reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienks stosowalam. Bo emosy garściami wylazily. Poza tym miałam strasznie przesuszona skórę i tylko to pomagało. Aczkolwiek nie co tydzień a,bliżej co dwa

reklama
aga a jakich dodatków potrzebujesz?:) Ja już wypiłam zimnego lecha free i chyba z okazji weekend wypiję drugiego;)

Moja spała dziś prawie 3 godz.! Obudziłam w końcu o 16.40. Teraz szaleje z tatą a ja się relaksuję.

Planujemy jutro jechać do Dino Parku w Krasiejowie.

Witam w ten piękny letni dzień.

Mąż dal mi pospać do 9; 30 chłopcy wstali o 7.
Zaraz lecimy na starówkę i do parku.
Byłam z nimi u lekarza i okazało się ,że mają wirusowke kaszel może trwać do 6 tygodni.

Dziś tylko o sobie. Serdecznie pozdrawiam.

Witam.

U nas nocka super. Bez pobudek i gorączki. Temperaturę miał tylko z czwartku na piątek - 38,5. Od tego czasu spokój i oby tak zostało.
Gluty gęste tylko rano wyciągam. Są już przezroczyste więc chyba idzie ku dobremu.
Wkurza mnie tylko że w domu siedzimy - wczoraj 23 stopnie w cieniu było...... Dziś też ma być pięknie. Ale może jutro wyjdziemy, bo dziś to jeszcze ryzykować nie będę.

Wybaczcie że tylko o sobie ale z komórki ciężko mi się pisze. Czytam Was na bieżąco.

My właśnie wróciliśmy z opolskiego:) Ten Jura Park przereklamowany! Nic ciekawego, lepsza Szklarska Poręba z Dino Parkiem;) Jedyne co to świetny plac zabaw, wielki i nawet wesołe miasteczko w cenie, więc młoda nalatała się samolotem, kolejką itp. Poszłam sobie durna do 5D i musiałam wyjść, bo za bardzo rzucało krzesłami...P się rozryczała jak wodę puścili i 'psy na nią wyskoczyły':D Potem poszliśmy do akwarium 3D i tam rozpłakała się w łodzi podwodnej (telepało i też 5D), bo ryby zaczęły nas podgryzać:D Mam nadzieję, że nie będzie miała koszmarów po tym wyjeździe:ppp

mlodak super, że lepiej;) U

andzia i u was dobrze, bo jak rozumiem to tylko kaszel wirusowy został i tyle, więc cacy.

Znalazłam wymarzony dywan. Koleżanka ma, mówi że przy dwójce dzieci jakby chciała tydzień nie odkurzać to brudu nie widać, do tego niezwykle gęsty i miękki ale kuźwa 500zł mój rozmiar! I du.pa. Mam niedługo urodziny to może coś wyhaczę i się poświęcę na niego, a jak nie to będę polować zgodnie ze scenariuszem do 200zeta.

Ostatnia edycja:
Tak kasiek brudu nie widać? ?? Ale wyobrażasz sobie co tam się dzieje w środku? ??

Pola :)

Młodak i jak Szymek ? Mam nadzieje że już dobrze.

Ja miałem wczoraj wieczór i noc bez męża i dalej go nie ma. Jak ja nie lubię jak go nie ma przy mnie.
Pobudka o.6:30. Wrrr

Przyjemnej niedzieli.

hej kobiałki

My dziś od 7 na nogach ehhhhhhhhhhhhhhhhh ale najważniejsze że jest ładna pogoda.
Przegapiłam wczorajszą promocję w Lidlu inhalatora ciekawe czy dziś jeszcze będą :-:)-:)-(

kasiek daj namiary na ten dywan

andzia ja to ciągle bez mojego w domu także już się przyzwyczaiłam, a pamiętam kiedyś jak Wam ciągle narzekałam że go nie ma

mlodak dobrze że już lepiej z Sz

Mi też włosy wychodziły niedawno garściami i nic mi nie pomaga :-:)-:)-(, ale odrastają to najważniejsze

reklama
Do góry