agaundpestka
Fanka BB :)
Ja tylko się witam i życzę miłego weekendu już mam jednych gości, wieczorem reszta i imprezka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
....my od dzis jestesmy w pelni ustrojeni swiatecznie plus choinka. tu ogolnie przystraja sie 8grudnia, ale wczoraj bylismy zbyt padnieci.
troche to wczesnie, ale ja tak uwielbiam takie rzeczy, ze juz w listopadzie chcialam choinke
..
Bo cena zapewne idzie w parze z jakością. W mojej rodzinie pracuja w fabrykach produkujących dla IKEI i nasłuchałam się jak wyglądają materiały, z których robią meble. Często nie jest to nawet płyta (o drewnie nie wspomnę) a zwykła tektura!Ja takze mysle, by urzadzic pokoik w Ikei, bowiem gdzie indziej lozeczka maja taka cene ze z butow mozna wyskoczyc.
Ja oprócz tego, że na okrągło mogłabym jeść owoce i ogórki konserwowe to zachcianek raczej nie mam.Dzien doberek. Ja jak zwykle, zamiast spac, bo malz w pracy i cale lozko dla mnie to mam oczy jak 5 zlotych. Glod mnie obudzil. Dajcie snikeeersaaaa Macie juz zachcianki typowe? Ja tonami jem mandarynki i generalnie czasami czegos mi sie zachce. Ale nic nietypowego. Ostatnio sie nasluchalam w pracy od starszych kolezanek: jedna jadla pierniki w czekoladzie z musztarda, a druga miala nieustanna ochote na wegiel - taki z kominka. Nie jadla go oczywiscie, tylko sie oblizywala na widok, heheh.
Mamina ja tez nie zamierzam kupowac za wiele. Dzidzia i tak wyrosnie. Garderobe zaczne pewnie kompletowac w 7-8 miesiacu szukajac informacji na stronkach internetowych. Widzialam kilka takich, na ktorych masz podane ile czego kupic. A jakby co to sie mozna dziewczyn dopytac co i jak
Witam wszystkie
postanowilam sie tutaj tez odezwac.mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Macku a do Ciebie mam pytanie od razu. gdzies doczytalam ze jestes z moich okolic(granica lubuskie/wielkopolskie)zdradzisz sie mniej wiecej ktore okolice?ja teraz mieszkam w gorzowie ale wczesniej okolice miedzychodu(no 20 km od niego ale wieksza miejscowosc to moze znasz)
Niespodzianka:7898277 pisze:Dzien doberek. Ja jak zwykle, zamiast spac, bo malz w pracy i cale lozko dla mnie to mam oczy jak 5 zlotych. Glod mnie obudzil. Dajcie snikeeersaaaa Macie juz zachcianki typowe? Ja tonami jem mandarynki i generalnie czasami czegos mi sie zachce. Ale nic nietypowego. Ostatnio sie nasluchalam w pracy od starszych kolezanek: jedna jadla pierniki w czekoladzie z musztarda, a druga miala nieustanna ochote na wegiel - taki z kominka. Nie jadla go oczywiscie, tylko sie oblizywala na widok, heheh.
Mamina ja tez nie zamierzam kupowac za wiele. Dzidzia i tak wyrosnie. Garderobe zaczne pewnie kompletowac w 7-8 miesiacu szukajac informacji na stronkach internetowych. Widzialam kilka takich, na ktorych masz podane ile czego kupic. A jakby co to sie mozna dziewczyn dopytac co i jak
No nie bardzo - Wolsztyn.to gdzies moje okolice
ide zrobic jakies sniadanie bo z lozka nie mozemy sie wygrzebac dzisiaj
Dobrze, że nam się trafił akurat sezon ;-) A jaką macie chu-jkę? Sztuczną czy żywą?O tak mandarynki i pomarancze to jest to co tygryski lubia najbardziej ...zaraz wszamam jedna wielka Ps dzis ubieramy choinke hyhy