reklama
kifsi
Fanka BB :)
Witam :-)
alijenka - niestety nie pojechałam, bo mój szanowny dzieć stwierdził ,że jego drzemka będzie trwała prawie 2,5 h a nie jak zwykle godzinę jak się obudził to już było późno :-( zdrówka dla Nataszki
kasiekz - sto lat !!! i oddaj troche enegi bo ja sie czuje jak babcia co najmniej z 7 z przodu
aylin - gratki dla córy
munka potwierdzam, też słyszałam o tych -15 st.
aga szkoda ( &&& żebyś znalazła coś innego
edek:
zapomniałam się pochwalić , ze jutro w końcu wybieramy się na bilans 2 latka
alijenka - niestety nie pojechałam, bo mój szanowny dzieć stwierdził ,że jego drzemka będzie trwała prawie 2,5 h a nie jak zwykle godzinę jak się obudził to już było późno :-( zdrówka dla Nataszki
kasiekz - sto lat !!! i oddaj troche enegi bo ja sie czuje jak babcia co najmniej z 7 z przodu
aylin - gratki dla córy
munka potwierdzam, też słyszałam o tych -15 st.
aga szkoda ( &&& żebyś znalazła coś innego
edek:
zapomniałam się pochwalić , ze jutro w końcu wybieramy się na bilans 2 latka
Ostatnia edycja:
kasiekz
aga z du.py:/ Bardzo niemiło! Ja swoją nianię informowałam od początku, że work do stycznia chyba że się lepiej poczuje. A nie że przyprowadzała ci dziecko na oswajanie i wsio obgadała a potem zrezygnowała:/ Przykro mi!
andzia jutro mam Dziękuję! Bo w tym tygodniu codziennie ktoś z moich bliskich ma urodziny i tak się szwendam, że można się pogubić co kto kiedy
kasienka to nie zapeszając niech już zostanie u was spokój Strasznie podoba mi się to imię Nikoś.
kifsi czasem za dużo chce zrobić, ale odpuszczam, bo w czwartek niby 7mies. zaczynam. Daj znać jak po bilansie.
Zgrzeszyłam...na odzepnego dałam dziecku paczkę gum mamba, bajki...a ja leże pod kocem z kakao, bo się dziś wysiedziałam 2godz.na placu zabaw. A już czuć chłód.
andzia jutro mam Dziękuję! Bo w tym tygodniu codziennie ktoś z moich bliskich ma urodziny i tak się szwendam, że można się pogubić co kto kiedy
kasienka to nie zapeszając niech już zostanie u was spokój Strasznie podoba mi się to imię Nikoś.
kifsi czasem za dużo chce zrobić, ale odpuszczam, bo w czwartek niby 7mies. zaczynam. Daj znać jak po bilansie.
Zgrzeszyłam...na odzepnego dałam dziecku paczkę gum mamba, bajki...a ja leże pod kocem z kakao, bo się dziś wysiedziałam 2godz.na placu zabaw. A już czuć chłód.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Mała ma jednak cały dzień taki stan podgorączkowy 37,1-37,3 ale nic złego się więcej nie dzieje także mam nadzieje że już jutro będzie oki.
Kurdę prosiłam sąsiada bo był w Londynie aby mi kupił perfumy na lotnisku bo wolę dać troszkę więcej kasy ale wiem że mam super towar i przywiózł mi i co nie te co chciałam :----( może któraś z Was lubi
odsprzedam za 30 funtów
Aga ale do bani z tą klientką, kurdę niefajnie to zrobiła :---(
kasiek ja też dziś zgrzeszyłam na odczepnego dałam małej tableta i sobie piosenki na YouTubie oglądała
kifsi ja mam tak zawsze, że jak chcę gdzieś jechać to mała zasypia mi w aucie i śpi w najlepsze i też mam dupę z odwiedzin albo zakupów chyba że stoję pod marketem 2 godziny i czekam jak hrabina się wyśpi, a jak siedzimy w domu to nie ma zamiaru w ogóle w dzień spać
Kasienka dobrze że już dzieciaczki tak nie chorują
Muńka niooo ma być zimno ale ponoć jutro u nas 10 stopni i deszcz ale o mrozach jeszcze nie słyszałam
andzia zdróweczka i trzymaj się nadal bez choroby szpikuj się wit C 1000 !!!!!!
Kurdę prosiłam sąsiada bo był w Londynie aby mi kupił perfumy na lotnisku bo wolę dać troszkę więcej kasy ale wiem że mam super towar i przywiózł mi i co nie te co chciałam :----( może któraś z Was lubi
odsprzedam za 30 funtów
Aga ale do bani z tą klientką, kurdę niefajnie to zrobiła :---(
kasiek ja też dziś zgrzeszyłam na odczepnego dałam małej tableta i sobie piosenki na YouTubie oglądała
kifsi ja mam tak zawsze, że jak chcę gdzieś jechać to mała zasypia mi w aucie i śpi w najlepsze i też mam dupę z odwiedzin albo zakupów chyba że stoję pod marketem 2 godziny i czekam jak hrabina się wyśpi, a jak siedzimy w domu to nie ma zamiaru w ogóle w dzień spać
Kasienka dobrze że już dzieciaczki tak nie chorują
Muńka niooo ma być zimno ale ponoć jutro u nas 10 stopni i deszcz ale o mrozach jeszcze nie słyszałam
andzia zdróweczka i trzymaj się nadal bez choroby szpikuj się wit C 1000 !!!!!!
Ostatnia edycja:
kasiekz
Alijenka w sob.w nocy -2! Ja dostalam wlasnie od brata wymarzone perfumy
andzia1980
Kifsi Haha ale się opamietalas ja z Adrianem na bbilansie 4latka nie bbyłam bo się zorientowałam za późno, a pediatra powiedziała ze nie ma sensu, bo ona go i tak często widzi i wszystko z nim ok.
Alijenka oby nic się u Nataszy nie rozwinęło. Perfumy fajne, miałam ostatnio , niestety w tym momencie mam dużo ważniejszych wydatków (
kasiek to masz urodziny w tym samym czasie co mój niedoszły(chociaż mam nnadzieję że jednak przyszły) szwagier.
Suszarka kupiona??
Alijenka oby nic się u Nataszy nie rozwinęło. Perfumy fajne, miałam ostatnio , niestety w tym momencie mam dużo ważniejszych wydatków (
kasiek to masz urodziny w tym samym czasie co mój niedoszły(chociaż mam nnadzieję że jednak przyszły) szwagier.
Suszarka kupiona??
kasiekz
andzia kupiona
Jutro krzywa cukrowa...bleee.
Jutro krzywa cukrowa...bleee.
Nie zalamujcie mnie tą pogodą!!!! :/
Alijenka - lubie perfumy boss,ale tych nie wachalam. Jak bede miała okazje to wąchnę
Aga - miałaś w sumie sytuacje podobną do mojej jak miałam w szpitalu pracować. Umowa podpisana, wsio zalatwione, a oni dzwonią dzień przed, że NFZ ma wywalone na rehabilitację i kontraktów nie da....
Kasienka - póki co do Krakowa się nie wybieram, ale będę myślała o kolejnym wyjeździe, bo z Siorka od czasu do czasu chcemy sobie jakieś wypadowe weekendy po Polsce robić
Alijenka - lubie perfumy boss,ale tych nie wachalam. Jak bede miała okazje to wąchnę
Aga - miałaś w sumie sytuacje podobną do mojej jak miałam w szpitalu pracować. Umowa podpisana, wsio zalatwione, a oni dzwonią dzień przed, że NFZ ma wywalone na rehabilitację i kontraktów nie da....
Kasienka - póki co do Krakowa się nie wybieram, ale będę myślała o kolejnym wyjeździe, bo z Siorka od czasu do czasu chcemy sobie jakieś wypadowe weekendy po Polsce robić
reklama
kasiekz
Bleeee...ale mnie muli to paskudztwo. Z Polką wypilam bez problemu a teraz...ojej. Mam wrazenie ze wszystkie zeby mi wypadną. A jutro 28tc wiec ja jak zawsze na ostatni dzwonek. Aylin z gory powodzenia. I teraz posiadowka tu dwie godz.wiec biore sie za krzyzowki
A pogoda...wstaje a tu leje, wieje, ciemno i zimno!
A pogoda...wstaje a tu leje, wieje, ciemno i zimno!
Ostatnia edycja: