tialana
Fanka BB :)
Buziak musi być dobrze i na pewno będzie, trzymam mocno kciuki a ty teraz odpoczywaj a my czekamy na dobre wiadomości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przysięgam też, że czułam ruchy mojego skarba. W sobotę wieczorem byłam na zakupach z mężem. Stoimy w kolejce a tu raptem CZUJE. Nie umiem tego opisać. Takiego uczucia nigdy nie miałam. No i oczywiście narobiłam zamieszania bo sie poplakałam he he a nikt nie wiedział o co chodzi. No i od tamtej pory czuje czasem. Wiem, że to dziecko
Ja też mam czasami takie wrażenie, że czuję moje maleństwo, ale mimo iż to nie moja pierwsza ciąża nie mam pewnosci Bo ja czuję nie motylki, bombelki tylko tak gdyby wypychanie. Jakby dziecko nózki prostowało. Wiem, ze to za wcześnie, ale mam takie uczucie i tyle.
Ja wlasnie metoda prob i bledow sprawdzilam jak zrobic taki suwaczek wiec wchodzisz normalnie w wiek dziecka i wybierasz date nawet 2011 rok i pojawi Ci sie w formie np 10/12/2011 i wtedy mozesz sobie juz sama cyferki pozminiac mi wyszlo ze mam 26 lat ilestam miesiecy itdnie wstawialam bo co sie chwalic bede hehe ale da siekaramija - mnie to szczęście robienia samej Wigilię, po raz pierwszy spotkało 6 lat temu, jak wyjechaliśmy z kraju. Zawsze szło sie do mamusi na kolacyjkę, a tu.... rzucona na głęboką wodę i w dodatku nie wszystkie produkty mogłam tu kupic, ale jakoś to było. Teraz co roku sami robimy, bo na święta tu jesteśmy i już jest OK, choć brakuje mi tych rodzinnych świąt,
blond 20 - hmmm, to nie jest takie proste z tym suwaczkiem, bo... on i tak widzę sam na dole odlicza, ale żeby wpisać wiek dziecka, trzeba wpisać rocznik, a rocznika mojego "dziecka" nie uwgzlędniono, bo to juz nie dziecko.