reklama
kasiekz
Fanka BB :)
aga a jakich dodatków potrzebujesz? Ja już wypiłam zimnego lecha free i chyba z okazji weekend wypiję drugiego
Moja spała dziś prawie 3 godz.! Obudziłam w końcu o 16.40. Teraz szaleje z tatą a ja się relaksuję.
Planujemy jutro jechać do Dino Parku w Krasiejowie.
Moja spała dziś prawie 3 godz.! Obudziłam w końcu o 16.40. Teraz szaleje z tatą a ja się relaksuję.
Planujemy jutro jechać do Dino Parku w Krasiejowie.
andzia1980
Witam w ten piękny letni dzień.
Mąż dal mi pospać do 9; 30 chłopcy wstali o 7.
Zaraz lecimy na starówkę i do parku.
Byłam z nimi u lekarza i okazało się ,że mają wirusowke kaszel może trwać do 6 tygodni.
Dziś tylko o sobie. Serdecznie pozdrawiam.
Mąż dal mi pospać do 9; 30 chłopcy wstali o 7.
Zaraz lecimy na starówkę i do parku.
Byłam z nimi u lekarza i okazało się ,że mają wirusowke kaszel może trwać do 6 tygodni.
Dziś tylko o sobie. Serdecznie pozdrawiam.
Witam.
U nas nocka super. Bez pobudek i gorączki. Temperaturę miał tylko z czwartku na piątek - 38,5. Od tego czasu spokój i oby tak zostało.
Gluty gęste tylko rano wyciągam. Są już przezroczyste więc chyba idzie ku dobremu.
Wkurza mnie tylko że w domu siedzimy - wczoraj 23 stopnie w cieniu było...... Dziś też ma być pięknie. Ale może jutro wyjdziemy, bo dziś to jeszcze ryzykować nie będę.
Wybaczcie że tylko o sobie ale z komórki ciężko mi się pisze. Czytam Was na bieżąco.
U nas nocka super. Bez pobudek i gorączki. Temperaturę miał tylko z czwartku na piątek - 38,5. Od tego czasu spokój i oby tak zostało.
Gluty gęste tylko rano wyciągam. Są już przezroczyste więc chyba idzie ku dobremu.
Wkurza mnie tylko że w domu siedzimy - wczoraj 23 stopnie w cieniu było...... Dziś też ma być pięknie. Ale może jutro wyjdziemy, bo dziś to jeszcze ryzykować nie będę.
Wybaczcie że tylko o sobie ale z komórki ciężko mi się pisze. Czytam Was na bieżąco.
kasiekz
My właśnie wróciliśmy z opolskiego Ten Jura Park przereklamowany! Nic ciekawego, lepsza Szklarska Poręba z Dino Parkiem Jedyne co to świetny plac zabaw, wielki i nawet wesołe miasteczko w cenie, więc młoda nalatała się samolotem, kolejką itp. Poszłam sobie durna do 5D i musiałam wyjść, bo za bardzo rzucało krzesłami...P się rozryczała jak wodę puścili i 'psy na nią wyskoczyły' Potem poszliśmy do akwarium 3D i tam rozpłakała się w łodzi podwodnej (telepało i też 5D), bo ryby zaczęły nas podgryzać Mam nadzieję, że nie będzie miała koszmarów po tym wyjeździepp
mlodak super, że lepiej U
andzia i u was dobrze, bo jak rozumiem to tylko kaszel wirusowy został i tyle, więc cacy.
Znalazłam wymarzony dywan. Koleżanka ma, mówi że przy dwójce dzieci jakby chciała tydzień nie odkurzać to brudu nie widać, do tego niezwykle gęsty i miękki ale kuźwa 500zł mój rozmiar! I du.pa. Mam niedługo urodziny to może coś wyhaczę i się poświęcę na niego, a jak nie to będę polować zgodnie ze scenariuszem do 200zeta.
mlodak super, że lepiej U
andzia i u was dobrze, bo jak rozumiem to tylko kaszel wirusowy został i tyle, więc cacy.
Znalazłam wymarzony dywan. Koleżanka ma, mówi że przy dwójce dzieci jakby chciała tydzień nie odkurzać to brudu nie widać, do tego niezwykle gęsty i miękki ale kuźwa 500zł mój rozmiar! I du.pa. Mam niedługo urodziny to może coś wyhaczę i się poświęcę na niego, a jak nie to będę polować zgodnie ze scenariuszem do 200zeta.
Ostatnia edycja:
andzia1980
Tak kasiek brudu nie widać? ?? Ale wyobrażasz sobie co tam się dzieje w środku? ??
Pola
Młodak i jak Szymek ? Mam nadzieje że już dobrze.
Ja miałem wczoraj wieczór i noc bez męża i dalej go nie ma. Jak ja nie lubię jak go nie ma przy mnie.
Pobudka o.6:30. Wrrr
Przyjemnej niedzieli.
Pola
Młodak i jak Szymek ? Mam nadzieje że już dobrze.
Ja miałem wczoraj wieczór i noc bez męża i dalej go nie ma. Jak ja nie lubię jak go nie ma przy mnie.
Pobudka o.6:30. Wrrr
Przyjemnej niedzieli.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej kobiałki
My dziś od 7 na nogach ehhhhhhhhhhhhhhhhh ale najważniejsze że jest ładna pogoda.
Przegapiłam wczorajszą promocję w Lidlu inhalatora ciekawe czy dziś jeszcze będą :---(
kasiek daj namiary na ten dywan
andzia ja to ciągle bez mojego w domu także już się przyzwyczaiłam, a pamiętam kiedyś jak Wam ciągle narzekałam że go nie ma
mlodak dobrze że już lepiej z Sz
Mi też włosy wychodziły niedawno garściami i nic mi nie pomaga :---(, ale odrastają to najważniejsze
My dziś od 7 na nogach ehhhhhhhhhhhhhhhhh ale najważniejsze że jest ładna pogoda.
Przegapiłam wczorajszą promocję w Lidlu inhalatora ciekawe czy dziś jeszcze będą :---(
kasiek daj namiary na ten dywan
andzia ja to ciągle bez mojego w domu także już się przyzwyczaiłam, a pamiętam kiedyś jak Wam ciągle narzekałam że go nie ma
mlodak dobrze że już lepiej z Sz
Mi też włosy wychodziły niedawno garściami i nic mi nie pomaga :---(, ale odrastają to najważniejsze
reklama
agaundpestka
Witam :-) my dzis do 9tej spalismy, a potem jedziemy na swieto dyni.
Milego dnia
Milego dnia