reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Polaa to udanej wycieczki! Bawcie sie dobrze:)

Kifsi hehehe. Spox, ja tez sama z mlodą a pogoda boska! Dlatego bierze mnie nerwica ze same:/

Mialam robic wieczorem ognisko urodzinowe ale tesciowie zadzwonili ze chorzy a ktos musi jakies tam rowy wyczyscic i moj leci! No kur...mnie wziela!

Jeszcze rano wymyslil sobie robote przez co nie zdazylam na krzywą cukrową i teraz w tygodniu bede musiala sie kogos prosic zeby z mlodą zostal bo bede musiala na dwie godz.do labolatorium wyskoczyc!

No i tez sie wygadalam:)

reklama
Muńka zdrówka dla Gabi. A co do wyników to może zadzwoń do przychodni i zapytaj przez tel. lekarkę. U nas można tak było nieraz robić.

tak miałam zrobić, ale przyszło mi na maila, żebym zgłosiła się z tym wynikiem na wizytę... pewnie lekarka będzie chciała jeszcze raz dać skierowanie na badanie moczu, więc przed wizytą od razu jej pobiorę.

Dziś się uśmiałam z małej bo wyciągnęła stary materac z łóżeczka na, którym sobie siedziała, a potem zachciało jej się na nim skakać ale nie mogła sobie poradzić z jego ułożeniem na podłodze i tak mówiła do niego - ja chcę tylko kakac, ja chce tylko kakac no ja chce tylko kakac kuwa !!!! :-D:-D:-D:-D:-D

to Ci dziecko mięsem zaczyna rzucać :-D

Gabi ostatnio spojrzała się w lustro, podciągnęła sukienkę i mówi: o cholela!!! moje cycuszki są w środku!!! :-D:-D

polubiłam :)

co do samopoczucia to tym razem jest dużo gorzej niż z Wiktorem :-( mdłości od rana do wieczora , dużo przytulania z białą Panią , myślałam ,że przejdzie po I trymestrze , no i w sumie przeszło , ale na dwa dni :-)

współczuję!! ja haftowałam przez prawie 4 miesiące.....

Moja madame ma fazę na sukienki i spódnice takie tiulowe baletnicy. Dziś UWAGA spała w niej, bo nie dała tatusiowi ściągnąć (on usypia, więc niech sobie radzi a że wobec niej to ciepłe kluchy to taki efekt).

moja to samo, szał totalny na suknie!! nie chce ściągać przed spaniem, a jak już ściągniemy, to jak tylko rano wstaje, to pierwsze co: mamo!! zakładamy sukienkę!! :-D i tak lata rano w sukience na piżamie :-D

Dziewczyny kiedyś prosiłam o wsparcie dla Kubusia 2 letniego - niestety pierwsza operacja w Londynie sie nie udała. Ale za to udało sie dotrzec do lekarzy w stanach. Ale niestety po 2 zabiegach kasa sie skończyła.... aby kontynuować leczenie potrzeba znów... A Cudny NFZ moze sfinansowac co najwyżej usunięcie drugiego oczka :((( Jakbyście mogły - nie trzeba wiele, Okokuby

biedny jest ten malutki, oglądałam program....ehh...

U nas 20 stopni w cieniu. Spacer 3 godzinny zaliczony. Młody sam przeszedł ok 3 kilometrów :

Więcej nie napiszę bo nie chcę smęcić ale jakoś mi źle ostatnio......

no faktycznie nie naskrobałyście za wiele!

mlodak gadaj :-) Lepiej się wygadać niż trzymać to w sobie.

Mój m.znowu wyjeżdża dzisiaj :-/ Jejku :-/. Młody tylko tatuś tatuś, nie umie się nim nacieszyć :-/ a tu znów jutro wstanie a tutaj tatusia brak i to prawdopodobnie na dwa tygodnie :-/

Spadam pakować małża...

Buźki

To ja napiszę co u mnie:D

U nas też cudnie. Nawet dywan wyschnął na dworze;) Wyprałam też Poli grubą skórę z barana i zakochana - wszystko na niej robi, łącznie z drzemką:p

Ognisko urodzinowe zaliczone. Ogień, kiełbaski, drineczki i piwko (bezalkoholowe:p), muzyka, dzieci szalejące (miały na dworze kule grającą i migającą na różne kolory) - było cudownie. Goście też dopisali;) Alijenka dzięki za pomysł:p

Jutro jadę na urodziny do koleżanki. Mama Poli przyjaciółki ma wtedy kiedy ja:p

Aylin
masakra!!! Biedactwo, taki maluśki śliczny chłopczyk, a musi cierpieć:/

Hej hej Kobiałki

My wczoraj rano zmagałyśmy się z wymiotami, a popołudniu wysoka gorączka. Wymioty na szczęście szybko minęły ale gorączka utrzymuje się 38,8 po podaniu nurofenu spada do 36,9. Mam nadzieję że to tylko jakaś trzydniówka. Wczoraj ostatni dzień piękny i słoneczny, a ja cały dzień z małą w domu :-:)-(

Nie było mnie kilka dni bo od środy praktycznie ciągle coś się działo, w środę było Jadwigi, a tak ma na imię moja chrzestna i tak od środy jej pomagamy w przygotowaniach do imienin, a wczoraj pół dnia walczyłam z małą, później musiała oczywiście przyjechać mojego K mama.

kasiek super że impreza się udała :-):-):-)

Aylin jak się czujesz ????

polaaa na wycieczce byłam i to nie jeden raz :-D:-D:-D

kifsi i jak tam byłaś z wizytą u mamy ????

Kurdę i muszę uciekać bo N mi jęczy :-:)-:)-( ehhhhhhhh ma dziś zły dzień :-:)-(

A i za tą stłuczkę co miałam i baba uciekła dostaliśmy 950 zł :-D i nawet nie było likwidatora u nas tylko wszystko przez telefon załatwiliśmy :-D

Ostatnia edycja:
Hejka.

Pola dzięki za info i super zabawy w Paryżu.

Muńka ja tez ostatnio jak miałam @ to do niczego się nie nadawałam. A jeszcze coś zaczyna wariować mi ta @. Ostatnio ciągle dostaje za wcześnie i niekiedy nawet ponad tydzień.

Kasiek super że urodziny udane. Oj zazdroszczę ogniska :)

Alijenka zdrowka dla N. Aby szybko przeszło.

Mlodak smęć ile chcesz. Może pomoże. Ja tez ostatnio jakoś z humorem na bakier jestem.

A u nas chłodno i pada co jakiś czas. Oj chciałabym żeby jeszcze było cieplutko.

reklama
Do góry