No, to mamą chrzestną ( josie ;-) ) nie będę :-) Okazało się (aylin ;-)), że Ania będzie wpisana, a wsio w kościele przejmie mama dziecka. Najlepsze jest to, że oni pytali się o taką opcje (gadali wtedy z siostrą zakonną) i ta im powiedziała, że absolutnie nie ma takiej możliwości !! A dziś Kaśka zadzwoniła w sprawie zmiany danych i gadała z księdzem, a ten jej na to, że wsio może zostać jak jest, tylko, że ona będzie musiała robić za matkę i matkę chrzestną.... boshe!! co za kraj! ;-)
jak ja nie lubię takich sytuacji! :-)
wooowww!! duże dzieło
a gwarancja? kurcze, nie powinny sie raczej takie rzeczy dziać...
Odwaliłam wczoraj niezły numer w Tesco. Zapakowałam kilka rzeczy do koszyka, skasowałam, patrzę do torebki a tu portfela nie ma....musiałam prosić o cofnięcie wszystkich artykułów. Całą drogę do domu śmiałam się sama z siebie
jak ja nie lubię takich sytuacji! :-)
Hej dziewczęta,
dzidzia została odprowadzona do żłobka. Zostawiłam bez płaczu wiec ja tez nie rozpaczałam.
Mama juz odebrała (u nas pierwszy raz godzinkę tylko sie zostaje) i podobno bez płaczu - przesiedziała u Pani na kolanach cały czas. Teraz juz z babcia wiec moga szalec
Zobacz załącznik 643342
oto obiecane dzieło.
wooowww!! duże dzieło
I zbijcie mnie!!! Nachyliłam się całym ciężarem ciała na bok (ten przy głowie) fotelika samochodowego Romer, ręce trzymałam właśnie na tym boku i kuźwa pękł styropian!!! Rusza się teraz ten bok tj. zakładam go na ten plastik i jest ok, ale jak znowu pchnę ręką to spada. Jakim cudem! Hallo...ja piekole. No nerwica mnie trafi! Jak on ma chronić przy uderzeniach bocznych...czy ja jakoś niefortunnie to zrobiłam. No ale jak nie kumam!? I co teraz mam zrobić...to chyba średnio bezpieczne?
Zobacz załącznik 643367
Na stronie Kancelarii Premiera można za darmo zamówić mapę Polski dla dziecka - nawet 2 szt. wzięłam
https://mapa.premier.gov.pl/
a gwarancja? kurcze, nie powinny sie raczej takie rzeczy dziać...