reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
takie w smietanie z cebulka i jablkiem czy to co innego bo moga sie roznie nazywac:)
moja babcia robi samzone w ciescie nalesnikowym ale gdzie ja dostane swieze sledzie ?nie matiasy tylko surowe

Witam :-) widze ze tak swiateczne nastroje tu panuja.
Ja na siwieta robie gyrosa - uwielbiam go i cala rodzinka.

A co do ananasow szczegolnie tych surowych i sokow z lisci ananasow to uwazajcie bo sa niebezpieczne dla kobiet w ciazy i to bardzo!!!

U mnie w domku na swieta robimy mase salatek ze sledzikow - pychotka :-)zaraz wurzuce kilka przepisow w odpiwiednim watku:tak:

Ostatnia edycja:
hejka ja tylko na chwilke ide upichcić jakiś obiadek i jade w gośći
niespodzianka jęsli możesz znaleźć linki do tych stron co jest napisane co kupować dla maluchów to będe wdzięczna za te limki pozdrawiam i miłej niedzieli życze do wtorku :-)

Witam :-) widze ze tak swiateczne nastroje tu panuja.
Ja na siwieta robie gyrosa - uwielbiam go i cala rodzinka.

A co do ananasow szczegolnie tych surowych i sokow z lisci ananasow to uwazajcie bo sa niebezpieczne dla kobiet w ciazy i to bardzo!!!

Gyros to chyba taki mało świateczny ;)
Mozesz napisac wiecej o ananasach, dlaczego szkodliwe?

Próbowalam doczytac co u was, ale sie pogubilam i w ogole mam wrażenie, ze jest jakaś zgrana grupa , a te mniej udzielajace sie jakos się nie moga przebic ;)
broń Boze to nie zarzut, ale ubolewam, ze juz kilka razy bylam zignorowana i pominieta.
Widocznie w odpowiednim mimencie za mało pisalam ;)i moge podziekowac sobie.

Addiena no gyros malo swiateczny ale kupa znajomych robi go na swieta bo wszyscy go lubia
Avo chodzi o taka salatke z kurczaka , z pekinska, i roznymi dodatkami( co dom to inny przepis tak naprawde)jesli chcesz a nie znasz to moge wrzucic przepis bo bardzo dobra jest:)

KAmila fajna ta salatka z ananasem:) mialam wlasnie gyrosa robic ale z ta bedzie szybciej i cos innego.za to teraz zrobilam galaretke truskawkowa zmiksowana z danio i na to galaretka agrestowa. Mlody uwielbia i ja tez:)do tego jakies pomarancze wrzuce,do tego lody albo bita smietana i dooopa rosnie ale jak pysznie. boze jak mi sie jesc ciagle chce.....:zawstydzona/y:

Ja tą sałatke robie bardzo bardzo często i uwielbiam wypijać sok po ananasach z puszki :)
Mi też się ciagle chce jeść ... yh

takie w smietanie z cebulka i jablkiem czy to co innego bo moga sie roznie nazywac:)
moja babcia robi samzone w ciescie nalesnikowym ale gdzie ja dostane swieze sledzie ?nie matiasy tylko surowe

O ja uwielbiam takie z cebulka i jabłkiem w śmietanie ahhhhhhhhh

Gyros to chyba taki mało świateczny ;)
Mozesz napisac wiecej o ananasach, dlaczego szkodliwe?

Próbowalam doczytac co u was, ale sie pogubilam i w ogole mam wrażenie, ze jest jakaś zgrana grupa , a te mniej udzielajace sie jakos się nie moga przebic ;)
broń Boze to nie zarzut, ale ubolewam, ze juz kilka razy bylam zignorowana i pominieta.
Widocznie w odpowiednim mimencie za mało pisalam ;)i moge podziekowac sobie.

Ja przyznam szczecze że jestem uzależniona od ananasów w puszce w pierwszej ciąży mi nie zaszkodziły to i teraz nie zaszkodzą :) Jem je bardzo często :) Więc wydaje mi się że takie puszkowane słodkie nie są szkodliwe.. najprędzej te surowe a takich niejadam :)

Nie czuj się kochana pominięta ciężko jest odpisywać każdej jednej osobie bo dużo tu postów się ciągle pojawia ale każdy każdego pamięta i czyta lecz nie zawsze się odpisuje.. Wiadomo że kto ma więcej czasu ten więcej czasu tu spędza np ja :D nie pracuje siedze w domu to siedze na forum hehe.. Już wiele tu obecnych pisało że czuje się pominięta :)

reklama
Dokładnie. Ja też tak często tu nie jestem i czasami też mi ciężko wbić się w temat i w atmosferę tutejszą. Ale tak jak Kamila pisze niektóre mają więcej czasu na siedzenie tu a niektóre nie :-)

Do góry