reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ale piękną mamy wiosnę :) dziś większość dnia na spacerkach spędziliśmy :)
Kurcze dziewczyny czym mam zwalczyć swój kaszel w dzień suchy na noc odrywający się :/

Dziś też byłam z młodym zwiedzić fitness klub i wychodzi na to, ze od listopada będziemy mieć nowe miejsce do chodzenia z synkiem :)

reklama
aylin to zamiana. U nas do wczoraj było po 24C, a dziś 18C i pada:/ Daj znać co tam u gina;) Ja mam dopiero 23.10, ale chyba wybiorę się w czw, bo jakoś ruchy słabiej czuję.

aga nie pomogę, bo jak wiesz nigdy nic nie używam poza mega dawkami wit.C. Katar miałam dwa razy zatokowy i zawsze tylko ta metoda. A fitness club to dla mam z dziećmi...czadowo!

Madame wstała o 9.30, ale to pewnie w związku z pogodą, bo ciemno:/

Hej,

ale zazdroszczę Wam tej pogody. U nas nadal chłodno, ale jeden pozytyw że pada słabiej i z przerwami.

Aga a może zrób sobie syrop z cebuli. Pomaga na kaszel. I też myślę o jakiejś siłce albo fitness klubie, bo rozlazła się zrobiłam aż mnie to wnerwia:wściekła/y: A to będziesz chodziła tam z Antkiem? Mają też jakieś zajęcia dla dzieci?

Aylin daj znać jak brzuszek:tak:

My dzisiaj wstaliśmy przed 9-tą więc całkiem nieźle.Ale przez pogodę czaszkę mi rozsadza od rana.

aylin to zamiana. U nas do wczoraj było po 24C, a dziś 18C i pada:/ Daj znać co tam u gina;) Ja mam dopiero 23.10, ale chyba wybiorę się w czw, bo jakoś ruchy słabiej czuję.

hmm u nas tak od tygodnia. i nie strasz ze od was jakieś paskudztwo deszczowe lezie.

Dzieć ma 8.44 cm. I wazy ok 100 g. Na razie pozostaje dziewczynką :) Badań nie mam zleconych zadnych gdyż gin stwierdził ze nastepnym razem hurtem mi wypisze co by, sie nie kuła kilka razy :) Pytałam czy mogę na urlop lecieć i moge :) badanie zrobił oddolne i szyjka 3,7 cm :)

Aylin to kawal panny :-)

Kasiek fajnie tance :-) ja mlodego chce na kosza zapisac.

Sylka tylko nie z cebuli :p

A co do nas to chyba w koncu uda mi sie zapisac na fitness, a tam 4razy w tygodniu jest opiekunka dla dzieci :-) mysle, ze Antkowi dobrze zrobi taka godzina bez mamy i mam nadzieje, ze jie beda mysieli mnie wzywac z cwiczen.

Hej Kobiałki

No i chyba nam się ta piękna wiosna kończy :-:)-:)-:)-(

Spałyśmy dziś do 8.40 i normalnie jestem nieprzytomna :szok::szok::szok:

Sylka tym bardziej jak Cię dół dopadł to powinnaś tu zaglądać, przecież tu jesteśmy aby podnosić z dołków :-)

kasiek nooo i dobrze ognisko na imprezie i w taką pogodę to rewelka :-) i
Moja ma teraz fazę na pytanie a co to ???? normalnie aż czasami nie mogę już tego słuchać !!!!

Aga w kaszlu nie pomogę ale zawsze pamiętam mama robiła nam ten syrop z cebuli choć potem wydaje mi się że jakoś tak ciało tą cebulą śmierdzi :szok::szok:
Fajna ta siłownia u Was szkoda że u mnie nie ma takiej :-:)-(

Aylin najważniejsze że wszystko oki z dzidzią :-):-) super !!!!

Muszę w końcu wziąć się na dobre za wyleczenie siebie, bo tak naprawdę piję syrop jak mam ataki kaszlu i psikam gardło jak mi się przypomni (okolo1 na dobe) czas na witaminę C :) w końcu w przyszłym tygodniu chcę już podpisać umowę z klubem.

A dziś miała też przez godzinę małego i na szczęście obyło się bez płaczu, ale odczuję swój kręgosłup, bo jest nauczony by go cały czas prowadzać.

reklama
Ja pierdziele dobrze ze siorke wzielam ze soba na te tance! To zajecia taneczno-ruchowo-oddechowe a dla rodzica aerobik! Tarzanie, chodzenie na czworaka, bieganie, skakanie...nie robilam polowy rzeczy a spocilam sie. Moja siorka mowi ze po tych 45min.bedzie miec zakwasy:) Mloda robila wszystko ale z miną:'chce do domu'. Ale kryzysu nie miala wiec bedziemy chodzic.

Aga a jak Antos...nie zazdrosny?:) A jak jest opiekunka to super!

Do góry