reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja wozka nie bede kupowac, bo dostane od sis m/w taki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CHICCO Trio Enjoy FUN zestaw 3w1 + torba GRATIS

przy 3dziecku uwazam ze nie ma sensu a w zwiazku z tym ze ciagle remontujemy góre tak wole włozyc wiecej pieniedzy w pokoik:-D

To masz dobrze :) Gdybym ja miała po kim odziedziczyć nawet bym sie nie zastanawiała :) Ale Klusek będzie pierwszy w rodzince tzn nie pierwszy, a drugi...pierwsza będzie Kaja, ale dopiero w marcu :)

Twój przyszły wózek ma duży kosz na zakupy jupi!!! Taki chcę...duży!

Ja też dostanę wózek od mojej siostry mała już będzie miała prawie dwa lata to już jej nie będzie on potrzebny :-), ja zresztą już mam tyle rzeczy że masakra !!!! Wszystkie koleżanki mojej siostry mi zwożą co tylko mogą !!!

Carla to jest ten drugi
ABC DESIGN 3 TEC 2011i2012 ZESTAW+MEGA PROMOCJA (1973874545) - Aukcje internetowe Allegro
juz go wklejalam w zakupowym watku kiedys.bardzo lekko sie prowadzi i wogole w rekach jakos super lezy

Buziak no u mnie wozek to jednak wazna sprawa bo bardzo duzo spacerowalam z malym, 3-4 godziny dziennie, nawet wiecej, wiec dla mnie musi byc wygodnie bo ja po prostu laaaze i laze :D a ten co pokazalas tez jest bardzo fajny:)

Silicpol wielki laptop?:)fajnie brzmi hahahaha.

To masz dobrze :) Gdybym ja miała po kim odziedziczyć nawet bym sie nie zastanawiała :) Ale Klusek będzie pierwszy w rodzince tzn nie pierwszy, a drugi...pierwsza będzie Kaja, ale dopiero w marcu :)

Twój przyszły wózek ma duży kosz na zakupy jupi!!! Taki chcę...duży!

o tak duzy kosz na zakupy to podstawa:D

Blond_20...suwaczek w przyszłą środę (po kolejnym usg)...obiecuję ;) Wózki zaatakowałam w sobotę...byłam nastawiona na x-landera...ale jak sobie popchałam i pojeździłam kilkoma (dobrze, że sama nie wsiadałam ;)) to padło na vibe z phil&teds http://philandteds.com/products/push/vibe#_accessorise. Jest niesamowicie zwrotny i lekki :) Ciuszków jeszcze nie kupuję...za to już mam kilka paczek pampersów (tak doradziła mi dzieciata kumpela - żeby zacząć kupować), więc jak tylko jestem na zakupach i pieluchy są w promocji i wychodzą ok 0,46/0,50 za sztukę to buch do koszyka ;)
A kupujesz jednej firmy, czy różnych?

Ja też mam wózek os siostry i się zastanawiam, czy kupić nowy...:dry:

ja bardziej bede sie nastawiac na gadzety tj przydadza nam sie dwa łózeczka:rofl2: na gorze w sypialni i na dole gdzie siedzimy całe dnie. sis ma fajny lezaczek, ktory okazal sie zajebista sprawa

Leżaczek 'Cudowna Planeta' - Fisher Price, T4145 - Leżaczki / Bujaczki - od 0 miesięcy | Linkbaby

jakies materacyki mysle

Fisher Price Materacyk 3 W 1 8096 opinie użytkowników - Cokupic.pl

itp

wózek tez jest wazny, bo wiadomo spacery czy nawet do ogrodka wystawiac to dla mnie wazne jest zeby był lekki zebym sama go targala,ale mysle ze damy rade:happy2:

Dzień dobry wszystkim z rana;D

Madzia, Siula, Sicilpol, Buziak- ja tam wiedziałam, że będzie dobrze ;)

KamilaLublin- widzisz niepotrzebnie tak się bałaś tej wizyty;)
Przecież już było mówione, że limit złych wiadomości się skończył;)

Dorota- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia;)) Aby zawsze było jak teraz;)

Mamina Karierowiczka- miałam shellac na swoim ślubie i niestety masakrycznie zniszczyła mi się płytka

Carla81- no w końcu widzę radość;)

Buziak- mi krew z nosa już 3 dzień leci...i nie jestem w 16 tyg..eh

Moja mama już szaleje zakupowo, całą szafkę ma już ciuszków, kupiła nawet chodzik i huśtawkę he he

Znów mi się nic nie chce- to wszystko przez pogodę;p

reklama
mam nadzieje że materacyki oddechu po chłopakach sa jeszcze dobre. a co Wy sadzicie o monitorkach oddechu? kupujecie?

Do góry