reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziękuję :-)
Właśnie patrzyłam na tą sałatkę, jakoś nie potrafię się przekonać do potraw z czymś słodkim, ale chyba tą sałatkę spróbuję zrobić na święta :-D
dla mnie ta sałatka jest o tyle fajna w smaku, że ananas nie jest na pierwszym planie słodki, ale stanowi kontrast dla prażonego słonecznika. Sama zobaczysz. no a przede wszystkim raz dwa trzy i sałatka zrobiona :happy:

reklama
i ja dopisałam swój przepis na łatwą,zdrową sałatkę, kóra robi furrorę u mnei na imprezach.Mam andzieję,z i Wam zasmakuje:)

Czesc dziewczyny, piszecie o samopoczuciu a ja mam ochotę walnąć głową w mur :baffled: Wkurza mnie, że tyję, ze nie mam tali i ze z boku wyglądam jak beka...wielkie cyce, wielki brzuch. Do tego ciągły ból głowy, przeziębienie i mdłości nie mówiąc o ciągłym zmęczeniu:szok: W poprzedniej ciąży też byłam gruba itd ale jakoś się tym nie przejmowałam, a teraz...dobija mnie to.

Z drugiej strony piszecie o wynikach badań usg genetycznego a mnie zżera, że nie uparłam się żeby lekarz mi je zrobił (nie liczył tak dokładnie tylko popatrzył i powiedział, że jest dobrze). Boję się teraz, że na oko to do dupy :baffled: z drugiej strony co by mi dała wiedza, ze pomiary są złe. Też bym się tylko zamartwiała a przecież usunąć bym nie usunęła.
Teraz i tak się umartwiam bo nie wiem nic, a przecież gdybym się uparła na pomiary to moze były by w normie i miałabym spokojny sen.
Wszystko o kant rozbić.
Na usg jak widzę dzidzię to głupieje i sama nie wiem...dopiero po czasie do mnie dochodzi, że o to mogłam zapytać, o tamto... A teraz na powtórne badanie jest za późno bo już 14 tydz.
Najgorsze, że kiedyś chociaż słodycze poprawiały mi humor a teraz tylko rzygać mi się po nich chce :baffled:
Z tego co wiem to badanie USG wykonuje sie miedzy 12-14 tyg ciazy wiec może jeszcze nie jest za późno :-)

Teraz święta to zapewnie popróbujemy przepisów :), ja to jak zawsze zapewne zrobię dla siebie kotleciki z płatkami owsianymi i pieczarkami uwielbiam je :-) jakieś z dwie sałatki niooo oczywiście barszcz i pierogi bo bez tego nie można się obejść i muszę od kogoś zaiwanić bigosu :-) i dla mnie na tym święta mogą się skończyć oczywiście co do jedzenia, dobrze że w tym roku praktycznie mam święta wyjazdowe to nie muszę za dużo pichcić :-D

ale z samych płatków owsianych i pieczarek?Ja dzisiaj na obiad mam kotlelciki z soczewicy:)

Ostatnia edycja:
KAmila fajna ta salatka z ananasem:) mialam wlasnie gyrosa robic ale z ta bedzie szybciej i cos innego.za to teraz zrobilam galaretke truskawkowa zmiksowana z danio i na to galaretka agrestowa. Mlody uwielbia i ja tez:)do tego jakies pomarancze wrzuce,do tego lody albo bita smietana i dooopa rosnie ale jak pysznie. boze jak mi sie jesc ciagle chce.....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry