reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

10175045_605014289608308_568151971910138816_n.jpg

reklama
Kasiek a w ikejowie patrzylas? Moze maja rozmiar?

Alijenka to cwana bestia :D Niby slucha, ale jednak po swojemu robi ;)

Mloda mam nadzieje, ze Szymkowi szybko przejdzie.

Dziewczyny chcialam zapytac czy macie jakies sprawdzone suplementy (plyny, tabsy, zele czy co tam) na wypadanie wlosow? Ewentualnie jakis super kompleks witamin? No i moze jakies maski na zniszczone? Znowu mi leca klaki jak w rok po porodzie. Kolezanka fryzjerka mowila, ze mam pelno malych odrastajacych, plus wlosy jakby popalone jak po ostrym rozjasnianiu a przeciez nic nie robilam :baffled:

Czy juz Wam pisalam, ze mam okulary? Tak mi sie przypomnialo :p Po powrocie do uk wrzuce fotke :D

Niespodzianka ja bralam revalid ... nawet pomagal .. jak sie dorwe tabletek meza to Ci napisze co on teraz bierze bo mial klopoty z lysieniem plackowatym i mu wlasnie zarasta po tych tabsach i plynie
EDEK Novophane tabletki, i Novophane Lotion (plyn)

Alijenka krzyk dziala najczesciej na krotko a moze miec negatywne skutki ze ona sama zaraz krzykiem wszystko bedzie zalatwiac ... u nas wlasnie tak bylo ... ja krzyczala na Nikosia ze bije Sarcie ... a zauwazylam ze on zaczal na nia sie drzec ze ona czasem probuje mu zabawke zabrac ... i w efekcie bylo jeszcze gporzej bo do bicia doszlo krzyczenie ... mala zaczela wykazywac niechec do niego i strach ... a teraz jak przystopowalam z krzykiem ... probuje mowic ze mi bardzo smutno jak tak robi i mowie to najczesciej cicho albo szeptem zeby sie skupil na tym co mowie to inaczej on zaczal do Sarci mowic ... i o dziwo przestaje ja szturchac ... takich zaczepek jak wczesniej jest duuuuuzo mniej

Ostatnia edycja:
hej

Mooni ja też jestem bardzo nerwowa, nawet najmniejsza błahostka potrafi wyprowadzić mnie z równowagi. Mój młody jak ucieka to jeszcze mówi: nie złapiesz mnie

Muszę wypróbować tą metodę z szeptem. Chociaż teraz staram się nie krzyczeć ale ostatnio często się zdarzało

Młodak zdrówka dla Sz.

Niespodzianka i tak długo wytrzymałaś u teściowej;-) spokojnego powrotu

Co do malowania to ja bardzo późno zaczęłam. Jakoś nie czułam takiej potrzeby. Ale jak byłam u Olci na apelu w szkole to myślałyśmy z koleżanką, że to jakaś rewia mody. Nie dość, że gówniary wymalowane to poubierane w miniówy i szpilki (w których chodzić nie potrafią)

Alijenka kiedyś sąsiad też słyszał jak się darłam...

Bosche, co się dzieje... zmarła 10-letnia dziewczynka od nas z miejscowości. Długo męczyła się z chorobą

odzywki z wax stosowałam. po ciazy. Niespodzianka ale rewelacyjna jest odzywka home made. olejek rycynowy, żółtko jaja, nafta kosmetyczna. Mieszasz razem i nakładasz na skóre głowy. Raz w tygodniu. Minus taki ze badziewie cieżko sie spłukuje. Ale działa

asik masakra, z jaką chorobą!?

niespodzianka ja nie pomogę, bo nic nie używałam, żadnych odżywek, witamin - tylko szampon i koniec;) Nie lubię. Tak samo nigdy w życiu się na balsamowałam:) A krem na twarz...może na 50 zacznę używać:p

Ja też jestem nerwowa. I potem pukam się w łeb po co...po co krzyknęłam, że nie chce skarpetek, po co że rozlała płyn do baniek, że łóżko wysmarowała pomadką ochronną...przecież to moja nieuwaga to raz a dwa tylko dziecko. I na tym się ciągle łapie. Nerwy w konserwy i na export. U mnie to rodzienne. Dobrze, że M opanowany:p

Kasiek cholerne raczysko :(

Mam problem z Oliwią, otóż od pewnego czasu popuszcza w majtki. Nic ją nie piecze, nie sędzi, jedynie lata co chwile do ubikacji. W poniedziałek chyba zrobimy badanie moczu. A może się przeziębiła i samo przejdzie???

Asik przeziebienie to zapalanie. Bakterie to zakazenie. Lepiej dmuchac na zime i sprawdzic. Poki co zurawina suszona i herbata zurawinowa. Jest tez syrop zurawit. I duzo wit.C bo zakwasza mocz.

Ja padam na twarz. Rano uszylam recznie legowisko dla psa:) Potem bieganie z P bo slonce. Po drzemce wyplewilam chwasty, zebralam liscie i polozylam geowloknine w ogrodzie. A teraz skonczylam kolacje-pstrąg z frytkami i marchewka z groszkiem. Wsio wg zyczenia malej madamme...wrąbala caly talerz!

reklama
u mnie tez dzieci w lozeczkach :) malej juz nie slychac Nikos jeszcze cos pomrukuje ... w koncu wolne

Kasiek kiedys doby Ci braknie :p

Aga tez bym sie napila :p

Asik​ zrob koniecznie badania tym bardziej ze i dla niej to pewnie mega krepujace

Aylin
stosowalas ? ja zrezygnowalam po dwoch razach :p

Do góry