reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
agaundpestka, super lozeczko, a myslisz, ze nadaje sie do kazdego lozka? Bardzo mi sie podoba, ale ja mam lozko takie z obitymi bokami

relax_moro_big_2.jpg

Daloby sie do niego dostawic to lozeczko?
Nie chcialabym za bardzo, by mrowka z nami spala, bo obydwoje sie rzucamy w nocy :baffled:

Witam Was ;D

choróbsko już poszło ;D czuje się o wiele lepiej a co najważniejsze mogę mówić wkońcu! :-D

Wiecie co zauważyłam i nie wiem czy się niepokoić czy to normalne?
więc: najbardziej czuję to rano raz po lewej stronie raz po prawie coś twardego jakby taka kuleczka...
Chyba bobo jest za małe jeszcze, żeby tak poczuć co nie? A może jednak można poczuć? ehhh już sama nie wiem. Nie chce zbytnio panikować a do gina idę dopiero w czwartek więc liczę po cichu, że zrobi mi usg :-) i będę mogła podglądnąć szkraba ;D
a no i tu jeszcze jedno pytanie Czy jest jakaś reguła na USG dopochwowe i brzuszne? Tzn czy np. dopochwowe robi się do jakiegoś tygodnia? czy jak, wybaczcie jeżeli pisałyście o tym wcześniej ale jeszcze nie zdarzyłam nadrobić wszystkiego.

Pozdrawiam brzuchatki ;D życzę udanego dnia ;-)

Lena ja slyszalam ze od 2 trymestru czyli 13-14 tydzien juz robia przez brzuch,a znowu gdzie indziej mowili ze 18 tydz.
Lece do tego sklepu bo tak wsiaklam tu ze wyjsc nie moge :)

agaundpestka, super lozeczko, a myslisz, ze nadaje sie do kazdego lozka? Bardzo mi sie podoba, ale ja mam lozko takie z obitymi bokami

Zobacz załącznik 416200

Daloby sie do niego dostawic to lozeczko?
Nie chcialabym za bardzo, by mrowka z nami spala, bo obydwoje sie rzucamy w nocy :baffled:

Hmm to ma taki haczyk, a masz cos aby zahaczyć między materacem, a tym obiciem łóżka ? Bo pewnie jest jakaś szczelina? Jeszcze jednym rozwiązaniem może być oparcie dostawki o ścianę:-)
Mi się też podobają jej modele półokrągłe, ale jeżeli mam możliwość kupienia tej za mniej jak połowe ceny to nie będę marudzić. Koleżanka bardzo ją zachwalała.

blond_20 aha bo ja chciałam się z moim P wybrać prywatnie i to by był już 17tc bo po świętach ale przed nowym rokiem i teraz nie wiem. A bym chciała żeby poszedł ze mną bo biedak siedzi za tą granicą nie zawsze może być przy nas to niech chociaż zobaczy cudo które zmajstrował :-D

blond_20 aha bo ja chciałam się z moim P wybrać prywatnie i to by był już 17tc bo po świętach ale przed nowym rokiem i teraz nie wiem. A bym chciała żeby poszedł ze mną bo biedak siedzi za tą granicą nie zawsze może być przy nas to niech chociaż zobaczy cudo które zmajstrował :-D

Ja mam w sobote genetycznie i nie wiem jak mi będą robić, ale jest to ostatnie jakie robię w Pl :) i biorę mamuśkę, niech zobaczy, za jej czasów nie było takiej techniki :) oczywiście wolę przez brzuch, ale jak będzie inaczej to też ok. Przecież ona siedzi z boku, a nie zagląda mi w :-D:szok:

reklama
tak, pod materacem mam stelaz przykrecony do lozka, to pewnie dalo by sie do niego przymocowac
super sprawa, musze blizej sie tym lozeczkom blizej przyjrzec :tak:
kurcze, tu ceny lozeczek zaczynaja sie od 200euro i ida w gore :baffled:

agaundpestka- ty z mama, a pomysl sobie, jak jeszcze mi robiono dowcipnie i tesciowa mi sie zapakowala do gabinetu.. :baffled: uraz na cale zycie..
mi genetyczne przez brzuch robili, mimo, iz mam tam swoje zapasy tluszczu i pewnie nie bylo latwo sie przebic ;)

Ostatnia edycja:
Do góry