reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mój osobisty rzucił palenie :) Założyłam, więc nowe konto i zrobiłam zlecenie stałe 70 zł co tydzień :) To co się uzbiera powinnam dać Mu chyba w nagrodę, ale pewnie wydam na Kluska ;D

Bo chyba już oszalałam...jeszcze nie kupuję, ale podziwiam :) Wybrałam wózek! AAAAAAAAAAA!
Teraz nałogowo obserwuje ubranka unisex (póki co) na Allegro :) Chyba zaczynam wierzyć...chyba zaczynam się cieszyć...chyba zaczyna się świr ;P

haha ale pomysł z tym zleceniem :D Szkoda ze moj nigdy nie rzuci palenia strasznie mi to śmierdzi chociaz sama palilam ale on mowi ze nei umie i nie bedzie tego robil czyli rzucal.
Ja tez ogladam ciagle artykuly neimowlęce :)
A mam już kilka ciuszków haha jeszcze się nimi nie pochaliłam. kilka różowych kilka niebieskich i kolorowe haha tak na wszelki wypadek bo nie wiadomo jeszcze płci :) Ale slodziutlkie ah mięciutkie ahhhhhhhhhhhhh

reklama
Mam pytanie, pisalyscie parenascie stron temu o tzw rogalach.
Czy te rogale z motherhood sa wielkosciowo takie same jak kazde inne, czy tez wieksze?
Bo mam wrazenie ze sa o wiele wieksze?
Nie dam juz rady spac z koldra miedzy nogami, by je troche uniesc :sorry2:
Tym bardziej ze teraz leze i napawde juz nie wiem jaka pozycje sobie znalezc...

Jesli chodzi o ciuszki, to moja mama troche juz poszalala, chociaz mowilam jej ze to wczesnie... zwlaszcza teraz nie chce zapeszac, ale wiem ile to radosci jej spawia, zwlaszcza ze sobie zrobi miejsce po naszych jeszcze ciuszkach :)

Ostatnia edycja:
ja już po serduszko 156ud/min
crl 53,0mm
wszystko ok :-):-D jak się ciesze

suuuper! lubie takie wiadomosci:-)

Mój osobisty rzucił palenie :) Założyłam, więc nowe konto i zrobiłam zlecenie stałe 70 zł co tydzień :) To co się uzbiera powinnam dać Mu chyba w nagrodę, ale pewnie wydam na Kluska ;D

Bo chyba już oszalałam...jeszcze nie kupuję, ale podziwiam :) Wybrałam wózek! AAAAAAAAAAA!
Teraz nałogowo obserwuje ubranka unisex (póki co) na Allegro :) Chyba zaczynam wierzyć...chyba zaczynam się cieszyć...chyba zaczyna się świr ;P

szalej szalej!!! :tak:
moj tez nie pali odkad i ja nie pale, czasem towarzysko jak ktos do nas wpadnie.. mi sie łatwo rzuciło, mdli mnie na sama mysl i ciesze sie ze mnie nie ciagnie! z bl było odwrotnie.

doczytalam Was i nie wiem co komu chciałam napisac..:sorry2:

sicilpol - ciesze sie, ze masz tam neta:tak:

odnosnie tycia, ja z 49 waze juz 54:dry:

w nocy poczułam przez sen, ze mi cos z nosa kapie, spojrzałam na ile mogłam po ciemku kreeeew!!! :szok::szok: jakas osłabiona jestem..:baffled:

ktoras z Was pisała, ze pod koniec 16tyg dzieci maja ok 10cm, ja czytałam ze nawet do 16cm. no i oczywiscie te wymiary ktore podaja nam gin to ciemieniowo-posladkowe??? /rany, dopiero skojarzyłam, ze u mnie juz 15 wiec to lada moment a tak to odlegle brzmi... ja pierdziu ale ten czas leci co?

Ostatnia edycja:
Blond_20...suwaczek w przyszłą środę (po kolejnym usg)...obiecuję ;) Wózki zaatakowałam w sobotę...byłam nastawiona na x-landera...ale jak sobie popchałam i pojeździłam kilkoma (dobrze, że sama nie wsiadałam ;)) to padło na vibe z phil&teds http://philandteds.com/products/push/vibe#_accessorise. Jest niesamowicie zwrotny i lekki :) Ciuszków jeszcze nie kupuję...za to już mam kilka paczek pampersów (tak doradziła mi dzieciata kumpela - żeby zacząć kupować), więc jak tylko jestem na zakupach i pieluchy są w promocji i wychodzą ok 0,46/0,50 za sztukę to buch do koszyka ;)

suuuper! lubie takie wiadomosci:-)

szalej szalej!!! :tak:
moj tez nie pali odkad i ja nie pale, czasem towarzysko jak ktos do nas wpadnie.. mi sie łatwo rzuciło, mdli mnie na sama mysl i ciesze sie ze mnie nie ciagnie! z bl było odwrotnie.

doczytalam Was i nie wiem co komu chciałam napisac..:sorry2:

sicilpol - ciesze sie, ze masz tam neta:tak:

odnosnie tycia, ja z 49 waze juz 54:dry:

w nocy poczułam przez sen, ze mi cos z nosa kapie, spojrzałam na ile mogłam po ciemku kreeeew!!! :szok::szok: jakas osłabiona jestem..:baffled:

ktoras z Was pisała, ze pod koniec 16tyg dzieci maja ok 10cm, ja czytałam ze nawet do 16cm. no i oczywiscie te wymiary ktore podaja nam gin to ciemieniowo-posladkowe???
16 tydzień ciąży
przeczytaj sobie . tam wlasnie napisali ze teraz moze nam krew z nosa leciec:szok::rofl2:
a co do tych wymiarow to oni mierza inaczj na usg, dlatego podaja ze np 10 cm a 16 jak wyprostowane:)bo mierza od glowy do kosci ogonowej a nozki nie.
Blond_20...suwaczek w przyszłą środę (po kolejnym usg)...obiecuję ;) Wózki zaatakowałam w sobotę...byłam nastawiona na x-landera...ale jak sobie popchałam i pojeździłam kilkoma (dobrze, że sama nie wsiadałam ;)) to padło na vibe z phil&teds http://philandteds.com/products/push/vibe#_accessorise. Jest niesamowicie zwrotny i lekki :) Ciuszków jeszcze nie kupuję...za to już mam kilka paczek pampersów (tak doradziła mi dzieciata kumpela - żeby zacząć kupować), więc jak tylko jestem na zakupach i pieluchy są w promocji i wychodzą ok 0,46/0,50 za sztukę to buch do koszyka ;)
ja tez ciuszkow jeszcze nie kupuje bo mam jakies takie przekonanie ze 6-7 miesiac to najwczesniej chociaz nie wiem czy mi sie da wytrzymac:)ostatnio sie udalo:) my wsteonie wlasnie xlandera albo abd design 3tec ale to sie okaze jeszcze. ten vibe calkiem fajny ale jakos dziwnie z ta gondola rozwiazali moim zdaniem.chyba ze cos zle widze

Dzień doberek :-)

Po pierwsze gratuluję udanych wizyt !!!!
Po drugie buziak i sicilpol najważniejsze że jest wszystko dobrze z Waszymi bobo !!!!! :-)

Ja dziś wstałam o 7 rano z budzikiem co by jechać z moją siostrą i kochaną siostrzenicą do lekarza, ubrałam się, wyszykowałam, moje kochanie poszedł wyprowadzać auto z garażu, a tu dostaję sms o 7,45 że nie jedziemy bo obie zaspały a wizyta umówiona na 8.15. Myślałam że wyjdę z siebie !!!!!

reklama
ja tez ciuszkow jeszcze nie kupuje bo mam jakies takie przekonanie ze 6-7 miesiac to najwczesniej chociaz nie wiem czy mi sie da wytrzymac:)ostatnio sie udalo:) my wsteonie wlasnie xlandera albo abd design 3tec ale to sie okaze jeszcze. ten vibe calkiem fajny ale jakos dziwnie z ta gondola rozwiazali moim zdaniem.chyba ze cos zle widze[/QUOTE]

X-landery mają super kolorystykę teraz...jest w czym wybierać...tego drugiego nie widziałam...ale spojrzę :) Tak właśnie ta gondola mnie zastanawia...zwłaszcza, że w sklepie jej nie mieli :/ I nie mogłam ocenić na żywo...jeszcze jeden był nawet, nawet...jakiś tech coś tam...poszukam to wrzucę.

Do góry