alijenka
Mamcia Nataszki :))
a gyrosa na swieta robiecie?
jakby ktos mial fajny przepis na sledzie to ja bardzo poproszebo chodza za mna jakis czas a i swieta sie zblizaja
ja lubię śledzie pod pierzynką nie wiem czy znasz taki przepis ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gyrosa na swieta robiecie?
jakby ktos mial fajny przepis na sledzie to ja bardzo poproszebo chodza za mna jakis czas a i swieta sie zblizaja
Witam :-) widze ze tak swiateczne nastroje tu panuja.
Ja na siwieta robie gyrosa - uwielbiam go i cala rodzinka.
A co do ananasow szczegolnie tych surowych i sokow z lisci ananasow to uwazajcie bo sa niebezpieczne dla kobiet w ciazy i to bardzo!!!
KAmila fajna ta salatka z ananasem mialam wlasnie gyrosa robic ale z ta bedzie szybciej i cos innego.za to teraz zrobilam galaretke truskawkowa zmiksowana z danio i na to galaretka agrestowa. Mlody uwielbia i ja tezdo tego jakies pomarancze wrzuce,do tego lody albo bita smietana i dooopa rosnie ale jak pysznie. boze jak mi sie jesc ciagle chce.....
takie w smietanie z cebulka i jablkiem czy to co innego bo moga sie roznie nazywac
moja babcia robi samzone w ciescie nalesnikowym ale gdzie ja dostane swieze sledzie ?nie matiasy tylko surowe
Gyros to chyba taki mało świateczny
Mozesz napisac wiecej o ananasach, dlaczego szkodliwe?
Próbowalam doczytac co u was, ale sie pogubilam i w ogole mam wrażenie, ze jest jakaś zgrana grupa , a te mniej udzielajace sie jakos się nie moga przebic
broń Boze to nie zarzut, ale ubolewam, ze juz kilka razy bylam zignorowana i pominieta.
Widocznie w odpowiednim mimencie za mało pisalam i moge podziekowac sobie.