reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dobrej nocki ja będę śnić o bobasku ha ha cały czas mam w głowie te chwile jak go widziałam.CUDO UCZYCIE.LECE SIĘ KŁAŚĆ,BO JUTRO ZNÓW 5.20 POBUDKA I DO ROBOTY:szok:
MIŁYCH SNÓW I PRZESPANEJ NOCKI WAM ŻYCZĘ PA PA

Wreszcie dobrnęłam do końca - smarujemy nieźle ;-)
Dorotka też życzę wszystkiego najlepszego z okazji ślubu dużo zdrówka i samych radosnych chwil :-)
Buziak, Sicilpol cieszę się że wszystko dobrze z maluszkami.
Również gratuluję udanych wizyt - oby tak dalej
Ja tam nie byłam molem książkowym ale ostatnio sporo nadrabiam.
Nasiedziałam więc uciekam do łóżeczka dobrej nocki życzę.

buziak no niezle się musialas przestraszyć:-( ale dobrze, że wszystko w porządku:-)

josie ja w tym roku też już nie mam żadnego USG, mysle, ze nie musisz isć prywatnie, nie trzeba co po chwile robić USG ale zrobisz jak będziesz uważała;-) jak sie masz martwić albo coś to pojdziesz:)
Ja w ciąży z Kuba mialam "tylko" 3 usg:tak: i wtedy to naprawde niczym się nie przejmowałam :) wiedzialam , ze musi byc dobrze i tyle :)

Kamila dobrze, ze nie mialaś zakladanego tego pessara:tak:

dorota gratulacje, wszystkiego Naajlepszego;-)

super, ze wszystkie wizyty udane:-)

Hejka :)
My już na nogach ale mam lenia dziś idziemy do teściowej na południe bo wczoraj wróciła do PL. Yh.. Dawno mnie nie widziała pewnie swierdzi " ale Ci sie przytyło " zawsze to słysze jak się z nią widzę. Ale teraz na szczęście to tylko dzidziuś.. Moja waga się wyrównała z wagą początkową ... przytyłam pół kilo więc ważę tyle co na pierwszej wizycie u gin. w 8 tygodniu :p Bardzo się cieszę że nie przybieram na wadze ale muszę zacząć się pilnować bo teraz chwila moment i waga skoczy jak szalona :) Od dziś odżywiam się mniej kalorycznie - takie moje postanowienie .. i jak naj mniej słodyczy już nie mogę się tak nimi obżerać.. .
Śnieg cały stopniał , po zimie nie ma śladu . Ciekawe jak to będzie w święta..
Miłego dnia.

reklama
Hej kochane:)
Witam sie juz z nowym nazwiskiem i obraczka na palcu :)

Heh calły slub masakra... rozplakalam sie podczas przysiegi i nie moglam slowa wypowiedziec, a jak urzednik dal akt malzenstwa i pogratulowalam to wybieglam z sali bo myslalam ze padne;p :D:D maz sie troce zdziwil jak nagle zniknelam z sali;pp na przyjeciu niestety 4 razy fest wymiotowalm ale pomimo tego bardzo milo bylo i przyjemnie:))

Od męża dostałam też prezent "poślubny" wykupil mi wizyte u najlepszego specjalisty u nas w miescie z ginekologii i prowadzenia ciazy na specjalsityczne badanie usg :) kosztuje 500 zl wiec mam nadzieje ze porzadnie sie tam wszytskim zajmie:)) Wiec w czwartek o 17 lece na to badanko:))

No i z mniej fajnych info wciaz chudne i nic na to nie moge poradzic.... brzuch calkowicie zniknal nawet wzdec nie ma wieczornych... i na slubie nikt nie mogl uwierzyc ze to praktycznie juz 4 miesiac lada moment.

sicilpol, buziak! 3mam za Was kciuki!! napewno bedzie wszystko dobrze:) oraz za wszystkie dzisiejsze wizytki.

Ps. czy wy tez czasem czujecie taki lekki ucisk/ sciskanie w macicy ? ja tak mam od poczatku teraz coraz czesciej... z razy pouciska i przestaje.... poza tym nie wiem od czego mam mega za kwas nad prawym biodrem;/

Wszystkiego najlepszego! Miłości, miłości, miłości!!!!!!!!!!

ja juz po wizycie mam zdjecie ale musze je zeskanowac maluszek sobie fikał koziolki lekarz mi powiedział że za miesiąc powie mi płeć zeby teraz się nie pomylić co do pecherza wynik jest lepszy ale ostrzegł mnie ze to często w ciąży wraca dlatego muszę uważać.
Tialana moze Ty za tydzień bedziesz juz wiedziec
Co do bóli to ja mam tak że czasem boli mnie bioodro jak postoje w jednej pozycji długo a maluszka czasem tylko czyje np w danym miejscu brzucha takie dziwne bo to nie kapniecia ale takie uczucie ze tam coś jest :-)

Gratulacje :)

AVO - własnie o tym czytałam, bo tez tak mam - po pierwsze mamy większe zapotrzebowanie na tlen, a po drugie rosnący dzidziuś uciska na przeponę i stąd to szybkie męczenie się - ale wszystko jest w porządku, nic złego sie nie dzieje

Ja od dwóch dni nie mogę głęboko oddychać....kuje mnie w płucu (jakby) i serce?

Co ja dzis przeżyłam!!!
Położyłam sie na łóżku i patrze w monitor czekajac tylko na serduszko, bije nie bije bije nie bije.. Widzimy bobasa i nic tam sie nie rusza:eek: szooook i czekam na to co powie gin.. zmienil rzut czy strone dzidziola i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! bije!!!! Dziewczyny!!! Myślałam ze nie przezyje tej niepewnosci, ktora z pewnoscia trwała sekundy, ale najdłuzsze w moim zyciu!
Nic mi sie nie odkleja, nic sie nie dzieje, dzidziek ma sie dobrze wiec nie wiadomo co sie stało, mam brac leki i lezec!!!

dorota - najlepszego!!!

Uffffffffffffffff! Cudnie :)

sicilpol ja tez uwielbialam anie i polyanne, wszystkie te ksiazki po dwa razy przeczytalam tez pod koldra z latarka :)

obecnie czytam carlosa luisa zafona, jesli mam sile po pracy jeszcze czytac.

buziak bardzo sie ciesze z dobrych wiesci!

Ja też Zafona...na święta zamówiłam sobie Światła września :)

Do góry