Hej
Pola - boszze co za sytuacja
Rozumiem Twój stres odnośnie szkoły; ja przy zmianie przedszkola denerwuje sie. Z Adrianem nie bedzie problemu, ale z Mateuszem.... w sumie to nie wiem czym sie martwię, bo przecież jest mozliwość ze zostanie w starym. Byłam wczoraj u dyr. i mówi,że tylu rodziców 5-latków sie obudziło i wszyscy na gwałtu rety szukaja miejsca. bo przecież za rok do szkoły. W związku z tym miesjce mojego M moze zostać zajęte przez starszaka. buuuuu
Zaza ja Adrianowi zakładałam bodziaki tylko na spacer w zimie, w domu nie używałam. Dla Matiego mam kilka po A więc w razie potrzeby będe używać. A co tam sie w pracy dzieje ???/ Pisałaś o złej sytuacji....
Kasiek - my uzywamy tylko 2częściowych. Obcięcie stópek wydaje mi sie najlepszym roziwązaniem.
Niespo dwa tornada??? dasz radę :-) niech sie dogadują sami, Ja przyjełam zasadę ze dopóki nie jest niebezpiecznie to sie nie wtrącam.
Sunshine biedna Aurelka. &&& za szybką diagnoze i zeby to nie było nic poważnego.
Sylka, Mlodak fajnie ze się spotkałyście
Papitka gratuluję pracy. Nie wiem co tam beziesz robić, ale ja wolałabym to niż siedzenie na kasie
Aga ja nie wiem jak Ty znajdujesz to tanie ciuszki, przede mna promocje uciekają
Na pewno chciałam jeszcze cos komuś napisać, ale ....
Miłego dnia