reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasiek - fajnie Wam!!! Milego wyjazdu :)

Aylin - spotkanie obowiązkowe ;)

A my dziś smigamy na weekend na działkę :)) Gabi oszaleje z radości jak wróci z przedszkola i powiem jej gdzie jedziemy i ze będą tam dziadkowie :)

Jest necik więc cudnie;)

Pogoda dziś boska, 24C w cieniu, młoda na golasa szalała w Bałtyku. Po godzinie siłą wyciągnęliśmy z wody, bo miała koleżanki wiec wiecie... Ale szok nad szoki - woda ciepła! Jesteśmy w Świnoujściu. Pustki na drodze więc z Wrocka w 4,5godzinki przelecieliśmy.

asik dobrze że już lepiej!

Dobry wieczór!

Dzisiaj minął nam dzień nawet ok. Odwiedziła nas od mojego T. bratowa. Jest w 7 mcu ciąży i jak weszła do mieszkania to mnie aż zatrzęsło:angry: Cały brzuch na wierzchu. Spodnie jej spadały koszulka podwijała masakra. Dla mnie mój brzuszek ciążowy był czymś intymnym. Widzieliśmy go tylko ja i mój mąż a ta paradowała przed moimi sąsiadami, teściową i w ogóle pół wioski ją chyba widziało. Nie wiem jakoś nie wyobrażam sobie, żebym ja tak chodziła. Oczywiście zwróciłam jej uwagę, żeby go zasłoniła( może niegrzecznie z mojej strony) ale jakoś sobie z tego nic nie zrobiła. Ehh :crazy:

kasiek super, że taka fajna pogoda! Słyszałam, że właśnie we wrześniu woda w morzu jest najcieplejsza :-) także bawcie się, pluskajcie a przede wszystkim odpoczywajcie :-)

asik dobrze, że już lepiej! Dużo zdrówka :-)

mooni mam to samo podejście do odkrytego brzucha. Nie nie i nie. A teraz jakaś moda na jego pokazywanie.

I dziś był ostatni dzień ciepełka. Ale słońce tylko do południa więc już bez pluskania się w morzu. Przynajmniej dwa dni skorzystała i w morzu siedziała. Wczoraj non stop. Woda była jak nad jeziorem, że nawet ja musiałam skorzystać. Zero wiatru i na słońcu aż parzyło. Jutro ma być zimnooo więc ja leżę a oni jadą na basen.

a tu znowu cisza jak makiem zasiał!

Witam

a co tu tak cicho????????

U nas ok, już całkiem zdrowi, nie licząc kataru u młodego. No i nauczył się tak porządnie wydmuchiwać nochala:-)
Przez weekend siedziałam z O. nad modlitwami ( dostała cała listę których musi się nauczyć) i dziś ma aż 7 zaliczyć na lekcji.

Kasiek super, że chociaż przez 2 dni mieliście pogodę i mogliście się popluskać w morzu

Mooni mnie też drażni widok odkrytego brzucha a coraz więcej młodych dziewczyn tak chodzi...

reklama
Do góry