reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja to jak zawsze mówiłam że jak będę miała dziecko to w żadnym wypadku karmienie piersią, a teraz tylko o tym myślę choć mam w planach pokarmić góra do 6 miesiąca, a jak moja waga nie będzie się zmieniać to po 3 miesiącach chcę przejść na butelkę. No ale dużo się mówi, tylko ciekawe czy się to zrealizuje :-)

reklama
Ja to jak zawsze mówiłam że jak będę miała dziecko to w żadnym wypadku karmienie piersią, a teraz tylko o tym myślę choć mam w planach pokarmić góra do 6 miesiąca, a jak moja waga nie będzie się zmieniać to po 3 miesiącach chcę przejść na butelkę. No ale dużo się mówi, tylko ciekawe czy się to zrealizuje :-)

wszystko wyjdzie "w praniu" :)

Dzień dobry;
Brzuszek śliczny. Wstawiłam przepis na sałatkę w odpowiednim wątku. Sałatka pyszna, szybka i bez krojenia składników :-D. 4 składniki plus sos. Robiłam już kilka razy. Wczoraj zjedliśmy całą za jednym posiedzeniem we trójkę :-D.

pogadamy za 4 miesiące .. :D ciekawe co powiesz heheheheh wszystkie będziemy wyglądały jak wielkie słonice :)

poprostu trzeba będzie się z tym pogodzić w końcu chciało się mieć dzidziusia :-D

Dzień dobry;
Brzuszek śliczny. Wstawiłam przepis na sałatkę w odpowiednim wątku. Sałatka pyszna, szybka i bez krojenia składników :-D. 4 składniki plus sos. Robiłam już kilka razy. Wczoraj zjedliśmy całą za jednym posiedzeniem we trójkę :-D.

Dziękuję :-)
Właśnie patrzyłam na tą sałatkę, jakoś nie potrafię się przekonać do potraw z czymś słodkim, ale chyba tą sałatkę spróbuję zrobić na święta :-D

reklama
Czesc dziewczyny, piszecie o samopoczuciu a ja mam ochotę walnąć głową w mur :baffled: Wkurza mnie, że tyję, ze nie mam tali i ze z boku wyglądam jak beka...wielkie cyce, wielki brzuch. Do tego ciągły ból głowy, przeziębienie i mdłości nie mówiąc o ciągłym zmęczeniu:szok: W poprzedniej ciąży też byłam gruba itd ale jakoś się tym nie przejmowałam, a teraz...dobija mnie to.

Z drugiej strony piszecie o wynikach badań usg genetycznego a mnie zżera, że nie uparłam się żeby lekarz mi je zrobił (nie liczył tak dokładnie tylko popatrzył i powiedział, że jest dobrze). Boję się teraz, że na oko to do dupy :baffled: z drugiej strony co by mi dała wiedza, ze pomiary są złe. Też bym się tylko zamartwiała a przecież usunąć bym nie usunęła.
Teraz i tak się umartwiam bo nie wiem nic, a przecież gdybym się uparła na pomiary to moze były by w normie i miałabym spokojny sen.
Wszystko o kant rozbić.
Na usg jak widzę dzidzię to głupieje i sama nie wiem...dopiero po czasie do mnie dochodzi, że o to mogłam zapytać, o tamto... A teraz na powtórne badanie jest za późno bo już 14 tydz.
Najgorsze, że kiedyś chociaż słodycze poprawiały mi humor a teraz tylko rzygać mi się po nich chce :baffled:

Witaj w klubie miałam dokładnie tak samo zrobione gentetycznie żadnych pomiarów mi nie podał i nie mówił ..jedynie co to że malenstwo jest zdrowe nic na usg niewidzac co mogłoby zagrażac normalnemu funkcjonowaniu i też czytając tu posty innych dziewczyn miałam takie wrażenie że powinien ............a kiedyś przecież tych badań nie robili więc nie stresuj się... .. co do przyrostu wagi mam
teraz 67 i wszystkie biustonosze idą do histori czas na większe .....spodnie jeszcze w miare ale przyjdzie czas i na nie...hihih Pozdrawiam

Do góry