reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ale puchy!

My spędziliśmy miluśki weekend na działce, ale niestety G wczoraj przed wyjazdem zagorączkowała i gorączkuje nadal :/ Troszkę jakby też pociąga nosem, ale póki co nic jeszcze nie leci. Jak zawsze mam dylemat - już dziś jechać do lekarza, czy czekać do rana....

asik - super, że już zdrowi :-)

Się lato skończyło... :-(

reklama
jeeeeee kasiek pędzeeeeee

A na serio to do wczoraj u nas było super. a jak zzaczelo lac to z dzisiejszych porannych 19 zrobiło sie 13 i jest mi zimno i xle.
brrrr

kasiek - a ile słonica tyje w ciąży????

aylin na pewno więcej niż w pierwszej ciąży:/ Z P przytyłam łącznie 16kg. Jak zobaczyłam się dziś na zdjęciach to nie miałam pojęcia, że mam tak grube nogi i nie wiem jak to się nazywa...po bokach na udach (pod pośladkami?) tak na boki się rozlewa i odznacza na każdej fotce!!! Aaaa koniec z legginsami i wszelkimi słodyczami! Na plusie mam 7kg, a przecież dopiero teraz zaczyna się największe tycie:/

U nas zaczęło ok.17 lać.

Ostatnia edycja:
Kasiek ciebie chyba pogielo.... 7 kg z czego juz 4 to dziecko, macica więcej krwi ok wody :) po powrocie znajdź kartę ciąży z pola i zobaczysz ze tak samo bylo :)

Aylin moze juz nie wiem. Jak zobaczylam sie dzis na wszystkich fotach od przodu, tylu i z boku jak M nam podczas zwiedzania robil to zalamalam rece. Mialam czarne dopasowane dresy i aaaa...z Pola w tym okresie bralam slub i nie mialam takiej BANI na biodrach udach i du.pie! Wszystko tu mi poszlo. A do stycznia daleko...bede jak beczka.

Ach...wazne zeby dziec byl zdrowy.

Ja Was podczytuję, ale wykorzystuję, ze moja przyjaciółka jest w pl do jutra i spędzamy z Antkiem każdą chwile z ciocią :) A szczęśliwy, bo chodzi codziennie z ciocią na lody :D. Dziś zaliczyłam małe zakupy i młody do zimy gotowy (mam nadzieje, ze zima będzie). No i w środe już wyjezdamy.....

Kasiek oj grubasku :D ja Cię widziałam i te 7kg Ci nie straszne :D

Hej:)

Kasiek ty wygladasz bosko!

Bylismy w szczawnicy na weekend, nie wiedzialam ze tam tak ladnie:) nawet pogoda dopisala tylko w niedziele lalo od rana. Jutro pierwszy dzien jesieni nieeeeeee!!!!

Franek mnie terroryzuje ostatnio i jak tylko wychodze z lozka wieczorem to on zaraz budzi sie i placze:/ i ogolnie karmienie co chwile w nocy, ja tego nie kontroluje bo na spiaco ale boje sie liczyc ile razy... janka w tym wieku karmilam juz butelka a tu kurcze takie uwiazanie... No ale cos za cos

Meza brat w ciazy w koncu, skubani juz 5 miesiac a nikt nie wiedzial!!! I prawdopodobnie dziewczynka wiec nie moze miec zalu ze podkradlismy imie hihi

reklama
Do góry