reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
....my od dzis jestesmy w pelni ustrojeni swiatecznie plus choinka. tu ogolnie przystraja sie 8grudnia, ale wczoraj bylismy zbyt padnieci.
troche to wczesnie, ale ja tak uwielbiam takie rzeczy, ze juz w listopadzie chcialam choinke :)
..

Ja w 2009 gdy byłam w ciąży, przyleciałam do Polski na 3 dni na urodziny mamy. Był 6 grudzień a ja uparłam się, że kupię i ubiorę mamie choinkę. ALe się goście zdziwili :szok::-D
Też mogłabym ubierać i w listopadzie, ale niestety żywe choinki dość szybko sie sypią, nawet te nawadniane i pewnie dlatego czeka się u nas do 20 grudnia:-)

Dzień dobry! :-)
Ja takze mysle, by urzadzic pokoik w Ikei, bowiem gdzie indziej lozeczka maja taka cene ze z butow mozna wyskoczyc.
Bo cena zapewne idzie w parze z jakością. W mojej rodzinie pracuja w fabrykach produkujących dla IKEI i nasłuchałam się jak wyglądają materiały, z których robią meble. Często nie jest to nawet płyta (o drewnie nie wspomnę) a zwykła tektura! :szok:
Nie wiem jak to jest z łóżeczkami. Ale niektóre wyglądają na drzewniane ;-)
Dzien doberek. Ja jak zwykle, zamiast spac, bo malz w pracy i cale lozko dla mnie to mam oczy jak 5 zlotych. Glod mnie obudzil. Dajcie snikeeersaaaa :baffled: Macie juz zachcianki typowe? Ja tonami jem mandarynki i generalnie czasami czegos mi sie zachce. Ale nic nietypowego. Ostatnio sie nasluchalam w pracy od starszych kolezanek: jedna jadla pierniki w czekoladzie z musztarda, a druga miala nieustanna ochote na wegiel - taki z kominka. Nie jadla go oczywiscie, tylko sie oblizywala na widok, heheh.

Mamina ja tez nie zamierzam kupowac za wiele. Dzidzia i tak wyrosnie. Garderobe zaczne pewnie kompletowac w 7-8 miesiacu szukajac informacji na stronkach internetowych. Widzialam kilka takich, na ktorych masz podane ile czego kupic. A jakby co to sie mozna dziewczyn dopytac co i jak :tak:
Ja oprócz tego, że na okrągło mogłabym jeść owoce i ogórki konserwowe to zachcianek raczej nie mam.

I też mam już spory zapas ciuszków po siostrzeńcu. I już od dwóch tygodni się zbieram, żeby je przejrzeć :baffled: I jakoś nie mogę :sorry2: Wczoraj chciałam cos kupić "przy okazji", ale po pierwsze Małż mi zaczął brynczeć, że za wcześnie, a po drugie nic unisex nie wpadło mi w oko :no:

Witam wszystkie:)
postanowilam sie tutaj tez odezwac.mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Macku a do Ciebie mam pytanie od razu. gdzies doczytalam ze jestes z moich okolic(granica lubuskie/wielkopolskie)zdradzisz sie mniej wiecej ktore okolice?:)ja teraz mieszkam w gorzowie ale wczesniej okolice miedzychodu(no 20 km od niego ale wieksza miejscowosc to moze znasz)

Witam wszystkie:)
postanowilam sie tutaj tez odezwac.mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Macku a do Ciebie mam pytanie od razu. gdzies doczytalam ze jestes z moich okolic(granica lubuskie/wielkopolskie)zdradzisz sie mniej wiecej ktore okolice?:)ja teraz mieszkam w gorzowie ale wczesniej okolice miedzychodu(no 20 km od niego ale wieksza miejscowosc to moze znasz)

Ja mieszkam przy granicy województwa wielkopolskiego i lubuskiego :tak:

Niespodzianka:7898277 pisze:
Dzien doberek. Ja jak zwykle, zamiast spac, bo malz w pracy i cale lozko dla mnie to mam oczy jak 5 zlotych. Glod mnie obudzil. Dajcie snikeeersaaaa :baffled: Macie juz zachcianki typowe? Ja tonami jem mandarynki i generalnie czasami czegos mi sie zachce. Ale nic nietypowego. Ostatnio sie nasluchalam w pracy od starszych kolezanek: jedna jadla pierniki w czekoladzie z musztarda, a druga miala nieustanna ochote na wegiel - taki z kominka. Nie jadla go oczywiscie, tylko sie oblizywala na widok, heheh.

Mamina ja tez nie zamierzam kupowac za wiele. Dzidzia i tak wyrosnie. Garderobe zaczne pewnie kompletowac w 7-8 miesiacu szukajac informacji na stronkach internetowych. Widzialam kilka takich, na ktorych masz podane ile czego kupic. A jakby co to sie mozna dziewczyn dopytac co i jak :tak:

O tak mandarynki i pomarancze to jest to co tygryski lubia najbardziej ...zaraz wszamam jedna wielka ;)

Ps dzis ubieramy choinke hyhy

Ostatnia edycja:
reklama
Boziuuuuuuuuuuuuu... myslałam, ze nie doczytam. Tak na szybkiego pisze, bo juz musze leciec na jasełka do przedszkola a i nie wiele pamietam, czytałam ok 30str..

Pisałyscie o usg 3d za 250zł. Ja za wizyte płace 100zł, usg mam zwykłe ale jak poprosze o filmik to mi gin włącza 3d nagrywa i tym sposobem mam juz 2filmiki, płacąc nadal 100zł :)
Jezeli któras sie zdecyduje na płatne to moja rada - przy starszej ciazy lepsze widoki.

Nie jestem z warszawy, ale rodziłam w IMiD - polecam!!!!!! opieka pierwsza klasa!!!!!!!!

Kamila sama dojdzie do pewnych wnioskow, potrzebuje jeszcze troche czasu! ona sama musi to przetrawic i powiedziec dosc.

łóżeczka kupowałam (jak najdrozsze to sie rowna najlepsze) - dupa!!! dzieciak mi poobgryzał łóżeczko, czujecie? Czyli nie ma co patrzec na cene, moze nie najtansze zeby sie nie rozsypało, zle nie ma co przesadzac

co do sinych - my jadamy je z boczkiem, cebulka i do tego twaróg. Pycha!!!!

lece

Do góry