reklama
Ja też witam :-)
U nas nas ciepło ale słońce raz za czas się tylko pojawia. Kuba w szkole, Wojtek i mąż śpią a ja nie wiem co robić wyprasowalam wczoraj wieczór, posprzątałam do południa i teraz nuda ale lubię taka nudę mam w planie sprzątać w szafkach w kuchni ale wyjątkowo mi się teraz nie chce . W piątek mój ma urodziny i robię w sobotę mu imprezę niespodziankę, znajomych już zaprosilam, teraz myśle jak pozbyć się go z domu, zeby wrócił dopiero na gotowe...
U nas nas ciepło ale słońce raz za czas się tylko pojawia. Kuba w szkole, Wojtek i mąż śpią a ja nie wiem co robić wyprasowalam wczoraj wieczór, posprzątałam do południa i teraz nuda ale lubię taka nudę mam w planie sprzątać w szafkach w kuchni ale wyjątkowo mi się teraz nie chce . W piątek mój ma urodziny i robię w sobotę mu imprezę niespodziankę, znajomych już zaprosilam, teraz myśle jak pozbyć się go z domu, zeby wrócił dopiero na gotowe...
Aylin o tym wlasnie myślałam Dzisiaj muszę zadzwonić wlasnie do jednego. Miałam na myśli tez, zeby ich tradycyjnie wysłać na basen ale pojadą do południa i przed 13 wrócą do domu najpóźniej bo Wojtek do spania. Koleżanka mi obiecała, ze do południa weźmie Wojtka do siebie, pobawi się z jej dzieckiem a Kuba mi pomoże w domu mam nadzieje, ze wszystko wypali.
kasiekz
Fanka BB :)
katrina115
Potrójna Mama
Polaa - no ja tez mam w sobote impreze urodzinowa meza... ale urodziny ma dzisiaj
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Wybaczcie, ja na sekundę bo walczęz komputerem i muszę sprawdzić czy mi tu posta wyśle. Chyba mam niezłego trojana na laptopie albo jakiegoś robala bo mi zablokowało możliwość pisania postów na moim forum akwarystycznym... Sprawdzam teraz czy tu jest ok...
kasiekz
Fanka BB :)
Asik zdrowka! Oby nie jakies grypisko...
I jade gdzies. Nie wiem gdzie bo mam nas w czw spakowac i mezol robi niespodzianke na 5dni Mialam tylko spytac gina czy moge jechac autem w podroz a ten zyczyl szerokiej drogi. Nie widzi zadnych przeciwskazan, mam tylko nie byc na pelnych obrotach. Juz sie nie moge doczekac
I jade gdzies. Nie wiem gdzie bo mam nas w czw spakowac i mezol robi niespodzianke na 5dni Mialam tylko spytac gina czy moge jechac autem w podroz a ten zyczyl szerokiej drogi. Nie widzi zadnych przeciwskazan, mam tylko nie byc na pelnych obrotach. Juz sie nie moge doczekac
reklama