reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

polaa moje mega niskie ciśnienie wzrosłoby do postaci zawałowej! Aaaa:D

alijenka to nie śmieszne ale hahaha. Teraz będzie miała nauczkę i na pewno wiąże te dwie sprawy. A sąsiad z tym tel. do was to niezły:D

Robię zupę dyniową po węgiersku. Ciekawe czy będzie jadalne:p

Edek:
zupa pyszna i pikantna, ale kuźwa nie wiem P tknie, bo za dużo ostrej papryki dodałam:/

Ostatnia edycja:
reklama
Młody sypnął sobie piachem w oczy:no: płakał strasznie aż zasnął

Kasiek super, że P. ma plac zabaw na podwórku

Josie współczuję buntu Jaśka. U nas też jest ale da się przeżyć

Sunshine o kurczę... biedna Aurelka. Obyście szybko znaleźli odpowiedniego lekarza

Polaa zawał murowany

Alijenka tak to jest jak się komuś źle życzy... ma nauczkę

Kasiek-Plac zabaw na podwórku musi być super. Ja mieszkam w bloku i mimo dużego placu wszystko dzieciom zabrali i nie ma nic tylko jedna piaskownica mała.

Josie u nas też jest bunt. i z jednym w drugą stronę ciągle mama. mama to mama tamto dosłownie co sekunda czasami mam dosyć aż krzyknąć muszę bo ciągle gada mama, mama, mama, mama. z nikim nie chce i sie wydziera

Sunshine Jeny co to może być. Szkoda Aurelki żeby sie tylko szybko jakiś normalny lekarz znalazł

Polaa
Ja już bym padła ;D

Praca może nie jest wymarzona bo to jednak magazyn. No ale czego ja wymagam po maturze i pierwszym roku studium administracji;D Ale nie jest ciężka i w końcu jakiś swój grosz. Ale mam normalnie umowę o prace. :-D

papitkaa ważne, że jest umowa a ty zadowolona!

Laski szukam piżamki tylko i wyłącznie pajaca bez stóp, rozpinanego do końca i tylko na napy. Odpada zamek i odpadają stopy (P ma za długie i zawsze są za krótkie). Mam z zeszłego roku ale to 92 i zaraz będą za małe. Na allegro albo na zamek, albo ze stopami. Nie chce 2cz. piżam. P zresztą też woli te;) Jakbyście gdzieś widziały proszę o info!
O takie coś chodzi:
pajac.jpg

Załączniki

• pajac.jpg
    pajac.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
No Dziewczyny powiem Wam ze mi się słabo zrobiło i taki pot mnie oblał ze masakra. Biorę Go na ręce przerażona a ten nawet nie drgnął (ma mocne spanie ogólnie ale widząc cała twarz niby w krwi o mało nie padlam). Jak się po chwili przebudzil to powiedział "chcie spać":-)

Kuba mi powiedział ze wziął farby do góry wiec pewnie Wojtek wziął z jego pokoju i rzucił sobie do łóżeczka. Ale jak go kładłam nic nie widziałam. Nie ważne, ważne ze to tylko farba.

papitka super, ze masz umowę.

Kasiek podeslij trochę zupki ;-)

Ja powoli łapie stresa, w czwartek Kuba ma pierwszy dzień szkoły. On się doczekać nie może a ja się denerwuje :zawstydzona/y:

Kasiek ja mam właśnie z nexta takie dla Wojtka, rozmiar 2-3 lata i jeszcze trochę za duże są ale śpi w nich. Chociaż teraz częściej w dwuczesciowych piżamach bo ma takie same jak Kuba a ja ich lubię jak da ubrani tak samo :)

Dzieki, zerkne na nexta:)

Moja miala pajace i 2czesciowe. I mi w sumie obojetne ale przedwczoraj podczas sprzatania w szafie odkryla te pajace (mowi na nie: 'kobinezon') i wielka milosc. Nawet rano siedzi w tym az do drugiego sniadani:) Wiec niech ma:p I z przygotowan do zimy kupilam jej na All cieple kapcie:)

reklama
własnie w temacie ciuszków dla "dzidź" ;) kupujecie jeszcze body na ten sezon jesienno-zimowy? może mamy starszaków się wypowiedzą czy to ma sens, bo się waham jeszcze... na pewno plecki będą zawsze zakryte, ale nie wiem czy nie będzie duzo wpadek z sikaniem, bo przecież zanim to rozepnę :/

alijenka no no jakieś czary voo doo czy jak? ;-)

papitka od czegoś trzeba zacząć:tak:

polaa ale numer!:szok:

Do góry