reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam :-)

alijenka - niestety nie pojechałam, bo mój szanowny dzieć stwierdził ,że jego drzemka będzie trwała prawie 2,5 h a nie jak zwykle godzinę:tak: jak się obudził to już było późno :-( zdrówka dla Nataszki

kasiekz - sto lat !!! i oddaj troche enegi bo ja sie czuje jak babcia co najmniej z 7 z przodu :tak:

aylin - gratki dla córy :tak:

munka potwierdzam, też słyszałam o tych -15 st.

aga szkoda :(( &&& żebyś znalazła coś innego :tak:

edek:

zapomniałam się pochwalić , ze jutro w końcu wybieramy się na bilans 2 latka :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
aga z du.py:/ Bardzo niemiło! Ja swoją nianię informowałam od początku, że work do stycznia chyba że się lepiej poczuje. A nie że przyprowadzała ci dziecko na oswajanie i wsio obgadała a potem zrezygnowała:/ Przykro mi!

andzia jutro mam;) Dziękuję! Bo w tym tygodniu codziennie ktoś z moich bliskich ma urodziny i tak się szwendam, że można się pogubić co kto kiedy:p

kasienka to nie zapeszając niech już zostanie u was spokój;) Strasznie podoba mi się to imię Nikoś.

kifsi czasem za dużo chce zrobić, ale odpuszczam, bo w czwartek niby 7mies. zaczynam. Daj znać jak po bilansie.

Zgrzeszyłam...na odzepnego dałam dziecku paczkę gum mamba, bajki...a ja leże pod kocem z kakao, bo się dziś wysiedziałam 2godz.na placu zabaw. A już czuć chłód.

Mała ma jednak cały dzień taki stan podgorączkowy 37,1-37,3 ale nic złego się więcej nie dzieje także mam nadzieje że już jutro będzie oki.

Kurdę prosiłam sąsiada bo był w Londynie aby mi kupił perfumy na lotnisku bo wolę dać troszkę więcej kasy ale wiem że mam super towar i przywiózł mi i co nie te co chciałam :-:)-:)-:)-( może któraś z Was lubi
boss_orange_edt_w.jpg

odsprzedam za 30 funtów

Aga ale do bani z tą klientką, kurdę niefajnie to zrobiła :-:)-:)-(

kasiek ja też dziś zgrzeszyłam na odczepnego dałam małej tableta i sobie piosenki na YouTubie oglądała :szok:

kifsi ja mam tak zawsze, że jak chcę gdzieś jechać to mała zasypia mi w aucie i śpi w najlepsze i też mam dupę z odwiedzin albo zakupów chyba że stoję pod marketem 2 godziny i czekam jak hrabina się wyśpi, a jak siedzimy w domu to nie ma zamiaru w ogóle w dzień spać

Kasienka dobrze że już dzieciaczki tak nie chorują

Muńka
niooo ma być zimno ale ponoć jutro u nas 10 stopni i deszcz ale o mrozach jeszcze nie słyszałam

andzia zdróweczka i trzymaj się nadal bez choroby szpikuj się wit C 1000 !!!!!!

Ostatnia edycja:
Kifsi Haha ale się opamietalas :) ja z Adrianem na bbilansie 4latka nie bbyłam bo się zorientowałam za późno, a pediatra powiedziała ze nie ma sensu, bo ona go i tak często widzi i wszystko z nim ok.

Alijenka oby nic się u Nataszy nie rozwinęło. Perfumy fajne, miałam ostatnio , niestety w tym momencie mam dużo ważniejszych wydatków :((

kasiek to masz urodziny w tym samym czasie co mój niedoszły(chociaż mam nnadzieję że jednak przyszły) szwagier.
Suszarka kupiona??

Nie zalamujcie mnie tą pogodą!!!! :/

Alijenka - lubie perfumy boss,ale tych nie wachalam. Jak bede miała okazje to wąchnę :)

Aga - miałaś w sumie sytuacje podobną do mojej jak miałam w szpitalu pracować. Umowa podpisana, wsio zalatwione, a oni dzwonią dzień przed, że NFZ ma wywalone na rehabilitację i kontraktów nie da....

Kasienka - póki co do Krakowa się nie wybieram, ale będę myślała o kolejnym wyjeździe, bo z Siorka od czasu do czasu chcemy sobie jakieś wypadowe weekendy po Polsce robić ;)

reklama
Bleeee...ale mnie muli to paskudztwo. Z Polką wypilam bez problemu a teraz...ojej. Mam wrazenie ze wszystkie zeby mi wypadną. A jutro 28tc wiec ja jak zawsze na ostatni dzwonek. Aylin z gory powodzenia. I teraz posiadowka tu dwie godz.wiec biore sie za krzyzowki:)

A pogoda...wstaje a tu leje, wieje, ciemno i zimno!

Ostatnia edycja:
Do góry