reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga ja tez nie rozumiem ... ale moze liczyla ze sie wykaze i jednak dadza wiecej ...

Andzia ano sama sama :p mala spi odpukac cale nocki od 19:30 a eszcze jak na dobre zacznie zasypiac bez cycusia w ciagu tych dwoch tygodni to luz blusss :D

Alijenka to ja mam takie za 30 z adidasa z gieldy :p

Kifsi
i jak bilans ? no i piszesz sie na spotkanko ? poki drugie w brzuszku :p

andzia Nataszka dziś oki nie am w ogóle jak na razie nawet stanu podgorączkowego :-D

Aga to niech mama łyka tą witaminę. Ja cukinie smażę jeszcze jak kotlety, przyprawiam, maczam w jajku a potem w bułce i na patelnie

Andzia ja już o 9.45 byłam po;) Paskudztwo, ale ja nie z tych wrażliwych, więc luz.

Aga ja kocham cukinię! Ubóstwiam placki, tartę pożeram, a najbardziej kocham zwykłe krążki cukinii smażone na oliwie - mniam! Tydzień temu robiłam cukinię faszerowaną. Takie duże na pół kroisz. Miąższ mieszasz z mielonym i podsmażoną wcześniej cebulką i pieczarkami. Wkładasz do cukinii, ścierasz serek żółty i zapiekasz w piekarniku;) Kup sobie proszek l-askorbinowy zamiast tabletek.

Mooni to oby luźne kupki były tylko na ząbki!

Aylin tak, to się dokładnie nazywa kwas L-askorbinowy. Kupuję na allegro:) Do wody i wypijamy.

Jakby co to ja i moja familia stosujemy ten (ale z allegro, bo taniej): Witamina C lewoskrętna kwas L-askorbinowy tanio i działa! | Akademia Witalności

Dzięki laseczki za życzonka! Lecę na drzemkę z modą. A wieczorkiem kolacja z M:)

Ostatnia edycja:
Kasiek- NAJlepszego, duzo milosci i radosci! Napisze tutaj bo na fb nie moge bom w pracy a pozniej moge zapomniec ;-)

My zyjemy tylko mloda kaszle a ja pociagajaca, tata byl i w poniedzialaek wylecial, pomogl bardzo duzo przy remoncie! i chyba juz widac koniec do swiat powinnismy zdarzyc hahaah

Pozdrawiamy i zdrowka zyczymy :***

Kasiek - ja tez Wam zycze duzo, duzo zdrowka, samych milych I bezproblemowych dni oraz szczesliwego I sprawnego rozpakowania sie za jakis czas. Buzka.

KASIEKZ - najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D miłego wieczoru ;-)

No podobnie tylko ta mama już pracowała od 2tyg. co drugi dzień, ja nie wiem jak można od początku nie ustalić kwestii tak ważnych jak pieniądze :szok::szok:

eehhh.. :/

Jakby co to ja i moja familia stosujemy ten (ale z allegro, bo taniej): Witamina C lewoskrętna kwas L-askorbinowy tanio i działa! | Akademia Witalności

wrzuć to w apteczkę forumową :-)

Ale ja się dzisiaj kiepsko czuje...jakaś słabizna jestem, ale też miałam sporo od rana do załatwiania, a Gabicha po 5.00 wstała :/

Wrocławianki!!!! to co z tym spotkaniem?? mogłybyście jakoś wieczorkiem w sobotę?? Pewnie będziemy gdzieś wychodzili i mogłabym podjechać wcześniej, żeby spotkać się z Wami :-)

Munka ja odpadam:/ Bardzo bardzo mi przykro:/ Ale w sobote mam mamy 50. polączoną z moimi urodzinami. W nd na glowie tesciow-chyba ze wieczorem. Jedynie co to pt jak wyrobie sie ze wszystkim.

Sunshine jak skonczysz to zaprezentuj domek!

Dzieki wszystkim za zyczonka:)

Edzio:
No i mam wyniki, wsio OK - mogę wciągać czekoladę:p

Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz - u mnie piątek odpada, bo mamy już dzionek zaplanowany, a wieczorem parapetówka u kumpla. W niedziele o 15.00 wyjeżdżam :/

Do góry