reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Weim,ze moge oddac, ale po 1) wyrzuciłam paragon ( ale to chyba nie problem , o ile pamietam, to i bez niego da sie zwrócić), 2) obciełam część metki, 3) w Lidlu juz mały wybór ( mama była).
Takze wyszło jak wyszło, następnym razem bede robić lepszy rekonesans :-D
Dzięki dziewczyny

reklama
Wczoraj wieczorem znalazlam w domu dwa owady, chodzily po dywanie, maz stwierdzil ze to trzmiele i nie gryza. Takie czarne odwloki z wloskami ale paski nie byly zolte tylko takie ledwo wodoczne szare. Dzisiaj rano rozwiesilam pranie w garderobie, w poludnie wchodze a tam chyba z 8 tych trzmieli lata przy oknie!!!! Mamy dojscie do komina w garderobie i jest niezabezpieczone i gdzies tam musza sie gniezdzic! Zamknelam garderobe a teraz maz przyszedl i wchodzi tam a one wszystkie padly i leza na podlodze... Nie wiem co z tym poczac??? Jutro pewnie znow wyleza nowe

josie - fakt, trzmiele nie gryza ludzi :-D za to bardzo dotkliwie zadla :-pLepiej im schodzic z drogi :sorry:

U nas w szkole byl Remek - przystojny, sympatyczny chlopak, pol szkoly do niego wzdychalo ;-)

Mezczyzni to jednak genialni sa... Moj zmieniajac pieluche bejbiszonkowi wpadl w panike, wola mnie zaskoczony&zastroskany: "Aaaaaa, chocz to szybko zobacz, co on dzis jadl?" no to ja biegiem a tam w pieluszce zadnej kupy tylko... igly (dziec na dworzu skubal iglaka i najwyrazniej conieco wpadlo, dziwie sie tylko, ze mu nie przeszkadzaly) Jak ten patafian mogl pomyslec, ze to zjedzone :eek::-)

josie ja osobiście nie odróżniam pszczoły od trzmiela z daleka. Wiem tylko, że trzmiel ma bardzo wyraźne żółte lub pomarańczowe paski i dużo więcej futerka od zwykłej pszczoły:D I z tego co wiem to gryzie. Ale specjalistą nie jestem:p A co zrobić na to, że są w domu to nie wiem, może zakleić jakoś dziurę?

edek
aronia dopiero przeczytałam, bo widzę, że w tym samym czasie post zamieściłyśmy:p Buhahahahahahahahaha z tymi igłami:-D

Moja madame pojechała dziś do Castoramy obwieszona koralami na szyi i z różową skórzaną torebką w rączce (niestety dostała od prabci):D:D A i z trzema naklejkami jajka wielkanocnego na czarnych legginsach:D I broń bosche niczego nie ściągaj jej:ppp

Ostatnia edycja:
reklama
No mialam na mysli ze zadli a nie gryzie wiadomo:) Maz po wylapaniu 10 sztuk juz nie taki pewny co to jest ImageUploadedByForum BabyBoom1398193052.063228.jpg
Kupil jakas plyte i bedzie zaslepial to dojscie do komina jutro ale pewnie znow wyleza rano nowe brrrr

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1398193052.063228.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1398193052.063228.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 42
Do góry