reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

avo

Ja mam identycznie i w poprzedniej ciąży też tak miałam ale trochę później się zaczęło. Wtedy mówiono mi, że to przez słabą hemoglobinę ale teraz biorę żelazo już od dawna a ta słabość/dusznośc i właśnie nie wiadomo jak to nazwać ani opisać jest ze mną cały czas. Ja jestem tym już lekko podłamana bo ledwo daję radę dzieckiem się zająć. Nie wyobrażam sobie teraz pracować a wieczorem ogarniać dom. Odpada. Na 3 piętro jakbym weszła to bym chyba zwymiotowała. Dodam, że normalnie byłam aktywna i dość wysportowana z kondycją z pewnością w normie.

madzia
gratulacje!

sicipol
super wieści

buziak
też super i współczuję tych sekund niepewności, ufff

Ostatnia edycja:
reklama
karamija:7905486 pisze:
niezapominajka
fajny brzusio, zazdroszczę!

agaundpestka
ja też jeszcze nie umieszczam bo oprócz tłuszczu to nic jeszcze nie widać

Dziewczyny, ja też czuję takie wypychanie ale mimo tego, że to moja 2 ciąża to nie mam pewności, czy to to, wszędzie czytam, że to za wcześnie na poczucie ruchów ale jak już tylu z nas się wydaje, że to już to, to może rzeczywiście??

Kręgosłup
Ja mam masakrę, choć nie wiem czy to od ciąży bo przed ciąża też miałam problemy. Dziś obudziłam się o 2.00 i nie mogłam spać z powodu bólu pleców, cały dzień mnie boli, wszystko robię z trudem, a do tego nie opuszcza mnie wcale straszna słabość, zmęczenie, senność i lekkie mdłości. Ostatnio tak sobie pomyślałam, ze stan w którym się znajduję od dłuższego czasu bardzo przypomina mi KACA tylko że ja oczywiście nic nie piję..

mamina
a co to jest shellac??

zgaga nie ma nic do włosów, ja poprzednio miałam straszną zgagę a maks się łysy urodził i jeszcze dłuuuugo był łysy

To taki nieniszczacy plytki zel taki 3tygodniowy lakier do paznokci

buziak- bardzo dobre wiesci, to teraz lezymy plackiem razem :tak:
ja ogladam po raz siodmy chyba caly serial "przyjaciol" a jak sie zmecze to jade serie "Ani.." Montgomery :confused2:

Uwielbiam przyjaciół, kiedyś jak miałam przyjacielski napad, to oglądnęłam wszystkie odcinki na raz, jeden po drugim. Zajęło mi to cały dzień, noc i kolejny dzień bez spania :-D:-D:-D Za to ile śmiechu :-p

buziak, ja to bym udusiła lekarza za te chwile niepewności :-p

Uwielbiam przyjaciół:-)
sicilpol - miejmy nadzieje, ze dzieci nam tylko takiego chwilowego figla spłatały i ze lada moment bedziemy mogły wstac:sorry:

W poprzedniej ciazy gin pocieszył mnie na usg połówkowym, ze poronienie zagrazajace moze byc do 20tyg wiec juz niedługo....

Sicilpol, Buziak super, że wszystko ok:-D

Dorota gratulacje na nowej drodze życia :)

Pobolewa mnie dzisiaj brzuch- coś ciągnie, wiem, że to normalne ale wzięłam nospę bo jest to troche nieprzyjemne. Czekam z utęsknieniem na kolejne usg, a to jeszcze ponad tydzień :(

Buziak tak się cieszę, ze wszytsko jest ok!!!!

Veritaserum- Serum Prawdy- Ania z zielonego Wzgórza to ksiżka i film nr 1 mojego dzeiciństwa- męcyzlam to bez końca:)Harrego czytałam, ale to było z 5 lat temu(chyb 4 części), ale tego nie kojajrzę:)

Pocieszyłyście mnie z tym oddechem- ja tego po prostu nie znałam, a przy tych moich problemach z sercem ja juz bardziej wrazliwa jestem na wsyztskie sygnały organzimu- musicie mnie taką zaakceptować, alebo wywalić z grona- heheheh

Dorocia, upps zagalopowałam się i zapomniałam powiedzieć, ze życzę Wam,zebyście przez całe życie byli tacy szczęsliwi jak w dniu ślubu:)Gratulacje:)

Uwielbiam przyjaciół:-)
sicilpol - miejmy nadzieje, ze dzieci nam tylko takiego chwilowego figla spłatały i ze lada moment bedziemy mogły wstac:sorry:

W poprzedniej ciazy gin pocieszył mnie na usg połówkowym, ze poronienie zagrazajace moze byc do 20tyg wiec juz niedługo....

Wspaniale że wszystko ok czas się odstresować nawet czymś słodkim

Pozdrawiam i dobrej nocy wszystkim papa:-)

reklama
Pocieszyłyście mnie z tym oddechem- ja tego po prostu nie znałam, a przy tych moich problemach z sercem ja juz bardziej wrazliwa jestem na wsyztskie sygnały organzimu- musicie mnie taką zaakceptować, albo wywalić z grona- heheheh

ja cie nie wywale , bo grono przerzedziłoby sie i o mnie;-)

mamy prawo sie teraz bardziej meczyc, ale tak czy inaczej uwazaj na to swoje serducho!

Do góry