alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam w popołudniową niedzielę.
Vitasterum ja byłam na genetycznym 3D wczoraj.
Sprawdzał chyba wszystko po kolei rączki,nóżki, nerki, pęcherz, żołądek ogólnie narządy, oczywiście serduszko no i chciał podejrzeć "co ma w środku" ale wstydzioszek nie chciał pokazać -w takim przypadku może będzie dziewczynka?? Krwiak nadal jest ale dla mnie najwspanialszą wiadomością było że dzidzia jest zdrowa co nie ukrywam mnie uspokoiło. Troszkę uczciliśmy ten fakt wypadem do kina. Byłam tak zmęczona wczorajszym dniem ( całymi tygodniami leżę w łozeczku) że dziś o dziwo przespałam całą noc.
Mnie ciąża troszkę wykańcza ale pod względem psychicznym. Niskie zagnieżdzenie, teraz krwiak , dzień w dzień zastrzyk z którym czasem miewam problem. Do tego przeżywam każdą wizytę u lekarza. Może jest tak dlatego, że leżę w domciu i brakuje mi takiego bezpośredniego kontaktu z ludźmi. Fizycznie oprócz bólów brzucha, zawrotów głowy czy kołatania serducha nic mi nie dolega. Psychicznie to odetchnę chyba dopiero wtedy kiedy szczęśliwie donoszę i urodzę na co niecierpliwie czekam.
Gratuluję !!!! Maluszek zdrowy i to najważniejsze !!!! Mnie też wiadomość że dzidzia jest zdrowa uspokoiła troszkę, teraz czekam na następne usg które będzie dopiero pod koniec stycznia :-(