reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzięki dziewczyny, póki co wróciliśmy do domu z zapasem leków i mam go cały czas obserwować, bo może to być tylko nieżyt żołądka, ale również wyrostek i parę innych chorób. W razie jakiegokolwiek pogorszenia mam prosto do szpitala jechać.

A dziś mieliśmy jechać do opolskiego zoo :(

Zaza ślicznie wyglądasz :)

Aronia fajny dzień mieliście :)

MsMickey jejku 4tyg, a mi się wydaję, ze parę dni temu jechałaś do szpitala dopiero :) i pokaz jak kawaler dorośleje :)

reklama
aga - ooo, mam nadzieje, ze szybko Antkowi przejdzie! Daj mu zajaczka (czekoladowego) na zatwardzenie kupki i dobry humor :tak:

zaza - pewnie, pewnie, smigajcie na turnieje, jak dobrze zrobione to jest frajda dla calej rodziny :-) Naszemu sie najbardziej podobalo jak konie prychaly :-) Za to jak tata rzucal toporami w "niedzwiedzia" (pomalowane drewno) juz go nudzilo ale to moze dlatego ze z 6 rzutow wbil sie "az" jeden :-p Tylko nie popelnijcie tego bledu co moj m - kupil dziecku miecz (drewniany) i ten teraz tlucze nim wszystkie meble :rolleyes2:

Aylin - jest kac? ;-)

Dzis do drzemki bylismy w ogrodku i dziec byl pod wrazeniem... konewki. Stwierdzil, ze konewka robi "siusiu" a jak dotknal mokrej ziemii raczka to orzekl, ze to "kaka" :rofl: Hitem byla ropucha, ktora m wykopal przy robieniu sciezki. Wkurzona zrobila 5 razy siku (nie wiem, czy jej sie zebralo po zimie, czy to jakas trucizna :confused:) i znow sie zagrzebala :-p

Takie 3\4 familji;-) Akurat Julo puscil rzyga...;) dzis w Krolikarni:)

Załączniki

• 1398099891541.jpg
    1398099891541.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 56
Aronia just in time zarzuciłaś temat, bo turniej w Byczynie jest w weekend majowy:-)

Aga mam nadzieję, że pogorszenia nie będzie, a zoo w Opolu szkoda, na prawdę śliczne zoo

Josie ja to chyba chcę tego twojego męża osobiście poznać:-p a w sumie to chyba bardziej Ciebie jako jego małżonkę, jeszcze nie morderczynię;-)

MsMickey ja tam na fotce rzyga nie widzę;-)

nam dzisiaj pogoda dopisała, po obiedzie cały dzień na dworze spędziliśmy, młody padł szybko i mam nadzieję, że będzie spał twardo...
a jutro znowu do tyry buuuuuuuuu:dry:

Witam się po świętach. Zrobiłam ciacho dietetyczne czekoladowe które w 90% wrąbała teściowa (ale luz, bo nie mogła chodzić - spadł jej głaz na palca i zmiażdżył więc się zlitowałam:p), pycha jabłecznik i truskawkowe kruche:p Pogoda dopisała, Pola wrąbała tonę jajek i tych zwierzęcych i czekoladowych itp. Zero kłótni na koncie:)

zaza pięknie wyglądasz!

aronia też byliśmy na walkach rycerskich na zamku Chojnik i Pola w pełni zainteresowana:p

aylin ty pijaczko, ja pościłam://// Kuźwa nawet nie było okazji, a teściu niczym nie polał - skandal. Dziś nadrabiam:p

msmickey
piękne zdjęcie:)

aga Antoś boski!!! No i bidulka złapało w święta:/ Mam nadzieję, że już lepiej!

josie kurs na motorówkę...wow! Mój ma jakieś papiery na jachty czy coś...nie interesuję się tym:p

Ms Mickey - piekna rodzinka.

Aga - mam nadzieje ze u antka lepiej. Suszona borówka na kupska pomaga

Aronia - ja nie wiem co to kac :) taka natura mego organizmu ze mnie nie meczy :)

Josie - hehe a dał jaka propozycje w zamian???

NIe chce mi sie jutro iść do pracy.... bleeee

MsMickey - fajna fotka :-)

kasiekz
- moj m strzelal w Chojniku z kuszy ale to byly czasy prehistoryczne ;-) Fajnie, ze pobyt u tesciow bez klotni :tak:U nas tez bez, bo ich nie widzialam :-p

Jak Wam minal dziewczyny Smingus Dyngus? Moj dziec sie poplakal, kiedy prysnelam na niego troche wody :-(A mnie nikt nie zmoczyl :sorry2:

aronia M rano ze szklanki paluszkami nas pokropił. P spodobało się więc trzeba było szybko chować wodę, wybić jej ten pomysł z głowy i zając czymś innym:p Ale to nie te czasy jak się z wiadrami/butelkami po ulicach latało...ach

aylin rozumiem poświąteczne lenistwo;-)

reklama
witam się wieczorową porą,

Daję znak, że żyjemy. Całe szczęście, że już po świętach, bo jestem tak zmęczona, że w końcu czas odpocząć.

Aga - jak Antoś?????

Zaza - ślicznie Ci w okularkach!!

MsMickey - to te lepsze 3/4 rodzinki - wcale nie widać, że Julusiowi się przelało. Super rodzinka.

Nie pamiętam co komu jeszcze - dziewczynki wszystkiego dobrego już po świętach. Dużo zdrówka!!

Do góry