reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Buuuuu, z młodym lepiej a na dworze obrzydliwie..... Nie wierzę już prognozom, miało być słonecznie :(
Już tylko mówi przez nosek. Nic nie leci, z rana trochę gęstego wyciągnęłam. Leki odstawiam, to już samo musi przejść. Zostaje tylko woda morska i Katarek. No i inhalacje solanką.

Edek. Aaaaaaa właśnie odkryłam prawie całą wyrżniętą pierwszą piątkę u Szymka. W szoku jestem. Jeszcze jednej trójki dolnej brak, a tu górna piątka wyszła. I to zupełnie bezobjawowo. Noce od conajmniej miesiąca w całości przespane, nie był szczególnie marudny. Hm.... Oby tak dalej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pozbierałam resztę liści, pozamiatałam podwórko, więc dostałam mega energii. Ale słonko grzeje od rana więc trzeba było korzystać. Powiem wam, że jak nic nie robię to się źle czuję, a to kość ogonowa, a to macica...a jak robię to chyba dzięki rozciągnięciu mięśni nic mi nie jest;) Teraz idziemy spać.

aga
gdzie na to święto dyni jedziecie?

mlodak gratki piątki! To jak u nas, zero marudzenia czy budzenia się w nocy przy piątkach;) Oby reszta tak bezproblemowo wam wyszła!

aylin udanych poprawin!

alijenka mój rozmiar to nawet 599zł. Napisane kremowy, ale jest jasnoszary taki jakiego właśnie szukam. W rzeczywistości króciutki, bardzo gęsty, taki zbity, mega miękki...no spałabym na nim:p Ale ten koszt! ALHEDE Dywan z długim włosiem - 160x240 cm - IKEA Zobaczymy ile dostanę na ur. to przemyślę:p

andzia wiem wiem, chodziło o to, że nie widać brudu;) Ja i tak codziennie odkurzam nawet nie mając dywanu, bo młoda z psem urzęduje;) Poza tym chodzimy na boso i nie lubię jak coś mi się przyczepia do stóp:p

Ostatnia edycja:
Witam

a ja wlasnie skosiłam ogród, jutro od nowa ma padać wiec musiałam wykorzystać pogodę. Od rana do 13 sie nudziłam bo moj wziął chłopaków do go kids go :tak: uwielbiam weekendy, można odpocząć :-D Kuba jeszcze ten tydzień do szkoly i tydzień wolnego, w sobotę rano jedziemy :)

mlodak gratuluje piątki :-)

Aylin no to super ze wesele udane. Bawcie sie dzisiaj dobrze tez na poprawinach.

Kasiek liście tez dzisiaj zbierałam - nie lubie tego.

My właśnie wróciłyśmy od sąsiadów zrobili pieczone ziemniaki w ognisku ale w specjalnym garze, ale pychotkaaaaaaa !!!!!!

Aga jak na święcie dyni ????????????

mlodak u nas dziś cały dzień słońce :-):-):-) i faktycznie dziwne z tymi piątkami u Sz, a może ten katar to od tego ?? !!

kasiek ja mam już dość liści u siebie ale całe szczęście że kupiliśmy w tym roku odkurzacz do liści bo inaczej bym się zajechała to i tak nie ma już jednego największego orzecha ale jeszcze jeden nam został :-:)-:)-(

Aylin super że wesele udane :-)

polaa mnie też czeka koszenie trawy i aż już mi ciarki przechodzą na samą myśl :-:)-(

alijenka żeby to jeszcze był mój orzech - to sąsiadów, wielki stary gigant. Połowa po mojej stronie:/ I co roku powtórka z rozrywki z liśćmi. Mniam, ziemniaki z takiego 'parnika' lub właśnie ogniska zjadłabym;)

Kasiek festiwal dyni był w ogrodzie botanicznym super zorganizowany dla dzieci :) jakaś kobieta z domu kultury tańczyła z maluchami super, ale A oczywiście przy mamie :-( muszę zacząć chodzić z nim na jakieś zajęcia dla dzieci.
Pogoda też dopisała, bo cały dzień w krótkim rękawku.

Alijenka oj smaka robisz :)

Aylin już odpoczywacie?? :) pokaz mała modeleczkę :)

Młodak dobrze, ze z Szymkiem lepiej :)

A gdzie Sylka, Aronia??

Hej.
Glowa mnie boli strasznie. T się nabija ze nie trzeba bylo wczoraj tyle pic. Zezarlam dwa panadole ale nie pomaga.
Aga - niech je tylko zgram to wrzucę :)

no ten mój sąsiad ma taki gar do którego wkłada ziemniaki i zakrywa je koprem a potem zwykłą trawą, odwraca do góry dnem w ognisku i tak je piecze są rewelacyjne i smak mają taki inny

czy Wasze dzieci też wszystko muszą robić z Wami ??? moja mnie ciągnie do wszystkiego nawet do tego aby z nią tańczyć, śpiewać, układać klocki, puzzle i w ogóle wszystko nawet doszło do tego, że zaś ją muszę karmić bo hrabina nie je sama, woła mnie i krzyczy że muszę jej pomóc :szok::szok::szok::szok:

Oczywiście, ze wszystko z mamom :D a, ze w domu "wszystko" robi już się przyzwyczaiłam :)

Aylin może jak szybko zaśniesz to ból minie.
DSC_2594.jpgDSC_2603.jpgDSC_2605.jpgDSC_2626.jpg

Oj dużoooo dziś fotek narobiłam :)

Załączniki

• DSC_2594.jpg
    DSC_2594.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_2603.jpg
    DSC_2603.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_2605.jpg
    DSC_2605.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC_2626.jpg
    DSC_2626.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Hej Kobiałki

Oj co ja dziś pierwsza ?????

A gdzie reszta dziewczyn ???
Gdzie Muńka, Sylka, aronia itd ???????????

Dopiero niedawno wstałyśmy i jakoś dziś jestem nieprzytomna.
Miłego dnia Wam życzę, ja właśnie powoli się zbieram i jadę na plotki do przyszywanej ciotki :-D

Do góry