reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja juz po obiadku u tesciowej :)
jedna rzecz musze przyznac, ze gotuje zdrowo i pelnowartosciowo- nie zawsze jest to niebo w gebie, ale to juz nie o to chodzi- wazne by mrowka miala wszystko co jej trzeba :tak:
doskwiera mi troche brak tu telewizji :no:

Ja też mam czasami takie wrażenie, że czuję moje maleństwo, ale mimo iż to nie moja pierwsza ciąża nie mam pewnosci :zawstydzona/y: Bo ja czuję nie motylki, bombelki tylko tak gdyby wypychanie. Jakby dziecko nózki prostowało. Wiem, ze to za wcześnie, ale mam takie uczucie i tyle.

mam nadzieje, ze bedzie dobrze!!! kurcze nawet nie chce myslec ze mogloby byc inaczej :((
leze plackiem, dzis maz na posterunku. jest taki kochany, nawet w nocy mnie pytal czy boli, rejestrował kazde moje wstawanie.
boje sie

Buziak , trzymam kciuki, żeby wszystko było ok:)Bedzie ok i koniec:)

Verita, ja tez czuję takie wypychanie jak dziecko sie obracało:)Wiec moze to jednak to?

A tak swoja droga to masz trudny ten swój Nick- mogłabys go skrócić:)

reklama
Kręgosłup boli bo ciało się zmienia, i wielkość brzucha ani ciężar maleństwa nie ma z tym nic wspólnego. Mnie też boli, ale już nie zwracam na to uwagi...tylko kilka miesięcy pozostało :-)

Do góry