tialana
Fanka BB :)
Blond_20...suwaczek w przyszłą środę (po kolejnym usg)...obiecuję Wózki zaatakowałam w sobotę...byłam nastawiona na x-landera...ale jak sobie popchałam i pojeździłam kilkoma (dobrze, że sama nie wsiadałam ) to padło na vibe z phil&teds http://philandteds.com/products/push/vibe#_accessorise. Jest niesamowicie zwrotny i lekki Ciuszków jeszcze nie kupuję...za to już mam kilka paczek pampersów (tak doradziła mi dzieciata kumpela - żeby zacząć kupować), więc jak tylko jestem na zakupach i pieluchy są w promocji i wychodzą ok 0,46/0,50 za sztukę to buch do koszyka
Dobry pomysł z tymi pampersami, też zacznę zaglądać za promocjami ;-)
Ja mysle, ze pieluchy trzeba wyprobowac, bo jedno dziecko dobrze znosi pampersy, drugie np huggies.
Co do monitora oddechu, to jest pierwszy na mojej liscie zakupowej
W ogole jestem cala przerazona SIDS i nie planuje zadnych baldachimow, zabawek w lozeczku, czy ochraniaczy
A co do wozka, to Quinny Speedi, no chyba, ze zakocham sie w jakims innym, ale watpie, podoba mi sie takze Jane Slalom R
My dostaniemy od mojej chrzestnej spacerówkę Quinny Speedi po moim kuzynku tyle że on dosyć długo w niej jeździł, lekarze twierdzili że nie będzie nigdy chodził, ale śmiga jak mały samochodzik ale przyszło mu to dużo później niż rówieśnikom, więc nie da się ukryć że wózek nie jest w najlepszym stanie. Najpierw myśleliśmy że dokupimy do niego tylko gondolkę albo kupimy nowy wielofunkcyjny ale moi rodzice postawili nas przed faktem że oni kupują wózek swojemu pierwszemu wyczekanemu wnukowi, kazali nam sobie wybrać wielofunkcyjny z fotelikiem w komplecie i poinformować ich o wyborze ;-)
U nas łóżeczko będzie na górze a że sporo czasu spędzam na dole a zbyt dużo miejsca zajmować bym nie chciała to też myślałam o takim leżaczku-bujaczku dla maluszka, myślę że się dobrze sprawdzi