Munka ale z tego co wiem to ona nadal może być chrzestna. Moja mama robila kiedys za tzw zastepcza matkę chrzestna bo ta prawdziwa nie doleciała z przyczyn losowych. Nie wiem jak procedura,wygląda bo miałam wtedy chyba 10 lat
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Josie ja tylko modle sie zeby Poli sie charakter nie zmienil to bedzie luz przy dwojce! A u ciebie jeszcze troche i maly zacznie latac, bedą sie czesciej razem bawic i zlapiesz oddech. Moja mama ciagle przykladami mi wali ze kiedys mieli dzieci i pole i zyjemy
Andzia zdrowka. Zeby nic sie nie rozwinelo!
Munka i u was zeby kupa wrocila do normy. U mnie do kosciola nie trzeba zalatwiac zadnych papierkow na bycie chrzestnym. Rodzice podają tylko dane personalne
Aylin gratki dla malej za bycie dzielną! A co do dziela to i tak kiedys trzeba pomalowac. Ja juz przestalam widziec Poli dzielo od dlugopisu-kojarzysz?
A i chcialam od pn z niani zrezygnowac bo przychodzi na 3-4godz.dziennie rano. Ale M zacząl sie 'przemądrzac' i mam ją jeszcze miec do konca miesiąca. Z tym ze jak przychodzi rano to ja zamiast lezec gotuje obiad lub ogarniam dom. Tyle ze z P sie wyszaleje. Pomysle jeszcze przez weekend. Ale dobrze mysle prawda?
Andzia zdrowka. Zeby nic sie nie rozwinelo!
Munka i u was zeby kupa wrocila do normy. U mnie do kosciola nie trzeba zalatwiac zadnych papierkow na bycie chrzestnym. Rodzice podają tylko dane personalne
Aylin gratki dla malej za bycie dzielną! A co do dziela to i tak kiedys trzeba pomalowac. Ja juz przestalam widziec Poli dzielo od dlugopisu-kojarzysz?
A i chcialam od pn z niani zrezygnowac bo przychodzi na 3-4godz.dziennie rano. Ale M zacząl sie 'przemądrzac' i mam ją jeszcze miec do konca miesiąca. Z tym ze jak przychodzi rano to ja zamiast lezec gotuje obiad lub ogarniam dom. Tyle ze z P sie wyszaleje. Pomysle jeszcze przez weekend. Ale dobrze mysle prawda?
Ostatnia edycja:
Aylin i ona sie sama umyla i ubrala w pizamke i weszla do lozeczka?!? Matko moj by w zyciu nie ogarnal!
munka ja przeczytalam ze bedziesz drugi raz mama...kropka hehehe
kasiek ja sobie bardzo chwale siedzenie w domu z niania pod reka
munka ja przeczytalam ze bedziesz drugi raz mama...kropka hehehe
kasiek ja sobie bardzo chwale siedzenie w domu z niania pod reka
Ostatnia edycja:
Josie aż tak dobrze nie ma. Umys się umyka bo to juz potrafi ale pieluchę zalozylam i bluzeczkę. Dpoddnk juz sama i podreptała karnie do spania. Zgasila lampkę i tyle ja słyszałam.
Kasiek wkleję jutro dzielo bo z Tel nie chce wejść. Obok tego nie da sie przejść nie zwracając uwagi
Kasiek wkleję jutro dzielo bo z Tel nie chce wejść. Obok tego nie da sie przejść nie zwracając uwagi
agaundpestka
Aylin to musi być piękne dzieło
Andzia zdrówka!!
Josie mimo wszystko zazdroszczę Ci tych łobuzów
Kasiek dla mnie to Ty powinnaś wszystko olać i naprawdę odpoczywać!!
Ja wczoraj miałam Antka i 3letnią siostrzenice i chyba z niemowlakami łatwiej, zresztą od kiedy mieszka z nami Zosia jestem bardzej nerwowa
Andzia zdrówka!!
Josie mimo wszystko zazdroszczę Ci tych łobuzów
Kasiek dla mnie to Ty powinnaś wszystko olać i naprawdę odpoczywać!!
Ja wczoraj miałam Antka i 3letnią siostrzenice i chyba z niemowlakami łatwiej, zresztą od kiedy mieszka z nami Zosia jestem bardzej nerwowa
andzia1980
Kasiek ja nie wierzę w luz przy dwójce. Nawet jeżeli są aniolkami ; P wiem ze chcesz być samodzielna , ale powinnaś więcej odpoczywać. Jeśli niania ci nie przeszkadza to niech zostanie.
Aga mam podobne zdanie- z niemowlakami jest łatwiej. Ja przez pierwsze 2mce tez miała nnianię. , potem A poszedł do przedszkola (teoretycznie, bo praktycznie to więcej w domu był), i super sobie radzilismy. Schody zaczęły się po pół roku.
Mati w nocy trochę niespokojne spał, ale nie było źle.
Podałam mu Clemastinum. .. hmmm może tym razem zadziała ..?
Aga mam podobne zdanie- z niemowlakami jest łatwiej. Ja przez pierwsze 2mce tez miała nnianię. , potem A poszedł do przedszkola (teoretycznie, bo praktycznie to więcej w domu był), i super sobie radzilismy. Schody zaczęły się po pół roku.
Mati w nocy trochę niespokojne spał, ale nie było źle.
Podałam mu Clemastinum. .. hmmm może tym razem zadziała ..?
Odwaliłam wczoraj niezły numer w Tesco. Zapakowałam kilka rzeczy do koszyka, skasowałam, patrzę do torebki a tu portfela nie ma....musiałam prosić o cofnięcie wszystkich artykułów. Całą drogę do domu śmiałam się sama z siebie
Kasiekz super, że wsio ok i młody rośnie. Ja bym na razie nie rezygnowała z niani, zawsze jakaś pomoc się przyda
Młodak dobrze, że jednak wczorajszy dzień nie należał do najgorszych. Też mi się zdarza oddać młodemu
Josie zdrówka dla Jaśka. Jeszcze trochę i będziecie śię świetnie razem bawić
Andzia kciuki żeby nic się nie rozwinęło, zdrówka
Aylin arcydzieło na ścianie? powinnaś się cieszyć...
Muńka do niedzieli spokojnie załatwisz wszystkie papierki
Aga o to napewno z niemowlakami łatwiej
Kasiekz super, że wsio ok i młody rośnie. Ja bym na razie nie rezygnowała z niani, zawsze jakaś pomoc się przyda
Młodak dobrze, że jednak wczorajszy dzień nie należał do najgorszych. Też mi się zdarza oddać młodemu
Josie zdrówka dla Jaśka. Jeszcze trochę i będziecie śię świetnie razem bawić
Andzia kciuki żeby nic się nie rozwinęło, zdrówka
Aylin arcydzieło na ścianie? powinnaś się cieszyć...
Muńka do niedzieli spokojnie załatwisz wszystkie papierki
Aga o to napewno z niemowlakami łatwiej
Załączniki
kasiekz
aylin ahahahahahahahahahaDD Brak słów, po prostu Picasso! Gratki mega odwagi za pierwszy dzień i to bez płaczu
andzia podziałało?
Bosche a więc jesteście tego zdania co mój mąż. Poczekam więc do końca brania tabsów. Jak będę się super czuła i dostanę zielone światło to będę już sama z P.
I zbijcie mnie!!! Nachyliłam się całym ciężarem ciała na bok (ten przy głowie) fotelika samochodowego Romer, ręce trzymałam właśnie na tym boku i kuźwa pękł styropian!!! Rusza się teraz ten bok tj. zakładam go na ten plastik i jest ok, ale jak znowu pchnę ręką to spada. Jakim cudem! Hallo...ja piekole. No nerwica mnie trafi! Jak on ma chronić przy uderzeniach bocznych...czy ja jakoś niefortunnie to zrobiłam. No ale jak nie kumam!? I co teraz mam zrobić...to chyba średnio bezpieczne?
Na stronie Kancelarii Premiera można za darmo zamówić mapę Polski dla dziecka - nawet 2 szt. wzięłam
https://mapa.premier.gov.pl/
andzia podziałało?
Bosche a więc jesteście tego zdania co mój mąż. Poczekam więc do końca brania tabsów. Jak będę się super czuła i dostanę zielone światło to będę już sama z P.
I zbijcie mnie!!! Nachyliłam się całym ciężarem ciała na bok (ten przy głowie) fotelika samochodowego Romer, ręce trzymałam właśnie na tym boku i kuźwa pękł styropian!!! Rusza się teraz ten bok tj. zakładam go na ten plastik i jest ok, ale jak znowu pchnę ręką to spada. Jakim cudem! Hallo...ja piekole. No nerwica mnie trafi! Jak on ma chronić przy uderzeniach bocznych...czy ja jakoś niefortunnie to zrobiłam. No ale jak nie kumam!? I co teraz mam zrobić...to chyba średnio bezpieczne?
Na stronie Kancelarii Premiera można za darmo zamówić mapę Polski dla dziecka - nawet 2 szt. wzięłam
https://mapa.premier.gov.pl/
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek - masz go na gwarancji jeszcze??
To reklamuj - mi poszedł ten styropian wewnątrz, romer ma coś nie tam z tymi styropianami bo reklamacje przyjmuja nawet pez sprawdzania co i jak. reklamowałam w poniedziałek a w srode juz częśc odbierałam
To reklamuj - mi poszedł ten styropian wewnątrz, romer ma coś nie tam z tymi styropianami bo reklamacje przyjmuja nawet pez sprawdzania co i jak. reklamowałam w poniedziałek a w srode juz częśc odbierałam