reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka zdrowka dla malej! Z tym pociągniem musialo slodko wygladac:)

Taaak jestem za spotkankiem:)! Tylko bede miec straszny ten nastepny tydzien bo organizujemy mamy 50-tke, mam pelno spotkan w zwiazku ze swoimi urodzinami...licze ze jakos sie zgramy!

Aylin zdrowka...bez choróbsk!

Polaa super wyprawa do Paryza! Gratki ze spi w duzym lozku, my w listopadzie planujemy taki zabieg:)

Aga zdrowka i dla was...ciągle polecam wam mega dawki wit.C. Nie wg opakowania ale 4-5razy wiecej. Wysikacie a wyzdrowiejecie;p Patrz...ja 30lat nawet przeziebiona nie bylam:)

Wlasnie wstalysmy i trzeba wyjsc a tu 15C i ciemno...az sie odchciewa.

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek no u nas też się własnie ciemno zrobiło na maksa :-:)-(, może uda nam się zgrać z Muńką

Aga tak jak kasiek pisze mega dawki wit C ja swojej podaję jak jest przeziębiona 2 razy po 10 kropli cebionu

polaa jak ja tęsknię za Paryżem ehhhhhhhhhhhhhhhhhh :-:)-:)-(

Hejka,

Aylin zdrówka i super że u lekarza wsio ok.

Kasiek fajne te tańce. Mój Sz. byłby zachwycony bo dla niego im więcej ruchu i tarzania tym fajniej.

Aga widzę, że cebula nie przejdzie u Ciebie to może syrop prawoślazowy? Daj znać jak Antek w kinie.

Muńka zdrówka dla Gabi. A co do wyników to może zadzwoń do przychodni i zapytaj przez tel. lekarkę. U nas można tak było nieraz robić.

Pola byliśmy z Paulą w Paryżu jak miała 5 lat. Oczywiście koniecznie musieliśmy zaliczyć Disneyland i Park Asterixa. Zabawa przednia nawet dla starego:tak:. W parku Disneya byliśmy dwa dni i tak z mało aby wszystko zaliczyć. Ale warto, było super. A co do łóżeczka to bardzo fajne. Właśnie jestem na etapie zmiany łóżka dla Szymka. Jeśli możesz napisz proszę gdzie kupowaliście i jakie ma wymiary.

Na razie tyle bo lecę po Paulę do szkoły.

Hej :-)

meldujemy się tym razem bo niezbyt długiej nieobecności :tak: i mam nadzieje już być na bieżąco :-)

aylin zdrówka

muńka zdrówka dla Gabi

aga , kasiekz zazdroszczę zajęć dla maluchów , u mnie na za......piu nic nie organizują :-(

myśmy w miniony tydzień wybyli nad morze , pogoda udana , Wik na jodowany :-) tylko piachu pełno zostało :tak:

a to mój potworek :-)
CAM00525.jpgCAM00541.jpg

Załączniki

• CAM00525.jpg
    CAM00525.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 38
  • CAM00541.jpg
    CAM00541.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 35
Ach moja kumpela urodziła córę. W terminie a młoda tylko 2600, chyba taki jej urok. Całą ciążę chudła zamiast tyć;) A to kanapowiec był, który obrósł tłuszczykiem. Więc akurat jej ciąża służyła;p

Ja jutro do gina idę, bo wkurza mnie że nagle czuję mega słabo ruchy. I od dwóch dni nic nie robię, leżę i pachnę...a zaczęły mi się skurcze zbyt częste jak na mój gust.

sylka polaa
aj zwiedziłabym sobie taki Disney Park w Paryżu...oczywiście bez brzucha, więc za jakieś 3 lata:/Fajowo!

kifsi
młody boski!

Kasiek hmmm a ty gatunek zmieniłaś:) bo u slonic wiem ze ciaza trwa 2 lata u cxlowiekow 9 msc wiec skąd ci 3 lata wyszly:)

Kifsi jak sie czujesz? Wiesz juz co będzie?

kifsi u mnie też nic ciekawego nie organizują, a jak już coś robią to na taką godzinę że masakra albo 8 rano albo 19 wieczorem
Super pogodę mieliście nad morzem :-)

kasiek ja też w terminie urodziłam i mała ważyła 2800, a niby miała ważyć 3200 - 3500

Dziś się uśmiałam z małej bo wyciągnęła stary materac z łóżeczka na, którym sobie siedziała, a potem zachciało jej się na nim skakać ale nie mogła sobie poradzić z jego ułożeniem na podłodze i tak mówiła do niego - ja chcę tylko kakac, ja chce tylko kakac no ja chce tylko kakac kuwa !!!! :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry