reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

o 15 ale nie wem czy nie bede czekac dluzej
jak tylko wroce to zdam relacje :-)

Będę czekać :-)

Witam:)

KAmila, Tialana mi sie kolyska marzy ale to jednak tylko kilka miesiecy wiec wolimy kupic lepsze lozeczko, chociaz widzialam kiedys lozeczka z dostawiamymi"plozami" czy jak to sie nazywa:) i wtedy sie kolysza:)
Kamila u mnie tez miejsca nie ma, nie wiem jak sie Rafal zmiesci z malenstwem w pokoju...na poczatku na pewno dzidzia bedzie w pokoju ze mna bo i tak nie da spac starszemu a potem ja wyprowadze :p
Madzia , Kamila powodzenia na wizytach!!!

A u mnie od rana deszcz pada i jest tecza :eek::-Dfajny grudzien:)taka zima jak dla mnie to moze byc:)

Wiem że to tylko na kilka miesięcy ale skoro mamy taką kołyskę dostępną od ręki to chętnie z niej skorzystam, mój D. często spędza noc w pracy, my mieszkamy na poddaszu więc wózka na gore nie wgramolimy a mi czasem może po prostu braknąć siły do noszenia dziecka w nocy na rękach, różnie to bywa z małym dzieckiem, i myślę że taka kołyska wtedy idealnie się sprawdzi

reklama
blond_20- ja biore od samego poczatku wszystkie chyba mozliwe leki, nie znam odpowiednikow polskich, ale przede wszystkim kwas, progesteron (doustnie i dopochwowo- raz tak a raz tak), i cardioaspiryna.
Na poczatku mialam dodatkowo zastrzyki progesteronu o szybkim dzialaniu, a od wczoraj znow mam przepisane zastrzyki o powolnym dzialaniu.
Plus na rozluznienie macicy, no i zelazo- ogolnie trzy siateczki lekow przytaszczylam :eek:
A tesciowa jeszcze pobiegla po pianke ginekologiczna i syropik na problemy w lazience, bo mnie chyba znow zatkalo ehhh :eek:

Tialana no pewnie jak macie juz to super i tez bym uzywala:)ja tez sama bede glownie bo moj ciagle w trasie ale jakos bede musiala przetrwac:)
Silicpol rzeczywscie sporo bierzesz:confused2:ja mialam poprzednia zagrozona i od 7 miesiaca ciazy bralam 16 tabletek dziennie(policzylam wtedy bo sie wszyscy smiali ze tyle tych lekow biore ze juz jesc nie musze bosie nimi najadam) ale to na koniec bylo bo mialam skurcze od 6 miesiaca no a pozniej przenosilam hehehe.ale zastrzykow to nigdy nie mialam.wspolczuje

Nie, spoko zastrzyki nie sa takie zle, gorzej potem, bo sa dosc bolesne juz wstrzykniete i trzeba mimo bolu to mocno rozmasowac- ale da sie przezyc ;-)

witajcie

czekam na moich bossów ze śniadankiem i tak wpadłam troszkę poczytać

Kamila - hmmm to suwaczek ma 6 dni i za cholerę nie mogę tego usunąć, albo cały sie kasuje, albo nic..
ale mogłabym juz taka dzidzię mieć, nie obraziłabym się

sicilpol - uważaj na siebie!!! powiem Ci, że w takich sytuacjach teściowe sie na ogół super sprawdzają, nie powinno być źle

Kurcze dziewczyny ryczec mi sie chce...
Od soboty plamię i boli mnie brzuch. Na 15 ide do gina i boje sie jak nie wiem co. leze w łóżku a tu nie bardzo mi net działa, trzymajcie kciuki

buziakkkkkkkkkk
glowa do gory!!!
Witaj w klubie, ja tez plamie, od niedzieli
U mnie to niskie lozysko, lekarz powiedziel "jeszcze" wiec jestem dobrej mysli, mowi ze trzeba poczekac, by sie podwyzszylo i temu moga towarzyszyc (ale nie musza) plamienia.
Lez plackiem, oszczedzaj sie na ile tylko mozesz, bedzie dobrze!!!

reklama
Witam dziewczynki;)

Buziak, Sicilpol wszystko będzie dobrze zobaczycie, trzeba być dobrej myśli, dziecko odczuwa Nasze emocje;)

Trzymam też kciuki za wszystkie dziewczyny, które mają dziś wizyty;)

Ja cały weekend byłam w szkole, wcześniej zjazd miałam 3 tyg temu. Koleżanki jak mnie zobaczyły to stwierdziły, że taki brzuszek miały w 6 miesiącu;p jak dla mnie to komplement;p wczoraj miałam egzamin, Pan Profesor nas zaskoczył bo pozwolił korzystać z notatek a ja biedna nie wzięłam z domku eh

Przysięgam też, że czułam ruchy mojego skarba. W sobotę wieczorem byłam na zakupach z mężem. Stoimy w kolejce a tu raptem CZUJE. Nie umiem tego opisać. Takiego uczucia nigdy nie miałam. No i oczywiście narobiłam zamieszania bo sie poplakałam he he a nikt nie wiedział o co chodzi. No i od tamtej pory czuje czasem. Wiem, że to dziecko;)

Jeśli chodzi o święta, to będą moje pierwsze święta jako mężatki i mam kłopot, bo najchętniej całe święta spędziłabym u mamy, a wiadmo że mój mąż też ma rodzinę.

Cdo tu zrobić na obiad?

Do góry