reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Maz nadal niewidomy a żeby bylo weselej to zostaje z nunu pod opieką jutro...... Chyba sie zamartwie w pracy.

Josie - najpierw lania potem tesciowa i teraz kupa. Kumulacja i to potrojna. Teraz to jz tylko lepiej będzie.

reklama
Aylin - cos sobie przypomnialam (odnosnie "pochrzanionego alkoholu") - wyslalam Ci wiec pw ;-)

Dzis dzien zlecial tak sobie bo do drzemki bylismy na takim mini koncercie rockowym plenerowym a po drzemce wyslalam m z dzieciem pobawic sie w parku a sama pucowalam lazienke :rolleyes2:Wrocil (dziec) z raczka upaciana w ptasiej kupie. Zeby bylo sprawiedliwie to upacial tez tate :-p (ach ci faceci -> Aylin ;-) )

Wczoraj bylo fajniej, bo do drzemki bylismy na wsi kupic owcze mleko - dziec poogladal zwierzaki, traktory i kombajn. A po drzemce w ogrodku. No ale wczoraj byla przyzwoitsza pogoda :sorry:

Zerwalismy wykladzine zdezynfekowlismy wszystko do tego odswiezacze okna na osciez otwarte i teraz jest w miare. Kuzwa ja to nie moge w spokoju urodzic... Sterta prania na mnie czeka, chyba z 6 pralek sie uzbieralo. to co wypralam maluszkowi musze jeszcze raz prac przez te opary gowna i chemii. No i wszystkie posciele do wymiany. podloga rozpieprzona, sciany tez... Czeka nas malowanie i wymiana wykladziny.

Padam na twarz. Ide spac

Witam,

Sunshine nie wiem sama od czego. Dzisiaj na szczescie trochę lepiej.

Josie o cholera, wspolczuje. Co za masakra. Nie denerwuj sie tylko.

Aylin ale Mała załatwiła tatusia :-( Boli Go pewnie, co nie?

u nas dzisiaj piękna pogoda, byliśmy na urodzinach syna znajomych, mieli wypożyczona dmuchana zjeżdżalnie, młodzi sie wybawila. Sama zjeżdżałam :zawstydzona/y:niby, ze z Wojtkiem :-D

Josie, bidaku :(((, pozostaje tylko sie pocieszac, ze lepiej ze to wszystko stało sie teraz niz tuż po powrocie ze szpitala...no i ze bedziesz mogła teraz wybrać nowy odcień wykładziny...bo nie wiem, czy tamtą chcecie ratowac...trzeba skupić sie na plusach...no i super, ze teściowa jest...przyda sie....:/

Rysica, a Ty nie masz o co sie martwić???!!! ;))) naprawde nie wszystkie dwulatki sa odpieluchowane i recytują pana Tadeusza ;))) i to nie warunkuje powodzenia w przyszłości!

Aronia, szkoda, ze nie mieszkasz w Wawie! :( miałam super informator kulturalny na forum ;)))

Aylin, a rogowka nie jest uszkodzona? Byliście u okulisty?

Polaa, spryciaro! ;) no nam tez sie tez cos od życia należy!

Ostatnia edycja:
Josie ale pech, dobrze ze tesciowa jest ... ciekawe kto zawinil z ta kanalizacja ... jakbyscie nie mogli wytrzymac to zapraszamy , Nikos zdrowy ale w domu bo w niedziele chrzest'

Aylin
a o kogo bardziej sie bedziesz martwic :p ?

Aronia jak ze spaniem ?

Polaa w kazdym z nas jest troche dziecka :p

Hatszept wypoczelas juz troszke?

Hej, melduję się.

Nie mam czasu was poczytać, przeleciałam dwie ostatnie strony i współczuję Aylin (męża) i Josie (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!)

Ja mam zapalenie pęcherza, sikam krwią - normalnie chodzę po ścianach (grillowanie w mgle i siedzenie na kamiennych schodach). Na wypad majowy dojechali do nas znajomi z dzieckiem w Poli w wieku, ale wcześniej nie poinformowali, że ma oskrzela. Tak więc P zaczęła kaszleć od dzisiaj (nie pisałam, że w środę minął jej kaszel nocy ten po zaśnięciu), a jak coś od niego złapie to się pociacham, bo wyjazd za 1,5tygodnia do tej Turcji:/

reklama
Hej

U nas majówka średnio, Żadnych atrakcji dla dzieci nie było poza jednym dużym dmuchanym zamkiem, watą cukrową, popcornem i stoiskiem z zabawkami:no: porażka dosłownie. Fakt, łobuziaki chwilę poszalały na zamku ale ile można na jednym i tym samym? Po 2h zmyliśmy się do domu

Aronia wow, u Was to dopiero były atrakcje:-) super

Andzia dzięki, D. w końcu odwiedził chrzestnego. Wybawił się z kuzynka i padł w aucie. Haha to i już bociany w trójkąty się dobierają?:-D

Sylka poczekaj, jeszcze parę razy pójdziesz z Szymkiem na playgrupę i się rozkręci

Sunshine, MsMickey gratuluję odpieluchowania:tak:

Aga

Josie kuźwa ale pech Was dopadł...współczuję. A i teściowa się na coś przydała;-)

Pola ból pleców minął?

Rysica przyjdzie czas i na Monię to zacznie wołać siku. U nas różnie z tym bywa- jeden dzień woła ładnie na drugi w ogóle.

Aylin współczuję opieki nad 35latkiem. Lepiej już?

Kasiek zdrówka

z majówkowych atrakcji
Zdjęcie0618.jpg Zdjęcie0604.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0618.jpg
    Zdjęcie0618.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0604.jpg
    Zdjęcie0604.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Do góry