reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - a te super fit gdzie można kupić??

Rysica - Befado też lubię, mam nawet niedaleko sklep z dużą ilością tych butków, ale ostatnio akurat nie mieli rozmiarów na Gabi.

reklama
aylin zastanawiałam się na tymi nike, bo M bardzo podobają się;-) Leciutkie, wygodne i mięciutkie, bo mierzyłam Polce. Ale uznałam, że na upalne dni lepsze będą odkryte sandałki i stąd te adidaski. Także super trzymają nóżkę. Właśnie w zeszłym roku miałam bez pięty Timberland, idealnie dopasowane. Teraz nic nie ma ciekawego:/ A tych granatowych w CCC nie było.

Rysica u mnie w tym roku nie sprowadzili befafo skórzanych. Wiec w tym roku kupuje emele. Befado moze do zlobka jak mi nunu przyjmą.
Munka w Wawie ciezko mi powiedzieć gdzie super fit mozna dostać. U mas w sklepach primastrada są.

u nas sandałki się nie sprawdzają, bo my w zasadzie ciągle na placu zabaw a tam masakrycznie szorstki piasek, i obciera gołe nozki jak się tylko dostanie i to do krwi. No a niestety sandały i skarpety to już nie to samo i piach wchodzi wszędzie. Szymek w sandałach chodził na placu zabaw jak na szczudłach

Muńka oj uśmiałam się, ze spadającej koleżanki :D

Dobrze, ze my mamy sandałki kupione już :) miękkie bez pięty takie jakie chciałam :) odkupiłam też w zimie od koleżanki te lekkie adidaska i co 23rozmiar wtedy miały zapas, ale teraz mogę o nich zapomnieć :/

U nas na jednym placu zabaw też taki piach, ale ja i A zahartowani :)

A tak w ogóle rano zmarła mama przyjaciółki :( umierała tydzień w wielkich cierpieniach, więc tak lepiej, ale mimo wszystko :(

A u mnie w tkmaxx ostatnio było sporo sandałek z naturino miękkich bardzo, superfity też są super.

P w tamtym roku non stop w piachu w sandałach i nie miała nic obtartego, obciśniętego itp.;-) Może jak u Agi zahartowana:p Z sandałów bez pięty piach sam wypada, dlatego takowych szukałam w tym roku. Age bosche jak ty mnie kusisz tym Tkmaxxem. Aylin uzależniona od allegro, a ty od tkmaxx!;p

aga wyrazy współczucia!;/

Aga - wyrazy współczucia...
Zawsze zapominam o TKmaxx!!!

Kasiekz - moja Gabi w tamtym roku na bosaka biegała po placu zabaw :-)

reklama
ja o tkmaxx moge zapomniec bo u mnie nie ma....

Rysica - są. W zeszłym roku takie miałam WP_20140217_10_16_10_Pro.jpg i bylam z nich zadowolona.

Aga - współczuje :(

Załączniki

• WP_20140217_10_16_10_Pro.jpg
    WP_20140217_10_16_10_Pro.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 55
Do góry