reklama
kasiekz
Fanka BB :)
mlodak ale do 9 rano tyle razy się budził? Aaaaa... Moja codziennie chodzi spać o 22 bo ma 2godz. drzemki (nawet 3godz.) ale wiesz, ja w ciąży więc nie wyobrażam sobie ich nie mieć, poza tym ona o 22 mówi że jest zmęczona i chce iść lulu, więc bez walki sama pada w 2min. Ale wyobraź sobie że 3-latka mojej kuzyni bez drzemek w dzień chodzi spać o 23! Walczą codziennie po 2 godz. Wszystko wypróbowali i no nie da się...
Ostatnia edycja:
Kasiek nie budził się bo nie śpi od 7. I przez te dwie godziny tyle razy wył. Bo płaczem tego nazwać się nie da.
A najlepsze bo chodzi z kocykiem po domu.
Ja nie wyobrażam sobie żeby młody chodził spać o 22 codziennie. Przez te dwie godziny ja dużo w domu zrobię, w dzień bym tego nie zrobiła bo typem nocnego marka jestem.
A Szymek jak usnie o 20 i wstanie o ludzkiej porze czyli po 8 to jest wyspany i grzeczny cały dzień więc nie męczy mnie ani trochę. A drzemki tylko rozwalaly nam dzień bo np byliśmy gdzieś i trzeba było wracać. Bo przecież u kogoś nie usnie, w aucie czy wózku tym bardziej. W podróży nad morze w jedną stronę spał 15 minut, z powrotem godzinę (w szoku byliśmy) ale obudził się marudny i z płaczem.
On ogólnie po przebudzeniu w dzień taki nie do życia był.
A najlepsze bo chodzi z kocykiem po domu.
Ja nie wyobrażam sobie żeby młody chodził spać o 22 codziennie. Przez te dwie godziny ja dużo w domu zrobię, w dzień bym tego nie zrobiła bo typem nocnego marka jestem.
A Szymek jak usnie o 20 i wstanie o ludzkiej porze czyli po 8 to jest wyspany i grzeczny cały dzień więc nie męczy mnie ani trochę. A drzemki tylko rozwalaly nam dzień bo np byliśmy gdzieś i trzeba było wracać. Bo przecież u kogoś nie usnie, w aucie czy wózku tym bardziej. W podróży nad morze w jedną stronę spał 15 minut, z powrotem godzinę (w szoku byliśmy) ale obudził się marudny i z płaczem.
On ogólnie po przebudzeniu w dzień taki nie do życia był.
andzia1980
Mlodak &&& za to żeby ten dzień był lepszy niż się zapowiada. Dużo sił.
Polaa zumba ??? fajnie daj znać czy sie spodobała?? Moj A tak chce iść do szkoły... biedny nie wie co go czekam
Asik zdrówka dla dzieciaków, oby to nie był żaden wirus (
No i gratuluję nowej "funkcji" P
Polaa zumba ??? fajnie daj znać czy sie spodobała?? Moj A tak chce iść do szkoły... biedny nie wie co go czekam
Asik zdrówka dla dzieciaków, oby to nie był żaden wirus (
No i gratuluję nowej "funkcji" P
Ostatnia edycja:
kasiekz
mlodak to współczuję dzisiejszego dnia! Jak zawsze tak ładnie śpi to nie ma co zmieniać. U mnie inaczej bo P pada nie ważne gdzie jest. Raz spróbowaliśmy bez drzemki...i o 17 zasnęła na podłodze, więc ona ich potrzebuje Będzie dobrze...zrób sobie wielką kawę!
słyszałyście co o tych kuchniach z ikea drewnianych. moja mama wczoraj oglądała i chciała kupić, teraz zastanawiam się...
słyszałyście co o tych kuchniach z ikea drewnianych. moja mama wczoraj oglądała i chciała kupić, teraz zastanawiam się...
Ostatnia edycja:
Kasiek bo zapomniałam wcześniej. Jak nie wiesz co zrobić z suszonymi pomidorami to polecam śledziki. Do tego tylko cebulki trochę i po 3 dniach leżakowania w lodówce wychodzi niebo w gębie
Kuchni nie widziałam więc nie doradcę.
Kuchni nie widziałam więc nie doradcę.
kasiekz
Mlodak dzis robie twoja cukinie. Na kolacje I juz czuje jej smak Za sledziami niestety nie przepadam:/
Odnosnie posiewow mocz i cewka moczowa czyste bez bakteri Po poludniu bede miec ten wynik pochwy i szyjki. A dzis na 17.00 mam polowkowe
Odnosnie posiewow mocz i cewka moczowa czyste bez bakteri Po poludniu bede miec ten wynik pochwy i szyjki. A dzis na 17.00 mam polowkowe
andzia1980
Mlodak te sledzie to jak robisz??? chodzi o to czy w olejem zalewasz, czy to zalewa z pomidorów???
Kasiek kciuki za połowkowe. Dobrze ze wyniki ok. No i może w końcu byś suwaczek wstawiła ???
Kuchni tez nie widziałam :/
Kasiek kciuki za połowkowe. Dobrze ze wyniki ok. No i może w końcu byś suwaczek wstawiła ???
Kuchni tez nie widziałam :/
Andzia płaty śledziowe po uprzednim namoczeniu kroje w kawałki takie maks 2cm. Pomidory drobno siekam. Tak samo cebulkę. Zalewamy tą zalewa z pomidorów. Ja jeszcze skrapiam sokiem z cytryny to wtedy śledzie są delikatniejsze, szczególnie środek. I jemy dopiero 4 dnia. Trzy dni muszą odstac
Ja bez tych śledzi nie wyobrażam sobie świąt BN. W roku robię je raz na miesiąc. Podobnie jak śledzie w majeranku czy pod pierzynką.
Ja bez tych śledzi nie wyobrażam sobie świąt BN. W roku robię je raz na miesiąc. Podobnie jak śledzie w majeranku czy pod pierzynką.
Ostatnia edycja:
reklama
andzia1980
Dzięki. W majeranek to robi moja teściowa. Ja lubię też same z cebulką. Pod pierzynka tylko na święta robie.