reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kamila to nie jest korupcja - idziesz do prywatnego, umawiasz się na cesarkę, płacisz i masz.
Ale jest ten plus powstania prywatneo, że państwowe zaczeły sie starać. I masz wybór - poród rodzinny, w wodzie, piłeczki, znieczulenie nieodpłatne, sale 2 - osobowe. I to na NFZ. Kocham rynek i konkurencję :) Im poważniejsza tym lepiej dla nas.

Tak to co Ty opisalas to nie jest korupcja:) Ale mowie o lekarzach w Lublinie i o tych przypadkach co ja opisalam ze nie da sie tak ze idziesz zaplacisz i masz cesarke bo tu nie ma prywatnych szpitali :) i jesli chce sie cesarke to można dać lekarzowi już w trakcie porodu w lape zeby byla cesarka hehe:p

Idę już spać bo jutro ciężki dzień pewnie wrócę po południu do domu i jak tu zajrzę będę miała mnóstwo stron do nadrobienia.
Miłych snów...

Chociaż ja nie wiem czy szybko zasnę bo miałam wkurzający telefon od Mamy yh dlaczego ludzie nie mogą pojąć że ciężarna nie może się denerwować i tak jak na złość obarczają wszystkim co tylko możliwe.

Do jutra ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja Was jak narazie tylko podczytuje jak tylko mam chwilke wolnego :)
dzieciaczki coraz czesciej daja o sobie znac ,w szczegolnosci jak leze i odpoczywam.
normalnie czuje jak sie przekrecaja :)
kopniaczki staja sie coraz bardziej wyczuwalne ,nawet jak przyloze reke do brzuszka :)
ciekawe kiedy M wkoncu poczuje nasze Maluchy:tak:

Buziam Was i uciekam spiulac :) Dobrej Nocki Wszystkim.. :)) !!!

Witam :)

no, nadrobiłam;-):-D trochę mi to zajęło ale przeczytałam wszystko:tak:

Kamila Kochana wspolczuje Ci bo widac ze nie jesteś szczęśliwa:-(
Nie bedę Ci nic doradzać ale życzę Ci abyś sobie wszystko poukładała:tak: i to jaknajszybciej :)

alijenka super, ze trafilas na takiego faceta:tak:
Ja byłąm z chlopakiem prawie 5 lat i nic z tego nie wyszlo, a męża poznalam we wrzesniu 3 lata temu jak przylecialam do UK, w pażdzierniku zamieszkaliśmy razem a w lutym już bylam w ciaży (w jak najbardziej planowanej:)), widoamo też się klocimy (jak np. pol godziny temu:zawstydzona/y:) ale jest ok, mogę na Niego liczyć :tak: Kubą zajmuje się kiedy tylko może :) pracuje na nocki, jest kierowcą, ale potrafi czasami polozyc się tylko na chwikę przed kiolejną trasą, żeby z Kubą się bawic, czasami się zloszczę bo przeciez musi spać jak jedzie np. na 14 godzin ale On ma zawsze czas, ważne ze z synem spedza czas (jego słowa).

an.ka gratuluję:tak:

co do porodów ja mialam cc ale nie planowaną, teraz mam wybor czy chce poród SN czy CC, chyba ze w trakcie ciąży wyjdzie, że musi być cc to nie bede miala wyboru:-D sama nie wiem:no: po cc czulam się super, ciekawe jakby teraz bylo, mam dylemat:tak: w pierwszej ciązy po 20 tyg, tez się mnie polozna spytala czy chce mieć cc (można sobie wybrać) ale nie chcialam a jednak i tak mnie nie ominęła.

Kurde nie mam co robić, mąż poszedl juz spac po calym tygodniu nocek, w dodatku obrazony ale do rana pewnie mu przejdzie :)

Hejka, pos zc lam na zakupy i dupa bo ani rozmiaru nie ma albo kolor nie ten albo smierdzi albo siku....wrrrrrrr bylam na dziale maternity i nawet mnie do ciuszkow nie ciagnie, wszystko mi takie obojetne. Co ze mnie za matka oziebla bedzie. Niby sie ciesze a jednak przeraza mnie powiekszajacy sie brzuch, mam dosc zlego samopoczucia..
Mysle tylko _musisz to przetrwac to tylko 9mcy_
Wstyd mi za swoj egoizm

Nie wstydz sie. Ja tez nie mam ciuszkow, a jak ide z kolezanka zeby cos kupila to sie niecierpliwie. Tyle tylko, ze brzucha wypatruje, bo moj jak dotad jakis plaski. Dolegliwosci minely prawie, wiec czasami sie zastanawiam gdzie to male siedzi.

Ja tez czasem sie zastanawiam i gdyby nie to ciagle uczucie zatrucia pokarmowego to bym myslala że nie jestem w ciąży. Brxuch mam płaski ale na wieczor wyskakuje mi pileczka ala ogromne wzdecie.

Heheh ja tez mam wzdecie wieczorem :-)

Katrina ja jeszcze niczego nie mam, po pierwsze nie ciagnie mnie do zakupow, po drugie licze na spadek po kolezankach i rodzince :-)

reklama
Ja nawet sie nie znam co , jaki rozmiar, ile tego , czemu ten wozek lepszy od tamtego, jakies wyparzacze i podgrzewacze...tyle tego. Moje rodzenstwo mialo mleko podgrzewane w kubku z woda a nie w podgrzewaczu i byli szczęśliwymi bobasami

Do góry