reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga masz rację imprezki z dzieckiem w domu to już nie to samo a i poranki gorsze dlatego z głową się pije żeby rano mieć siłę wstać do dziecka. .. Sukieneczka słodziutka taka dziewczęca i jak tu nie kupić różowego ;-) sama się czasem skuszę :O

Josie dobrze, że dałaś znać co u Was, szkoda samochodu ale dobrze że służbowy. To wy jechaliscie bez dowodów? Udanego wypoczynku u teściów :-D

Polaa o czego Cię tak boli? Może się przepracowalas? Oby szybko przeszło! &&& a bralas cos przeciwbólowego?

Aga/Sylka u opielunki super tzn sucho i do tego wołała jak chciala :-D założyła jej pieluchomajtki jak szła na spotkanie w szkole bo nie wiedziała ile jej to zajmie ale po powrocie był suchy :-)

Jak ja odebrałam od opiekunki to pojechaliśmy na poważne zakupy ;-) i Aurelka sama wybrała sobie majteczki :-D teraz już jest dużą dziewczynką jak mamusia :-):-):-)

reklama
zazdroszczę Wam tych sukcesów w odpieluchowaniu! U nas Monika przez 2 dni miała same wpadki, nie wołała, nie chciała robić na nocnik, więc odpiuściliśmy :(

U nas poki co kupy na nocnik juz trzeci tydzien chyba. Czasem sa wpadki wiadomo, jak nie zlapie momentu bo sam nie wola jeszcze. Z sikaniem nie probuje bo za chwile sie drugie urodzi to nie chce teraz nic na sile, poczekam do lata

Wrocilismy juz do krk, z tesciowa.....

Sunshine dow rejestracyjny nam zabrali wlasnie zeby nie prowadzic auta no i jechalismy spowrotem bez. Nie wiem nawet jak to sie zalatwia zeby ten dowod oddali.
A dzis rutynowa kontrola nas zlapala my na pewniaka bo przeciez wszystko ok a pan mowi ze przeglad niewazny o_O do konca lutego mialam! No ale puscil nas chyba przez moj brzuch:D jutro musze na przeglad wjechac

Ostatnia edycja:
Hej, mloda wczoraj zalatwila tatusia. Siedziala na kolanach i bawila sie flaga papieska. Dostal ta ostra koncowka w oko. Mam pod opieką 2 latkę i 35 latka. Zgadnijcie które gorsze?

Josie właśnie o tym myślałam że tak bez dowodu a jak Was zatrzymają? Ale widzę brzuszek działa cuda :-D u nas od kupek na sedes się zaczęło potem już zaczęła wołać siusiu i dalej jestem w szoku ze tak naturalnie jej to przyszło :O
Z teściową nice ...... ;-)

Aylin bez zgadywania wiem ze ten 35 latek bardziej cierpi :-D ehhh te nasze duże dzieci ;-)

Dobra wracam do nauki :-( super majówka :-(

No i ciotka pojechała :( Antek z rozpaczy i płaczu usnął :)

Sunshine, ale to już ostatnie egzaminy (o ile dobrze pamiętam) więc niedługo będziesz miała luzy :)

Aylin to nie zazdroszczę jak duże dziecko cierpi :D

Josie to jak kupy do nocnika są to może i lada moment będzie siku :)

Pola pewnie za dużo się nasprzątałaś, odpoczywaj więcej!!!

Po wczorajszych urodzinkach to powiem Wam, ze fajnie patrzeć jak dziecko już się tak cieszy na wszystko :)

DSC_7824.jpgDSC_7832.jpg

Załączniki

• DSC_7824.jpg
    DSC_7824.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_7832.jpg
    DSC_7832.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 47
Aga ale slodziutka ta mala!

Dziewczyny nie uwierzycie zlej passy dalszy ciag... Mowilam wam ze wymieniali przed weeke dem pion kanalizacyjny? Dzis sasiedzi z gory wrocili z weekendu zaczeli wode puszczac i wyjeb... cala rure kanalizacyjna u nas z ich gownem.... Wyplynelo mi w kuch i w zlewie a do tego strzelilo na dole w sypialniach na wykladzine i to litrami wyplynelo.... Smrod jak ja pier... Wszystko w gownie!!! Dostalam takiego skurczu jak sie to stalo ze myslalam ze rodze....

W tym nieszczesciu szczescie ze tesciowa jest i ja ucieklam z jankiem do salonu a oni z mezem ogarniaja... Maz zadzwonil fo kierownika budowy zjechali sie tu i dzialaja. Ale juz po ptakach bo wszystko nam w gownie plywa nic tylko ryczec.... Wykladzine trzeba bylo zerwac, wszedzie rozpierd.l I smrod....

josie - pomysl, ze to na powitanie tesciowej (nastepnym razem bedzie sie bala do Was zjechac :-p ) - moze bedzie Ci ciut latwiej :sorry:

Sunshine - co to sa 2 egzaminy dla Ciebie, zdasz rach ciach i bedziesz free :tak:

U nas znow pogoda parszywy, blee :no: Mialo byc 14st i lekkie zachmurzenie, jest 9st i ciagle zachmurzenie w parze z zimnym wiatrem i wilgocia, fuu :crazy:

Josie uuuu nie zazdroszczę :/ gówniana sytuacja i całe szczęście, ze masz teściową :)

Aronia u nas też pogoda do d...

reklama
Do góry