reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :*** Ale prezent sobie zrobiłaś;-):-D Trzymaj sie

Munka a może Kraków za 2 tyg????? Zrobiłybyśmy spotkanie:tak:
M mnie ciągnie na długi weekend, no chyba ze bedzie bardzo zimno, albo chłopcy bedą chorzy.

Co do tracenia pracy szybciej niż sie ją zaczeło... i miałam taką sytuację. Tyle że u mnie w ostatniej chwili znalazła się osoba z większymi znajomościami;-)

Ja jednak dzis w pracy. Mama lepiej sie poczuła i Mati u niej.

reklama
Kasiek Wszystkiego naj naj lepszego! Dużo dużo zdrówka ;-)

Aga no to nie ładnie babka zrobiła :-/

Kifsi myśmy bilans 2latka robili we wrześniu bo lekarka tak kazała.

U nas ok, ale młody luźne kupy mi robił wczoraj temperatury brak, jadł może mniej niż zwykle ale pił normalnie. Czyli albo zęby dają o sobie znać, albo coś zjadł nie teges.
Pogoda dzisiaj do bani szaro buro i ponuro. Nawet wstać z łóżka mi się nie chciało. No, ale jak mus to mus.

Kasiek tez je bardzo lubie :) i nie jest tak strasznie popularne ... :) sto latek!!! i wspolczuje glukozy mi tez gorzej bylo przy drugiej ciazy

Moni moze jednak od zebow :)

Andzia fajnie by bylo sie spotkac :D ja nawet dzieciaki zostawie z malzem hehe ... mala wczoraj zasnela na noc pierwszy raz bez cyca ...

Munka to czekam :)

Alijenka​ nie pamietam kiedy mialam takie drogie perfumy :p

Josie prosze tu jakas relacje napisac :p

oszalec mozna z dwojka w domu ... jedno chce to drugie to ... mala zaczyna byc tez zazdrosna ... pcha sie na kolana jak tylko widzi Nikosia blisko mnie ... caly czas chce cos ode mnie do jedzenia :p jak widzi ze cokolwiek mam ... albo od Nikoska ...

Ostatnia edycja:
Hejka :)

A ja myslałam ze jak bilans w lipcu robiłam to juz po fakcie było :) hehe widzę ze jesteście lepsze :)

Kurdę prosiłam sąsiada bo był w Londynie aby mi kupił perfumy na lotnisku bo wolę dać troszkę więcej kasy ale wiem że mam super towar i przywiózł mi i co nie te co chciałam :-:)-:)-:)-( może któraś z Was lubi
boss_orange_edt_w.jpg

odsprzedam za 30 funtów

andzia zdróweczka i trzymaj się nadal bez choroby szpikuj się wit C 1000 !!!!!!

hmmm nawet nie wiem jak to pachnie. Powącham i sie odezwę.

A co do witaminy c - to podobno nie c 1000 tylko jeszcze wieksze dawki ale witaminy tzw lewoskrętnej czyli jak najbardziej naturalnej. Bo ta syntetyczna sie nie wchłania.

Bleeee...ale mnie muli to paskudztwo. Z Polką wypilam bez problemu a teraz...ojej. Mam wrazenie ze wszystkie zeby mi wypadną. A jutro 28tc wiec ja jak zawsze na ostatni dzwonek. Aylin z gory powodzenia. I teraz posiadowka tu dwie godz.wiec biore sie za krzyzowki:)

A pogoda...wstaje a tu leje, wieje, ciemno i zimno!

Kasiek - 1000 lat w zdrowiu, szczęściu i luzackiego porodu :)

A ze tort juz "wypiłaś" z rana to wiecej słodkiego ci sie nie nalezy :)
Piłaś z cytryną?? Lepiej wtedy wchodzi

hej hej

Muńka ja chciałam inne hugo bossa białe o takie
17a_bialy.jpg

Kasieńka ja kupuję takie perfumy raz na jakiś czas bo one mi starczają na bardzo długo, a takie o do używania koło domu to mam z avonu , zawsze jakieś w promocji kupię za 20-30 zł :-D

mooni ja jak się obudziłam o 7,30 to nie wiedziałam co robić czy małej mleko, czy dalej spać, czy to czas na wstawanie masakra dosłownie tak ciemno :szok::szok::szok::shocked2::shocked2:

kasiek wszystkiego najlepszego dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!!

Kasiek najlepszego!!!! (moja bratowa też ma dziś urodzinki) :p jejku mam nadzieje, ze jeszcze Cię zobaczę przed porodem!!

zapomniałam się pochwalić , ze jutro w końcu wybieramy się na bilans 2 latka :zawstydzona/y:
To czekamy na info z bilansu :D

Aga - miałaś w sumie sytuacje podobną do mojej jak miałam w szpitalu pracować. Umowa podpisana, wsio zalatwione, a oni dzwonią dzień przed, że NFZ ma wywalone na rehabilitację i kontraktów nie da....
No podobnie tylko ta mama już pracowała od 2tyg. co drugi dzień, ja nie wiem jak można od początku nie ustalić kwestii tak ważnych jak pieniądze :szok::szok:

Moni mam nadzieje, ze to od zębow.

Andzia dobrze, ze z babcią lepiej i ma nadzieje, ze z chłopakami też już będzie.

Kto pi poda przepis na dzisiejszy obiad, ma dużoooo cukinii.

Kasienka hehe sama z domu wyjdziesz ???:-D to zaszalejmy
Ta zazdrość musisz przetrwać z czasem to minie :tak:

Aga ja ostatnio robiłam palcki ziemniaczane z cukinią. Pycha, takie delikatne :) Chłopakom już pieknie sie odrywa, wieć myslę ze na razie kończymy z chorowaniem.

Aylin a jakieś konkretne nazwy praparatu ????/

Mooni zdrowka . Na weekendzie przesuną czas to pzrez chwilę bedzie lżej wtawać :p

Alijenka jak Nataszka ???

Kifsi i jak po bilansie ???? A Ty jesteś chętna na ewentulane spotkanie ????

Kasiek żyjesz ??? Pewnie po takiej dawce cukru dostalas niezłego kopa :-D

reklama
Andzia o plackach z cukinie też myśle, bo robię w miarę często, ale mam trzy duże cukinie i tylko ja z Antkie je jemy...

Alijenka zapomniałam napisac, ze kupiła witaminę C polecaną przez Ciebie i co ni pomyślałam, ze będzie w kapsułkach, a ich mój organizm nie toleruje, więc sobie leży w pudełku :/

Do góry