reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam, można powiedzieć, ze w końcu nocka przespana :) o 23ej miał jeszcze 39temperatury, ale teraz póki co nie ma i dziś tylko jedna kupka, fakt nic nie je, ale wcześniej miał po każdym łyku picia. Oj strasznie stresujące te święta dla mnie były :(

reklama
Witam 2 kilo cięższa niz przzed swietami :-:)-p

Aga dobrze ze z Antkiem juz lepiej. Szkoda ze tak stresujace były te świeta, ale juz jest dobrze :tak::-)

Zaza - do twarzy Ci w okularach. Jednodniówek nie uzywałam.

MsMickey- super rodzinka

U nas świeta hałaśliwe, wczoraj wieczorem w domu poczułam ulgę.:-D
Chrzciny w sumie udane, choć o mały włos by sie nie odbyły, bo Oli dostał goraczki w niedziele rano ( mama go zaraziła, od soboty był na anty), ale po syropku temp spadła, więc godzine w kościele jakoś wytrzymał.

Ja w piatek robiłam expresowe zakupy urodzinowe ze spider man-em w Smyku,a tu od dziś w Lidlu cała seria :szok: ( no i taniej oczywiscie ):angry:

Oj, nie mi sie nie chce :zawstydzona/y:

Matko ale mam sprzatania i prania dzis, az mi sie nie chce... Ale niania wziela mlodego na spacer to musze sie ogarnac.

Maz zaproponowal kube i znow tego franka. Tylko 1) kuba to wlasnie ten jego brat co sobie franka zarezerwowal:) 2) mi sie kuba nie podoba... Nie wiem co to bedzie wkurza mnie. Sam to imie piotr wymyslil a teraz mi tu w glowie miesza. A ja juz sie przyzwyczailam!! Skonczy sie jak u mlodak ze wyjdziemy ze szpitala z bezimiennym dzieckiem :p

Andzia ale pech z tym spidermanem:/

Zaza ja nosze tylko 30 dniowe calodobowe bo sa zdecydowanie najwygodniejsze i najmniej inwazyjne

Josie - ja w czwartek wszystko poprałam, a wczoraj po powrocie znwou cały kosz zawaliłam:szok:
Ja juz kiedyś pisałam ,ze moi to mieli nosic całkiem inne imiona, niz maja :-D Ja przestawiłam sie szybko, ale sa znajomi, którzy na M dalej mówia Bartuś :-D

A te soczewki to pzrze 30 dni nosisz ??/ tzn jak założysz to po 30 dbiach dopiero ściągasz??? i jakie to???

Andzia teoretycznie mozna 30 dni nie sciagac, ja raz w tygodniu raczej sciagam na noc i na pol dnia zeby oczy odpoczely. Sa drozsze ale bardziej miekkie wedlug mnie i maja lepsza przepuszczalnosc. Po nocy w ogole ich nie czuje. Teraz uzywam air optix night&day aqua i sa najlepsze dla mnie, wczesniej mialam tansze biofinity ale bez porownania jakosciowo

Dzieki Josie.
Ja musze sie chyba zaopatrzyć, bo z okularami mi nie wygodnie, a soczewki miałam takie ze codziennie trzeba było sćiagać, i mi sie nie chciało. Wzrok niby mi sie nie pogarsza, ale to tylko niby, musze sie wybrać do okulsity.

Andzia​ w smyku mozna przez 30 dni oddac towar jesli nie byl uzywany ... tylko nie wiem czy na wymiane czy dadza pieniazki

Aga
dobrze ze lepiej juz

Josie wez meza pod wlos ze jak sie zdecydowac nie moze to Ty wybierasz :p i np powiedz ze Romuald bedzie i wtedy wroci pewnie do Piotrusia :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry