reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek ale super niezpodzianka:)
Asik u nas to samo bylo najpierw jaska rozlozylo pozniej mnie a dzis meza.

Janek dzis po dwoch tygodniach glodowania przez te choroby dostal takiego apetytu ze tylko patrzylam kiedy rzygnie, nie wiem gdzie on to wzystko pomiescil i jeszcze takie miksy smakowe robil ze szok! Ale juz spi 2h i wyglada na to ze jakos sie wszystko przyjelo:)

Bylam dzis na zakupach z frankiem, wzielam go do chusty i nawet sprawnie nam poszlo bo spal i nie marudzil:) kupilam jankowi w zarze 3 pary spodni rozmiar 2-3lata i co, wzzystkie do wymiany bo on sie nimi 2x w pasie moze owinac... Mam nadzieje ze 18-24 nie beda za krotkie bo fajne te spodenki

reklama
Polaa - jedziemy, jeszcze nie wiem gdzie ale na urlop. Jakiegos lasta bedziemy szukać. A po 12 dlatego ze 11 mam to nieszczęsne wesele na które wcale mi sie nie spieszy

aylin a macie jakiś kierunek upatrzony?

A mi dziś dziecko sprzedało plan! Wstała i pakuje misie bo mówi że nad morze jedziemy i będzie z nimi budować zamek w piasku:D Pytam, czy jej tak tata powiedział...no i go sprzedała. Ale udam, że nie wiem:ppp

Asik zdrówka dla Was, aby szybko przeszło.

Pola udanej imprezy urodzinowej.

Kasiek ale Wam fajnie. Jakoś mojemu P. ciężko przychodzą taki pomysły do głowy.:(

Aylin my tez myślimy o jakimś wyjeździe w październiku ale pod koniec bo Paula ma wtedy tydzień wolnego w szkole. I tez już nie mogę sie doczekać.

Hej dziewczyny!

Melduję, że żyjemy!

U nas po staremu, młody też ok także spoko.

Asik zdrówka :-) Oby jakoś przeszły te objawy!

Kasiek no zazdroszcze Ci męża... Mój to nic wymyślić nie umie! Nawet prezentu na urodziny! A co dopiero wakacje :-)

Josie widzę, że sobie świetnie radzisz z chłopaczkami...:-)

Miłego dzionka babeczki :-*

Aylin no to fajnie :)
my w październiku (wlasnie wtedy Sylka co Kuba bedzie miał tydzień wolnego od szkoły) jedziemy na tydzień do Francji :tak:

reklama
Hej

ja też chcę gdzieś jechać Bu uuu. ...ale nie mam już urlopu;(

Mati ma rozwolnienie, wiec siedzimy w domu.
Poza tym dalej smaka i zaczyna kaszlec.

Mooni zaglądaj częściej

kasiek dobrze ze Pola sie wygadala. Będziesz mogła się lepiej na wyjazd przygotować.

Polaa udanej imprezki, oby niespodzianka się udała.

Do góry