reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczynki dzieki za słowa otuchy kochane jestescie!!! ja to wszystko wiem, ale i tak sie boje.. a ten bol brzucha? sicilpol - Ciebie bolało czy nie?

jutro zaczynam 15tydz - juz tak spokojna byłam..

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie nie boli, ale ja biore tabletki na rozluznienie macicy, to pewnie dlatego, bo lekarz mi je od wczoraj wznowil.
wczoraj troche rano bolalo, ale nie za wiele...
a moze Ciebie z nerwow boli?

czuja jakby mnie jajniki bolały, na zmiane raz jeden raz drugi.
i co dziwne w sob to nie było plamienie tylko zauwazyłam na wkładce takie ciemniejsze plamki jakby pomaranczowe a potem dopiero wczoraj plamiłam i to minimalnie. Kurcze boje sie mimo, iz z blizniakami tez tak miałam to jednak człowiek sie boi:shocked2:
sicilpol - tobie tez kochana zycze zeby wszystko wrociło do normy!!!

buziak, sicilpol

znam doskonale ten strach związany z plamieniem, ja miałam nawracające plamienia a nawet krwawienia od 5 do 12 tygodnia i przy każdym badaniu okazywało się, że wszystko jest w porządku ale za każdym razem histeria z paniką w moim przypadku. Jeśli plamienia się nie nasilają, to nie ma powodów do zmartwień, tak mi powiedziała przy ostatniej wizycie ginekolog ale zawsze trzeba sprawdzić przyczynę choć u mnie takowej nie znajdowali.
Głowa do góry dziewczyny!

hej, kurcze nie straszcie... Ja dzieki bogu plamien nie mam, ale strasznie mi brzuch twardnieje, mimo tego ze biore tab na rozluznienie. Lekarz też mówi że jest wszystko w pożadku i nie wie dlaczego tak jest... Z Ala tez plamien nie mialam ale i skurczy nie czulam a teraz normalnie jak by mi sie szujka skrecala... praktycznie caly czas leze... Juz czasami mam dosyc i wszystko od lezenia mnie boli... a w nocy taka zgaga ze spac sie nie ma i nic nie pomaga...

snoopy
na zgagę gaviscon kup, za flaszeczkę 14 zł zapłaciłam, całkiem nieszkodliwy specyfik a po łyczku jak ręką odjął, mi w poprzedniej ciąży życie uratował bo miałam tak straszną zgagę jak tylko się kładłam jakby mi żywym ogniem cała rura płonęła

mi też macica twardnieje, jeśli bardzo mocno i długo to biorę nospę i magnez i staram się poleżeć

reklama
Do góry