reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Zaza nie uzywam od wiosny i nie kupuje bo Pola sika na nocnik i na bank sama tego nie rozepnie. A tak to sciagnie spodnie i sika:)

I du.pa next ma ale nie cale rozpinane. A mi wlasnie chodzi o to siku zeby w nocy jej nie rozbierac:/ Sasiadka mowi ze w Coccodrillo widziała.

Ostatnia edycja:
reklama
zaza - ja nie wiem. Mam 5 - pack bodziaków na jesien - z krótkim rekawkiem. Ale czy bede uzywac? Kolezanka moja uzywa. I jej młda nawet sama sobie rozpina biegnąc siku. Tylko zapiąć potem nie potrafi - mała ma 2,5 roku

To może i ja dzisiaj coś napiszę :D
Widziałyście w h&m fajne zestawy dla chłopców spodnie i bluzki, a dla dziewczynek bluzeczki i getry (jak spodnie) za 39zł plus można mieć rabat, e stronki na cały asortyment 20% zniżki. :) aha można sobie samemu kompletować.

Co do bodów to mam trochę par większych, ale dawnooo ich nie mieliśmy :) może zostawię do spania lub na zimowe szaleństwa by mieć pewność, ze mu nic nie wyjdzie.

Dla dzieci, ktore nie sa odpieluchowane body jak najbardziej tak, natomiast dla samodzielnie sue zalatwiajacych - zalezy czy dziecko potrafi samo to obslugiwac. U nas w tym momencie u Alinki slrawdzily sie podkoszulki I majteczki.

Sunshine biedna Aurelka. Mam nadzieje, ze tutejsi "specjalisci" jednak pomoga, a warto wyslac zdjecie do rodziny (jak pisala Kasiek?) zeby ktos do lekarza poszedl i skonsultowal. Nie dziwie Ci sie, ze sie martwisz kochana.

Polaa masakra normalnie Zawal na miejscu. Dobrze, ze to farba :)

Kasiek kup zwykle pajace i niech Ci jakas krawcowa (ew krawcowa amatorka) stopy obetnie i podszyje. Mysle, ze taniej wyjdzie.

Alijenka dziwna akcja z tym psem, ale jak sama piszesz - sprawiedliwosc dopadla ;)

Zaza ja mam body (kupilam wczesniej za duze), ale mlody dalej w pampku smiga. U siusiajacego dziecka raczej bym nie kupowala. Dluzsze podkoszulki wciagniesz w spodnie. Jesli bedzie chcial - moj siostrzeniec uwielbial rowek prezentowac, a kazde podciagniecie spodni konczylo sie goraczkowym opuszczaniem ;)

I to tyle kobitki - padam na pyszczek. Mam pod opieka od 8 do 18 corke kolezanki. Taka sama jak Tomus pelna energii awanturnica ;) Normalnie walka o wszystko, a ja siedze i staram sie zlewac ;) Proba pogodzenia dwojki i tak nic nie daje, a chyba przynosi wrecz odwrotny skutek. Byle do piatku, a kasa sie przyda przed wyjazdem do Pl.

Ostatnia edycja:
Kasiek ja mam z nexta rozpinane od szyji do brzuszka i w kroku wiec jeśli chodzi o siku to wystarczyć tylko w kroki rozpiac i jest ok, nie trzeba rozbierać całego dziecka :)

Hej

Pola - boszze co za sytuacja :szok: Rozumiem Twój stres odnośnie szkoły; ja przy zmianie przedszkola denerwuje sie. Z Adrianem nie bedzie problemu, ale z Mateuszem.... w sumie to nie wiem czym sie martwię, bo przecież jest mozliwość ze zostanie w starym. Byłam wczoraj u dyr. i mówi,że tylu rodziców 5-latków sie obudziło i wszyscy na gwałtu rety szukaja miejsca. bo przecież za rok do szkoły. W związku z tym miesjce mojego M moze zostać zajęte przez starszaka. buuuuu

Zaza ja Adrianowi zakładałam bodziaki tylko na spacer w zimie, w domu nie używałam. Dla Matiego mam kilka po A więc w razie potrzeby będe używać. A co tam sie w pracy dzieje ???/ Pisałaś o złej sytuacji....

Kasiek - my uzywamy tylko 2częściowych. Obcięcie stópek wydaje mi sie najlepszym roziwązaniem.

Niespo dwa tornada??? dasz radę :-) niech sie dogadują sami, Ja przyjełam zasadę ze dopóki nie jest niebezpiecznie to sie nie wtrącam.

Sunshine biedna Aurelka. &&& za szybką diagnoze i zeby to nie było nic poważnego.

Sylka, Mlodak fajnie ze się spotkałyście :)

Papitka gratuluję pracy. Nie wiem co tam beziesz robić, ale ja wolałabym to niż siedzenie na kasie :)

Aga ja nie wiem jak Ty znajdujesz to tanie ciuszki, przede mna promocje uciekają :-D

Na pewno chciałam jeszcze cos komuś napisać, ale ....

Miłego dnia

reklama
o promocji w hm wiem. Ale czekam do jutra bo tkmax otwieraja u mnie w koncu :p wiec pewnie pójde do galerii i przy okazji jedno i drugie zobacze.

Do góry