatwia i śpi dalej;) Sama się odpampersowała - nie chciała zrobić siku do pampersa, był mega płacz i trzymanie.

Alijenka wow, ale ty się upiększasz;) Ostatnio też były jakieś maseczki, teraz fryzjer i relaksik. Bardzo dobrze! Ach...a ja chodzę w odrostach.

Sylka super, że jest siorka - korzystaj!

Katrina
gratki za smoka! I oby auto już nie robiło niespodzianek!

Kasienka mały wędrowiec;) Ale nie spadł, więc dobrze.

Dzień doberek

U nas nieciekawa pogoda, niby temperatura plusowa ale tak jakoś deszczowo. Już wolę lekki przymrozek rano i słoneczko w dzień.

My jutro pojedziemy do lekarza, młodemu nic nie przechodzi pomimo podawania syropków, Olcia też coraz gorzej narzeka na gardło. Więc lepiej przed weekendem sprawdzić co i jak

Sunshine zdróweczka!

Alijenka fajnie, że w spokoju możesz pojść i się upiększać

Sylka brawo dla Szymka, że już bez pampków. Młody siusia raczej na stojąco, chociaż zdarza sie, że siada na nocnik.

Katrina super, że bezproblemowo pozbyliście sie smoczka

Kasienka hehe wędrownik:-D dobrze, że nie spadł

Kasiek to młoda dała na zapowiedzi:-D:-D:-D

Kasiek - auto w sumie niczemu nie winne, akumulator sie rozladowal. Poki co maz podladowal prostownikiem, ale chyba tezeba bedzie kupic nowy (nie wiem kiedy byl ostatnio wymieniany).

Witam,

sunshine koniecznie musisz pokazać jak wyglądala Aurelka :) Wojtek kocha peppe :-D dobrze ze nie wpadł na taki pomysł :)
Zdrowka dla Was

Asik Zdrowka dla dzieciaków.

u mnie dzieci zdrowe ale za to ja mam juz serdecznie dosc.

Alijenka ale Natasza jest śliczna :tak: piękna dynia

Aga ale fajnie, miła niespodzianka :)

Sylka gratki dla Szymonka. U nas tez na szczęście poszło gładko. Jak juz kiedyś pisałam Wojtek kupę wolał ale siku nie i sie wkurzylam zdjęłam kilka dni temu pampersa i jednak umie wołać tez siku hehe :) ale sie cieszę

Ostatnia edycja:
reklama
Hej lasencje :)

Wróciłam wy szkolna. Mogę was ratować :) 3 dni po raz kolejny z pierwszej pomocy zaliczone :)

Wiecie ze aby zbijać gorączkę to nie chłodzimy czola i nadgarstków?

Doczytuję po kolei wybiórczo.
Kasiek teraz jedziemy na tydzień do Egiptu a grudzień styczeń kanarki.

Zazdroszczę zakupów w kappahl.... U mnie zlikwidowali dzial dziecięcy. W całym miescie

Ostatnia edycja:
Do góry