reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kupiłam Polce kapciochy;) 79zł z przesyłką. Koleżanka zachwala, widziałam na własne oczy. Wygodne i mięciutkie;) Polecam.
Kapcie dla dzieci | Zdrowe i piękne dziecięce obuwie profilaktyczne

A któraś miała do czynienia z butami Mrugała? Bo zastanawiam się nad trzewikami na jesień. Tak przeglądałam i P ma tylko jedne krótkie trampki.

Ostatnia edycja:
reklama
To jej kupię. I uwaga. W Factory Outlet w PROMOCJI były po 189zł, a na stronie producenta po 159zł z przesyłką kurierską do domu! Ale mi to outlet. Dobrze, że nie kupiłam.

A dziś zakupiłam farbę tablicową i będę malować jej kawałek ściany dołem;)

Tu zaś widzę weekend pełną parą - ciszaaa,,,

Kasiek bo pogoda piękna to po co w domu siedzieć. Mój t wrócił z wybrzeża. Specjalnie leciał samolotem... Bo szybciej. I co? Pierwszy opóźniony 45 minut wiec nie zdążył na kolejny. Przebukowali mu bilet na kolejny który miał być o 22. I znów opóźnienie. W końcu zamiast być w domu o18 dotarł na 1.00 z tym ze w nocy. Lot niewiele od PKP się różni.

Hej,

aż się wierzyć nie chce ze taka tutaj cisza :szok:

U nas pogoda tez fajna na szczęście :tak:
Chłopaki pierwsze pół dnia na basenie z tata a drugie w ogrodzie. Ale już ma padać w tym tygodniu...
Kasiek ale fajne :tak:

Będzie, bedzie bo wlasnie jeszcze teraz sprawdziłam pogodę i tylko z tego co widzę tutaj u nas ma jutro popołudniu trochę popadać i chyba w piątek ale to wszystko może się jeszcze zmienić a z drugiej strony tyle deszczu tutaj nie było, ze się wierzyć nie chce :szok:

Polaa - bylam w piatek z Kuba na spacerze w parku I byl taki wielki odplyw I tak malo wody w rzece, ze bylo widac prawue same wodorosty, a wody niewiele.

reklama
Witam w poniedziałkowy ranek

U nas pogoda ładna więc korzystamy. Wczoraj byliśmy w lesie a że wysyp grzybów to trochę nazbieraliśmy. Damianowi mówiłam, że czuję gdzieś grzybka a on tak długo szukał aż go znalazł;-) O. też zadowolona bo swoje sprzedała i ma już pierwsze pieniążki na książeczkę sko.

Pozdrawiam

Do góry