reklama
buziak
Fanka BB :)
Co ja dzis przeżyłam!!!
Położyłam sie na łóżku i patrze w monitor czekajac tylko na serduszko, bije nie bije bije nie bije.. Widzimy bobasa i nic tam sie nie rusza szooook i czekam na to co powie gin.. zmienil rzut czy strone dzidziola i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! bije!!!! Dziewczyny!!! Myślałam ze nie przezyje tej niepewnosci, ktora z pewnoscia trwała sekundy, ale najdłuzsze w moim zyciu!
Nic mi sie nie odkleja, nic sie nie dzieje, dzidziek ma sie dobrze wiec nie wiadomo co sie stało, mam brac leki i lezec!!!
dorota - najlepszego!!!
Położyłam sie na łóżku i patrze w monitor czekajac tylko na serduszko, bije nie bije bije nie bije.. Widzimy bobasa i nic tam sie nie rusza szooook i czekam na to co powie gin.. zmienil rzut czy strone dzidziola i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! bije!!!! Dziewczyny!!! Myślałam ze nie przezyje tej niepewnosci, ktora z pewnoscia trwała sekundy, ale najdłuzsze w moim zyciu!
Nic mi sie nie odkleja, nic sie nie dzieje, dzidziek ma sie dobrze wiec nie wiadomo co sie stało, mam brac leki i lezec!!!
dorota - najlepszego!!!
tialana
Buziak kamień z serca :-) odpoczywaj teraz i pogłaszcz brzusia ode mnie
agaundpestka
xdorotaa- jeszcze raz gratulacje )
Super wieści więc uważaj na siebie.Co ja dzis przeżyłam!!!
poki co mam nospe forte i luteine dopochwowo rano i wieczorem.snoopy- a co bierzesz na rozluźnienie? Tez mam wrażenie, ze mi macica zbyt często twardnieje
2 renni i spanie bez poduszki tez jest ok;-) ale czasami już nic a nic nie pomaga chyba sobie kupię "flaszeczke"snoopy
na zgagę gaviscon kup, za flaszeczkę 14 zł zapłaciłam, całkiem nieszkodliwy specyfik a po łyczku jak ręką odjął, mi w poprzedniej ciąży życie uratował bo miałam tak straszną zgagę jak tylko się kładłam jakby mi żywym ogniem cała rura płoneła
niezapominajka ja mialam tez spagetti na obiad wsuwaliśmy aż miło bo dawno nie robiłam;-) z reszta mój M to dziwak i na diete przeszedl wiec z weglowodanami cieżko i musze mu kombinować...
ja juz po obiadku u tesciowej
jedna rzecz musze przyznac, ze gotuje zdrowo i pelnowartosciowo- nie zawsze jest to niebo w gebie, ale to juz nie o to chodzi- wazne by mrowka miala wszystko co jej trzeba
doskwiera mi troche brak tu telewizji
Moja gotuje tlusto i duzo:-) jak jestem u niej to gonie po warzywa i troche odtluszczam to co ona zrobila, teraz juz nawet slowem nie pisnie Co do TV ja skazana jestem na bajki, naszczecie mała ugodowa i ogładamy zwariowane melodie i johnego brawo
Mnie też boli ale w moim przypadku to chyba z lenistwa bo wiekszość dnia leżeBoli mnie kręgosłup...Już parę dni i się schylic nie mogę ani siedzieć, i ze spaniem problem...kurcze chyba troche za wcześnie
xdorota Gratulacje!!!!:-) Może dzidzia wszystko z Ciebie wywysa dlatego chudniesz? z reszta do wizyty kilka dni i bedziesz wiedziala wiecej;-) Trzymam kciuki;-)
Ja tak mam i czuje sie jak słonica.... Dzisiaj jak doszłam do apteki 800m od domu mam to myslałam że pluca wypluję i wrażenie miałam takie jak bym się zaraz miała ugotować, słabo mi się robiło i musiałam usiaść...ja też czekam na wieści od Buziaka...
a ja sie starsznie dzisiaj martwię- byłam w pracy dzisiaj po półtora miesiecznej nieobecnosci i pwoiem Wam,ze ja sie tak szybko mećzę,że szok, jak duzo mówie to czuje,że musze przestać by normalnie poodychać i tak mi leciuteńko słabo, po wejściu na 3 pietro 2 minuty głeboko oddechałam i w ogóle na pocztaku nie mogłam wziac pełnego, głębokiego oddechu.Ale nie dyszę tylko to uczucie,ze serce bije szybko i że tego pwoietrza jakby brak, ale nie duszno- nie wiem jak to opisac dokładnie. W akzdym razie martwei się tym.Czy którąs też tak ma, albo podobnie. Z Lila to chyba nawet pod koneic ciązy tak nie miałam....
Sicilpol, buziak - fajnie że wszystko w pożadku:-)
reklama
buziak
uff dziewczyny, dobra wiadomosc, wlasnie mi dzwonil lekarz, ktory przeprowadzal ultrascreen i test podwojny wyszedl super, wszystko w normie
dorotka- moje ponowne gratulacje i wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze zycia
ciesze sie ze jest ok!!!
Hej ja już po za 2 tyg powtorka ale pessara nie zalozyla za 2 tygodnie sie okaze dzidziusia nie widzialam lece Dorotka wszystkiego najlepszego :*
ale to chyba znaczy, ze jest dobrze tak? ze sie nie skraca za szybko..
ale to okropne uczucie, w domu tego tak nie zuaważałam, a dzisiajw pracy monolog długi i normlanie brak powietrza, musialam usiaść i przestać mowić, nie dyszałam, ale miałam ochote glebokie wdechy robić
Dzięki
moj gin tłumaczył mi to tez tak: jak pani wchodzi na wysokie pietro to sie pani meczy tak? no tak. No to prosze pomyslec jeszcze o tym, ze oprocz pani meczy sie jeszcze to malenkie serduszko..
dzieki dziewczynki za kciuki!!!